Фан Клуб: Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.806
Поени од реакции
25.259
Па веројатно затоа што не им дале нели? Имаат дадено податоци, насока за објави, стартен состав, дозвола за присуство на терен, во база, во соблекувална? Викнати ли се на сликање, на состанок? Беа ли на подготовки? Дали некој ги контактира од клуб? На првиот тренинг не беа пуштени, да не речам беа избркани. Како да работат ако не се пожелни?
abe sega ako sakas da se vrtime u krug ok... ne dobile nisto od toa valjda zosto ne pobarale, ne popolnile dokumenti za propusnici itn...

da skratime, milenko ne gi igra zosto go plukaa. trebase togas da mu se predade se ili ako ne mu se davaat stranive da se vodat besprekorno bez podrska od milenko. taka se saka klubot. ova sega ej ne mi dava milenko posle site gluposti ne drzi voda... ako go sakas najdobroto za klubot ke progoltas i ke napravis sto treba a ne da mi objasnuvas za nekakvi crveni linii...

Член од
26 март 2022
Мислења
613
Поени од реакции
5.668
ako ne togas objsni mi zosto.
1. Миленко ги прогласи на официјалниот сајт на клубот, страниците на фб/инста за нелегитимни.

2. Во истиот момент, буквално истиот ден, кога ги прогласи за нелигитмни, се обиде да ги превземе барајќи и обидувајќи се преку луѓе да ги тргне досегашните админи, од истите страници кои еден час претходно ги прогласи за нелигитимни.

3. Никогаш не им јавуваа кога некој играч доаѓа, иако им нудеа милион замисли за најави за засилувања.

4. Не им јавуваа стартен состав, буквално партизански го дознаваа.

5. Им ги отфрлаа сите идеи, меѓу кои и фото сесијата која се планираше на Градски уште во септември. Тогаш ставот на Миленко и Иди беше ,,кој ќе ги носи до Градски сега, дај да не трошиме време на фото сесии"

6. Во последните 2 месеци воопшто не им јавуваа кога се трга на гостување од базата, не им враќаа на пораки, на повици. Тотален игнор.

7. Иако побараа акредитации од клубот, истите не ги добија, им се забрани влез а Иди пред сите кажа дека тоа е наредба на Миленко. Не сака Комити во клубот да види.

8. После дебаклот со Брера, Управата отиде на одмор наместо да се подготвува за првиот натпревар дома. Дечките и со спонзорите и за целиот натпревар (кампања, организација) се истераа сами. 10 000 еј, 10 000 дојдоа со НУЛА оштетен буџет на клубот за маркетинг, додека Миленко трошеше 20 000 евра кои ги украде за камерите, за Вардар ТВ и за што ти ја знам уште...

Треба ли да зборам дека во Битола на натпреварот на тимот долу не им дадоа пица после натпреварот? Им рекле ,,Нема за вас, вие не сте дел од клубот"...на што личи тоа????

И ти сега го пишуваш сево ова и ги обвинуваш нив? Ти кажав горе, срамота е и затоа батали, нит сум нечиј портпарол, нит мислам да бидам. Само ги знам работите и не дозволувам никој да ме излаже.

И ова веруј е само 20% од тоа што секојдневно го проживуваа...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.806
Поени од реакции
25.259
1. Миленко ги прогласи на официјалниот сајт на клубот, страниците на фб/инста за нелегитимни.

2. Во истиот момент, буквално истиот ден, кога ги прогласи за нелигитмни, се обиде да ги превземе барајќи и обидувајќи се преку луѓе да ги тргне досегашните админи, од истите страници кои еден час претходно ги прогласи за нелигитимни.

3. Никогаш не им јавуваа кога некој играч доаѓа, иако им нудеа милион замисли за најави за засилувања.

4. Не им јавуваа стартен состав, буквално партизански го дознаваа.

