Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Што има намачкано на багелот?
Cream cheese, namaz od sirenje.
Автоматски споено мислење:

Ако речеш Багел си поколутурен за неколку нивоа инстантно
kolku sho znam, ne se ni od isto testo ni na ist nachin gotveni gjevrek i "bagel", neznam dali imame drug zbor osven gjevrek za neshto takvo kaj nas.

Da ne i pobara na sheficata pa ti zgotvi otkaz da zamezish?

Не, случајно некој од вработените во фирмата видел дека тресам зелени за комунизам и евреите на Twitter (X), па со трчање ме пријавил до top-management, и така. o_O

Big W i big L во исто време

Не, случајно некој од вработените во фирмата видел дека тресам зелени за комунизам и евреите на Twitter (X), па со трчање ме пријавил до top-management, и така. o_O

Big W i big L во исто време
Screenshot_2025-02-12-18-29-19-456-edit_com.instagram.android.jpg
Автоматски споено мислење:

Затоа со колеги од работа треба на дистанца

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom