Се сложувам.Kebapi ne mora po difolt da imaat svinsko meso. Mozat ama ne morat. Toa ne gi pravi podobri ili polosi. Ama sum primetil, deka lugje od Prilep priznavaat kebapi samo ako ima svinsko.
Пробај ги во Пчела карши Апче слаткарницата.Истиот газда ја држи Пчела во Чаир на главна улица а таа Пчела во Чаршија врска нема со оваа и е обична неуспешна копија.Врска немаат кебапите у Ск, ни фонтана ни дестан, ако они се врв останатите не ни планирам да ги пробам. чудна смеса без вкус која коа ќе се олади има структура на падната гранка од дрво. Ако тегнеш пиво па мезиш топли кебапи може некако да помонат вака да седнеш за ручек да јадеш никако
Тетекс,славно име а пропадната сендвичара на стара слава
Зависи кој ги правел и каква арома имаат.Гратис пролив за сите учесници.![]()
И бесплатна инфузија од екипите на итна медицинска помош.Гратис пролив за сите учесници.![]()
На времето во Св. Николе се правеа супер кебапи! Составот беше свинско, овчо и говедско! Последниве години нема веќе овчо, џабе областа се вика Овче полеГолемите?Дај не заебавај, нив не ги рачунам тоа е храна за кучиња... Екс ју ние и хрватите имаме далеку најлоши кебапи со тоа што они у принцип незнаат да ги прават ги комбинираат со ајвар и зелка на пример... Кај нас проблемот е квалитетот на месото и смесата каде често знаат да начукаат секакви глупости само да кошта поефтино.
Probaj vo Fontana Venice (zelenata) ima kebapi u kajmak epten se ubaviНа времето во Св. Николе се правеа супер кебапи! Составот беше свинско, овчо и говедско! Последниве години нема веќе овчо, џабе областа се вика Овче поле
За чудо сеуште има добри мајстори и добри кебапи таму!
Во Скопје скоро никогаш немало нешто особено квалитетни кебапи, без љутење! Ок Дестан ооодамна, сега и не сум бил во Стара чаршија на проверка. Метропол и во најдобрите времиња на Југа, имаше катастрофа кебапи!
Јадев пред неколку дена....грозни беа, изгорени, невкусни...бљак.Probaj vo Fontana Venice (zelenata) ima kebapi u kajmak epten se ubavi
У Скопје скоро све е тапа затоа што се иде на квантитет наместо на квалитет.На времето во Св. Николе се правеа супер кебапи! Составот беше свинско, овчо и говедско! Последниве години нема веќе овчо, џабе областа се вика Овче поле
За чудо сеуште има добри мајстори и добри кебапи таму!
Во Скопје скоро никогаш немало нешто особено квалитетни кебапи, без љутење! Ок Дестан ооодамна, сега и не сум бил во Стара чаршија на проверка. Метропол и во најдобрите времиња на Југа, имаше катастрофа кебапи!
Здраво Топла!Јадев пред неколку дена....грозни беа, изгорени, невкусни...бљак.
На почеток кога отворија беа добри, но веќе не се, ниту во фонтана.
Скараџиите не ги бива.