5. Им ги отфрлаа сите идеи, меѓу кои и фото сесијата која се планираше на Градски уште во септември. Тогаш ставот на Миленко и Иди беше ,,кој ќе ги носи до Градски сега, дај да не трошиме време на фото сесии"

6. Во последните 2 месеци воопшто не им јавуваа кога се трга на гостување од базата, не им враќаа на пораки, на повици. Тотален игнор.

7. Иако побараа акредитации од клубот, истите не ги добија, им се забрани влез а Иди пред сите кажа дека тоа е наредба на Миленко. Не сака Комити во клубот да види.

8. После дебаклот со Брера, Управата отиде на одмор наместо да се подготвува за првиот натпревар дома. Дечките и со спонзорите и за целиот натпревар (кампања, организација) се истераа сами. 10 000 еј, 10 000 дојдоа со НУЛА оштетен буџет на клубот за маркетинг, додека Миленко трошеше 20 000 евра кои ги украде за камерите, за Вардар ТВ и за што ти ја знам уште...

Треба ли да зборам дека во Битола на натпреварот на тимот долу не им дадоа пица после натпреварот? Им рекле ,,Нема за вас, вие не сте дел од клубот"...на што личи тоа????

И ти сега го пишуваш сево ова и ги обвинуваш нив? Ти кажав горе, срамота е и затоа батали, нит сум нечиј портпарол, нит мислам да бидам. Само ги знам работите и не дозволувам никој да ме излаже.

И ова веруј е само 20% од тоа што секојдневно го проживуваа...
1. nebitno
2. taka i treba da bide, toa e IP na Vardar i treba da ide kaj gazdite.
3.nebitno, negovo pravo. moze neke sorabotka so tie so go plukaat. toa vo nikoj slucaj ne ja menuva sitacijata deka site strani se IP na klubot i deka ako odbivate da mu gi dadete vo najmala raka imate odgovornost da gi vodite kako treba.
4. vas problem, izgradete adekvaten odnos ili dajte mu gi stranite.
5. za zal negovo pravo iako ne go poddrzuvam ova. najverojatno probuva da ve vrazumi deka stranive treba oni da gi vodat.
6. negovo pravo, ocigledno neke nisto so vas i treba da mu gi prepustite stranite.
7. ne e tocno, i sam znaes deka se videl so g****. neke so vas.
8. bravo. taka se saka vardar.

vo bt - na govedo. ama znaeme milenko e tokmu toa. zatoa batalete go i koncentriraj se na toa sto mozes da kontroliras. so glava u zid ides.

ne go branam probuvam da ti objasnam deka dzabe tolku trud i nervoza koga ne pravis nisto produktivno na kraj. fokusiraj se na grupata, jas veruvam deka si ok momak i voopsto ne se somnevam deka srceto ti e na pravo mesto ama fokusot ti e totalno na pogresni raboti.

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
581
Поени од реакции
1.920
Овој за се знае да каже, освен за најбитните работи на клубот, односно тоа што го лажеше дека е завршена работа , а нема допирна точка со реалноста.

За се даде предикции и како ќе било, освен за ФАКТИЧКАТА СОСТОЈБА, а таа е:

1.Сметка блокирана
2.Долг ниту 2/3 расчистен
3.Свињата е 9 месеци на чело на клубот (два трансфер периоди за да склопи тим со топ-3 буџети у лига), а Вардар е практично второлигаш у моментов.

И не му замерајте, има парична корист и нормално е своето да си го брани со низа манипулации и лаги овде, колку и да го негира спротивното.
Нели гледате дека пробува црното да ви каже дека е бело…

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.806
Поени од реакции
25.259
Овој за се знае да каже, освен за најбитните работи на клубот, односно тоа што го лажеше дека е завршена работа , а нема допирна точка со реалноста.

За се даде предикции и како ќе било, освен за ФАКТИЧКАТА СОСТОЈБА, а таа е:

1.Сметка блокирана
2.Долг ниту 2/3 расчистен
3.Свињата е 9 месеци на чело на клубот (два трансфер периоди за да склопи тим со топ-3 буџети у лига), а Вардар е практично второлигаш у моментов.

