Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
:toe:
...ако знаеш што замислуваш, ево на, хаос ти е во мозочето!

469890067_122145045452361544_8848895194467830801_n.jpg

...еве во моментов како го замислив екс Keyser т.е. денешен McLovin !

Последно уредено:
Тетките ако беа пост во ДК :
Најјаки се оние Драгици што на фејсбук странине на секое “чудо” пишуваат Амин Боже и на секоја вест за некој умрен Бог да го прости. Ниедна од тие објави не е точна/вистинита али овие боткиве се осеќат прозвани да дадат свој допринос. Кај нив на профил редовно има “денес е…и никако ова не смеете да го направите” како и “једноставни рецепат за мекане памук кифле”.

Ако има кинки верзија од овај, тој сум.
Шо би значело кинки? Исто ко овај се, само место во мантија, по џок-страпс или gear, ил puppy.
@Византиецот
@Вранишковски

vladika-jovan-vraniskovski-.jpg

си го избриша постот, некст левел патетика.
Замисли толку да те дрпа курот шо мислела интернт публика за тебе. Нешто не е вред со ликов.
Или било која публика, било каде. Некст левел ниско.

Изреката “подобро син наркоман отколку педер” добива и визуална интерпетација.
Од едната страна го имаме Костич џанкито, од другата страна, во партија Византиецот педерчето џерманско.

се надевам дека биле појче дебели него големи. Да го научат на ред и дисциплина. Убав тој.

Од едната страна го имаме Костич џанкито, од другата страна, во партија Византиецот педерчето џерманско.
браво, еј
Автоматски споено мислење:

И мене ми е досадно, али вас дефинитивно ви е премногу досадно.

ова да

тажен лик е, му посакувам добро
Автоматски споено мислење:

Изрекава иди од тетка Мира? Гарант и текнало дур го варела петочниот грав. Кизне шо стрес ја изедол после оваа мисла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom