Ska Maniac
Бараба
Убав датум избран. На 3 годишнина од војната.На 24 Фебруари цел врв на Еу во Киев. Мислам дека ќе му ветат и брда и долини само да не потпишува ништо Зељо. Веројатно и инструкции што да бара од Трамп.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убав датум избран. На 3 годишнина од војната.На 24 Фебруари цел врв на Еу во Киев. Мислам дека ќе му ветат и брда и долини само да не потпишува ништо Зељо. Веројатно и инструкции што да бара од Трамп.
Интересно како измеќариве толку негодуваат на Трамп. Изгледа треба малце да ги затегне.
На 24 Фебруари цел врв на Еу во Киев. Мислам дека ќе му ветат и брда и долини само да не потпишува ништо Зељо. Веројатно и инструкции што да бара од Трамп.
Не такси, ќе ги повлече САД од НАТО. Таму не одлучува федерален судија па да му кочи и оспорува укази. Бам указ бам сенат и гледајте комедии.Мислам дека ќе им даде до знаење дека ќе им воведе такси ако продолжат вака.
Нема, освен ако не има ниет да ја откачи Англија! А мислам дека нема.Не такси, ќе ги повлече САД од НАТО. Таму не одлучува федерален судија па да му кочи и оспорува укази. Бам указ бам сенат и гледајте комедии.
И сонцето нема да изгрее на исток. Такво поместување ни одговара нам.Нема, освен ако не има ниет да ја откачи Англија! А мислам дека нема.
Оти НАТО ти е англиско влијание на амерички грб.
Нам? Кој нас не прашува?И сонцето нема да изгрее на исток. Такво поместување ни одговара нам.
Дечкото нема допир со реалноста - Америка ќе се повлекла како главен заштитник на Украина (што додуше е реално) и пази молимте, Кина ќе влегла да биде заштитник на Украина, да ја брани од Русија. Тоа било лошо за Европа и тн... После трипа како Европа можела сама да ја води прокси војната против Русија. Оваа шеријатска Европа што ја водат лезбејки. За неа збори.
Прочитајте ги твитовите број 3 и број 4
Дечкото нема допир со реалноста - Америка ќе се повлекла како главен заштитник на Украина (што додуше е реално) и пази молимте, Кина ќе влегла да биде заштитник на Украина, да ја брани од Русија. Тоа било лошо за Европа и тн... После трипа како Европа можела сама да ја води прокси војната против Русија. Оваа шеријатска Европа што ја водат лезбејки. За неа збори.