И не му замерајте, има парична корист и нормално е своето да си го брани со низа манипулации и лаги овде, колку и да го негира спротивното.
Нели гледате дека пробува црното да ви каже дека е бело…
ti be do kaj si so apasiev?:lolzz:

ke pomogne on ili nisto od toa?

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
581
Поени од реакции
1.920
ti be do kaj si so apasiev?:lolzz:

ke pomogne on ili nisto od toa?
За колку кеш го даде г’зот, знам дека се јаки цифри.
Си го знаеш ти системот овде.
Предавниците секогаш најлесно поминивале ем пуни со кеш ем со дигнати глави.
Класичен јаничар.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.806
Поени од реакции
25.259
За колку кеш го даде г’зот, знам дека се јаки цифри.
Си го знаеш ти системот овде.
Предавниците секогаш најлесно поминивале ем пуни со кеш ем со дигнати глави.
Класичен јаничар.
druze jas imam dovolno kes za mojve naredni 10 pokolenija, imas luge vo komiti pa i na forumot sto toa moze da ti go potvrdat.

olabavi malku i kazi ako imas nesto korisno ako ne bar ne zamaraj...

i ukluci malku mozokot moze toa so go zboram ne vi e po zelba ama ako malku razmislite ke vidite deka e taka.

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
581
Поени од реакции
1.920
Што не е така?
Горе ти ја напишав фактичката и актуелна состојба на клубот.
Тоа што го лажеше со месеци овде и го китеше свињата со ордени нема допирна точка со реалноста.

1.Блокирана сметка.
2.Ниту 1/3 не е расчистен долгот
3.Хиподром не е на АД Вардар.
4.Буџет колку Работнички, Пелистер, Пандев и Беса заедно, клубот е второлигаш у моментов.

Кој дел од напишаново не соодветствува со реалноста?!?
Или пак ќе ги верглаш муабетите со “Ќе ова, ќе тоа”?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.806
Поени од реакции
25.259
Што не е така?
Горе ти ја напишав фактичката и актуелна состојба на клубот.
Тоа што го лажеше со месеци овде и го китеше свињата со ордени нема допирна точка со реалноста.

1.Блокирана сметка.
2.Ниту 2/3 не е расчистен долгот
3.Хиподром не е на АД Вардар.
4.Буџет колку Работнички, Пелистер, Пандев и Беса заедно, клубот е второлигаш у моментов.

Кој дел од напишаново не соодветствува со реалноста?!?
Или пак ќе ги верглаш муабетите со “Ќе ова, ќе тоа”?
1. kazano e koga ke se odblokira. pari ima, gledas i sam.

2. tocno. i toa ke bide.

3. bitno go koristime. da bese ma vardar sega ke imase zgradi tamu.

4. poleka malku ima uste mnogu da se igra.

nego kazi sto tebe ti menuva se ova? ti da ne ke gi dades parite? ides si svirkas bezpari go gledas vardar i si ides doma posle...

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
581
Поени од реакции
1.920
1. kazano e koga ke se odblokira. pari ima, gledas i sam.

2. tocno. i toa ke bide.

3. bitno go koristime. da bese ma vardar sega ke imase zgradi tamu.

4. poleka malku ima uste mnogu da se igra.
1. За тебе очигледно исти се поимите кажано и излажано.

2. Пак почнуваш со манипулирање у кое одчично ти иде , “ќе ова” , “ќе тоа”.

3.Хиподром се користеше и пред вашата клапа да дојде у Вардар, не ги отворивте вие вратите за клубот таму.

4.Стално кога нешто чкрипи работава, се вадите на “полека треба време”.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.806
Поени од реакции
25.259
1. За тебе очигледно исти се поимите кажано и излажано.

2. Пак почнуваш со манипулирање у кое одчично ти иде , “ќе ова” , “ќе тоа”.

3.Хиподром се користеше и пред вашата клапа да дојде у Вардар, не ги отворивте вие вратите за клубот таму.

4.Стално кога нешто чкрипи работава, се вадите на “полека треба време”.
1. za mene e bitno da se sredi toa na najeftin mozen nacin. ic ne mi e gajle dali ti pravis razlika ili ne. nebiten si.

