Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 ноември 2024
Мислења
553
Поени од реакции
953
Леле пред три секунди пиша, кога сте успеале да превземете. Мажи бе оговарачи...
Кога веќе лажеш, барем лажи со причина. Ја наруши рамнотежата и данокот за тоа треба да го платиш во подфорум музика!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.172
Поени од реакции
6.194
Кога веќе лажеш, барем лажи со причина. Ја наруши рамнотежата и данокот за тоа треба да го платиш во подфорум музика!
Не знае дека шпиуни фрчат на секој ќош и дека тајните служби работат 24 часа на ден :pos:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.620
Поени од реакции
9.798
Гледам да дешифрирам што ми кажуваш и тука и во дк ама жими се не можам да сфатам. Некој сарказам, нешто што ми кажуваш де малце попросто кажи ми. Фала
Не знае дека шпиуни фрчат на секој ќош и дека тајните служби работат 24 часа на ден :pos:
Јас ако не знам кој знае мачињаа.. Се знам. СЕ. Ако ви е интересно терајте си.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
553
Поени од реакции
953
Гледам да дешифрирам што ми кажуваш и тука и во дк ама жими се не можам да сфатам. Некој сарказам, нешто што ми кажуваш де малце попросто кажи ми. Фала
Зајчињата скокаат. Најпросто. 2

Член од
10 февруари 2025
Мислења
22
Поени од реакции
37
Не ми е некој проблем ама малце да си олеснам на душата.

Последнава недела дена дечко ми не е нешто арен има проблем со кичмата, а неговите не се тука и е сам. Цело време сум со него, му помагам, го носам на лекари, му готвам, зачистувам. На моменти почнав да се осеќам дека малце се презаситив од него. Не у смисол дека ми е скурчено и не можам да го гледам, ама константо е needy и од толку што е во болки и офка цело време неподнослив е на моменти. И он е свесен за ситуацијата, сто пати ми се извинува и заблагодарува и нормално дека секогаш ќе бидам до него и ќе бидам на помош. Сме седели по медели заедно и на одмори и никогаш не сум се осеќала вака. Сигирно е ради ситуацијава пошто иако сме заедно пак не го имаме тој quality time заедно. Јас на еден крај он на друг легнат на стомак. За односи да не збориме не паѓа тоа на памет ни на двајцата. Почнав да сакам да си седам малкуцка сама така и искрено многу ми е фино.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.172
Поени од реакции
6.194

Последнава недела дена дечко ми не е нешто арен има проблем со кичмата, а неговите не се тука и е сам. Цело време сум со него, му помагам, го носам на лекари, му готвам, зачистувам. На моменти почнав да се осеќам дека малце се презаситив од него. Не у смисол дека ми е скурчено и не можам да го гледам, ама константо е needy и од толку што е во болки и офка цело време неподнослив е на моменти. И он е свесен за ситуацијата, сто пати ми се извинува и заблагодарува и нормално дека секогаш ќе бидам до него и ќе бидам на помош. Сме седели по медели заедно и на одмори и никогаш не сум се осеќала вака. Сигирно е ради ситуацијава пошто иако сме заедно пак не го имаме тој quality time заедно. Јас на еден крај он на друг легнат на стомак. За односи да не збориме не паѓа тоа на памет ни на двајцата. Почнав да сакам да си седам малкуцка сама така и искрено многу ми е фино.
Што не го однесеш на физиотерапевт?

Член од
10 февруари 2025
Мислења
22
Поени од реакции
37
Што не го однесеш на физиотерапевт?
кажа дека е неподнослив не се само мои зборови. Неподнослив е во смисол на офкање, цимолење и слично. Според него неподнослив е пошо цело време бара помош.

Не мора одма да се понашате и напаѓате како вие да сте најсовршените девојки и сопруги на светов. Мислам дека на секој му е дојдено на момент преку глава.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.925
Поени од реакции
3.268

Welcome to married land

Член од
14 јануари 2025
Мислења
32
Поени од реакции
37
Оооо Врапче ти и тука си бо бо бо... овој со кичмава е првиот али вториот ?

Kajgana Shop

На врв Bottom