Јас ви коментирам неутрално (колку шо можам), од аспект на кошарка и од аспект на тоа што виделе моите очи и како ја поимам играта, а вие коментирате заради тоа што порано сте се законтрале со некој на темава и/или порано од Леброн не сте виделе со свои очи - за шо не можам да ви замерам, едноставно покасно сте се родиле и тоа е тоа.
Како на тие нешта да одговарам? Лично со никој никогаш не сум се препирал околу Коби пошто никогаш не ми бил омилен играч, Лејкерси далеку од омилен тим (Бостон ми е втор избор после Њујорк) ама не можам да не бидам објективен, иако се работи (ќе повторам) за играч шо воопшто не сум го сакал како омилен додека играл баскет - едноставно сум навивал за други тимови и играчи.
Инаку, за цитатите конкретно со мене, утре... долг беше денов.
Како и да е, никогаш не би го бирал Ле Коњ пред Коби ако животот ми зависи од таа текма и да Коби е најдобриот езерџија на сите времиња, па после Меџик и Карим... ви се свиѓа, не ви се свиѓа - тоа е.
Причините барајте ги кај сите негови соиграчи, кај Меџик, кај сите ѕвезди кои порано играле и сите кои ја коментираат оваа игра и го изјавиле истото, кај мене не.
Јас мислам дека каде и да се наоѓа на таа листа индивидуално можи да се носи со било кој играч од неговото време, вклучително и Леброн и да победи.
За цитирање утре другари, луѓе на мои години одат да спијат ова време
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)