2. a ti ne nudis nikakvi resenija...

3. aha... zatoa se izbegnuva prasanjeto za znaes koj :lolzz: najbitno sega se trenira tamu, predhodno ne. i da nie gi otvorivme vratite... sigurno ne levica ili ti

4. koj se vadi? se znae koga zavrsuva sezonata, togas ke zborime na koe mesto e vardar. vo kupot definivno veke ima napredok.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.098
Поени од реакции
3.078
Кано сака да каже за Комити - Имате најголема љубов кон Вардар ама немате толку пари што може да ги одвоите за клубот за да опстане бидејки долгот беше преголем(што до некаде е точно )

99 % никој не го сакаше Миленко но ете групата немаше излез и мораше да прифати да дојде ваков човек од партија да ги решава проблемите (на нивни начин )

Хемијата и атмосферата реално се уништи уште при првите 4-5 кола кога Вардар почна да губи и пукна тиквата меѓу навивачи и Миленко (што беше и прашање на време)

Во однос со утакмицата со Шкендија , се гледа напредок во играта со овие засилувања, но проблем е што немаме асален шпиц да даде гол , опстанок сигурно ке биде обезбеден со овој тим ..

Најлошо е што играчите не дојдоа да ги поздрават Комити пред мечот и после мечот , нема никава хемија меѓу публика и играчи , а на јужна и со бесплатен влез беше катастрофална посета ..

Факт е дека Комити и народот не го сакаат ваков Вардар со Миленко , и од тоа нема бегање ..

Партиски преку власта и спонзори веројатно некако ке го средат долгот , од наредно лето се најавува 3-4 милиони евра буџет и повеќе спонзори во игра па ке видиме што ке биде , а за Миленко кажав што побрзо биде тргнат тоа подобро за сите ..освен неговата фамилија никој друг не го сака , само пури става и статуси за Мицковски и партијата ..овој реално не треба ни еден ден да е во Вардар ..

Толку ли немале понормален лик да стават овие од горе , резил и очај со Миленко ..

Ме немаше подолго време со пишување ама реално ситуацијата во однос на атмосфера навивачи и клуб е катастрофална , се надеваме на подобри времиња ..
Браво за тебе дечко што не пишуваше подолго на темава,додека не се средат работите само читај ја.
И следен пат биди на западна трибина

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
581
Поени од реакции
1.920
1. za mene e bitno da se sredi toa na najeftin mozen nacin. ic ne mi e gajle dali ti pravis razlika ili ne. nebiten si.

2. a ti ne nudis nikakvi resenija...

3. aha... zatoa se izbegnuva prasanjeto za znaes koj :lolzz: najbitno sega se trenira tamu, predhodno ne. i da nie gi otvorivme vratite... sigurno ne levica ili ti

4. koj se vadi? se znae koga zavrsuva sezonata, togas ke zborime na koe mesto e vardar. vo kupot definivno veke ima napredok.
Од 5 збора кажани, 6 ги лажеш.
Кај ти е одблокираната сметка?
Минимални ситници има свињата покриено, големите долгови воопшто не се чепнати.

У 2023-та ти и Миленко ли го отворивте Хиподром за тренинг?

IMG_2167.jpeg

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.806
Поени од реакции
25.259
Од 5 збора кажани, 6 ги лажеш.
Кај ти е одблокираната сметка?
Минимални ситници има свињата покриено, големите долгови воопшто не се чепнати.

У 2023-та ти и Миленко ли го отворивте Хиподром за тренинг?

Прегледај го приврзокот 443782
ti be citas sto pisuvam i sto kazal milenko ili ne? ti kazaa koga ke bide odblokirana isto i za ujp...

i porano se znae koj gi otvorase vratite. sigurno ne levica ili ti. i neznam sto ima vrska toa so segasnosta ili situacijata u koja bese klubot (bez trening baza) pred segasnata struktura da go prezeme.

ednostavno e ima ili nema napredok?

Kajgana Shop

На врв Bottom