Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да можеше да се учествува со повеќе од една песна јас ќе ги постирав целите ѓупски дискографии од Оркестар за свадбе и сахране и од Ноу смокинг оркестра.@Darklady имаше once in a lifetime можност да закуца во воведното мислење од темава, ама испушти, па затоа еве ме мене:
ЦИГАНИ, ЈУРИИИИИИИИШ!
Ете ја под број 6, џелем џелем.Ja nema na lista Trst via Skopje ili jas ja propustiv ?
Ne ke da e ista pesna taa na lusi i taa na smrtta.Ете ја под број 6, џелем џелем.
Ja nema na lista Trst via Skopje ili jas ja propustiv ?
Технички изборов беше невалиден затоа што јас и @Sledge Hammer учествуваме со истата песна а со различен текст на различен јазик, но ок, секој избор на Евровизија мора да помине со скандал па зашто да не и ова.Победник на Кајгановизија 325 на тема „Ромска музика“ е Esma Redžepova - Čaje Šukarije на @Patience
Честитки
Денес чекаме нова тема

Технички изборов беше невалиден затоа што јас и @Sledge Hammer учествуваме со истата песна а со различен текст на различен јазик, но ок, секој избор на Евровизија мора да помине со скандал па зашто да не и ова.![]()
Во секој случај победи најромската песнаТехнички изборов беше невалиден затоа што јас и @Sledge Hammer учествуваме со истата песна а со различен текст на различен јазик, но ок, секој избор на Евровизија мора да помине со скандал па зашто да не и ова.![]()

Јас да си кажам, вие како сакатеЈес да е за циганска музика, али да не ја праиме циганската на темава сеа....