Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
7 октомври 2020
Мислења
310
Поени од реакции
435
Sve instalirao ali to je sporo pa ne radi svako toliko u svakom slučaju to je sve bezveze tako da sam odustao pa kad the closer na tv ću snimiti na usb,hvala svima koji su se trudili pomoći.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.424
Поени од реакции
3.256
Да ама ВПН нема стабилно и брзо ако не платиш. Повеќето користиме нелегално гледање филмови и серии за да не плаќаме.
Не знам, одамна не се замарам со торенти. Гледам исклучиво филмови и серии на листи.
Автоматски споено мислење:

Na kojoj se to listi nalazi?
Немам многу време да барам по листи, на андроид тв-то ја имам нордик и таму ја имаш со екстра квалитет слика, нашите сервери се крш за квалитет на слика.
За превод можеш преку mx player да си ставиш.

Последно уредено:
Член од
18 февруари 2022
Мислења
33
Поени од реакции
23
Не знам, одамна не се замарам со торенти. Гледам исклучиво филмови и серии на листи.

Немам многу време да барам по листи, на андроид тв-то ја имам нордик и таму ја имаш со екстра квалитет слика, нашите сервери се крш за квалитет на слика.
За превод можеш преку mx player да си ставиш.
нордик значи 'nordicstream.xyz:2095' ?

Na kojoj se to listi nalazi?
imas na digoen, proservers, allgames, nordic..

Последно уредено:

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.424
Поени од реакции
3.256
Na nordic listi nisam nasao da ima ex-yu titl, a na allgames listi su samo 1 i 2 sezona od 7 sezona koliko ih ima...
Нема екс ју титл ама има слика со добра резолуција, да гледа како човек. Ако гледа на андроид тв или андроид бокс има начин да гледа и со екс ју титлови. Иначе и clientportal има серии и филмови со добар квалитет може таму ја има со вграден екс ју титл.

Член од
4 мај 2020
Мислења
600
Поени од реакции
917
Нема екс ју титл ама има слика со добра резолуција, да гледа како човек. Ако гледа на андроид тв или андроид бокс има начин да гледа и со екс ју титлови. Иначе и clientportal има серии и филмови со добар квалитет може таму ја има со вграден екс ју титл.
Na clientportal listi nema te serije The Closer

Kajgana Shop

На врв Bottom