Фан Клуб: Јувентус

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.314
Поени од реакции
5.981
Kolo Muani si gazi. Kakvi se shansite za permanenten transfer?
На ВекиаСињора имаа напишано дека наводно имале нашиве џентлменски договор за одредена сума да го откупат (пишуваше околу 60 милки). Па дали е вистина којзнае. Ама ако продолжи да решета, мислам дека џентлменскиот сепак нема да биде џентлменски....

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.314
Поени од реакции
5.981
Победивме никаде ве нема :))))

Да останеше нерешено, 30 страни анатеми фрлања :)))))

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.405
Да ве потсетам на првиот месец на Влаховиќ?

Гол против Верона, гол против Вилереал, 2 против Емполи.

Коло Муани бил класа напаѓач :pos:

Како може да биде класа некому кој до 26 години најдобрите сезони му се со по 10-15 гола и тоа во Ајнтрахт Франкфурт и Нант. Боже сачувај.

За сношти нема што да кажам, брука и срам. Ставени во шише од Комо, надиграни целосно, со победа на среќа и судиска помош.

• Ми се допаѓа
Reactions: 433

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.543
Победивме никаде ве нема :))))

Да останеше нерешено, 30 страни анатеми фрлања :)))))
Не нема, дека и оваа победа што ја остварија беше никаква, без игра, на мускули, турни ме да кинисам... Нема што да се коментира, дно од сезона генерално гледано.

А и оној Кели од Њукасл како изигра синоќа, поарно да си пукав во слепоочница

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.142
Поени од реакции
2.250
Ни требеше некој кој може полушанса да искористи, а не како Влахович чисти да промашува, иако се гледа дека Влахович е покомплетен играч од овај.

Член од
6 март 2019
Мислења
425
Поени од реакции
625
Дали Муани е класа напаѓач и дали е подобар од Влахович мање битно. Подобро се снаоѓа во моментов, се уклопи во тимот, дава голови, си ја брка работата. Со Влахович одамна нешто не штима,психички се изгуби, демотивиран е, има некои проблеми кои очигледно не знае да ги реши и се губи на теренот. Така да, нека остане тој што е покористен за тимот, не тој што е генерално гледано подобар играч. Боље 15 сигурни голови од Муани, него потенцијалните 25-30 од Влахович кој веројатно никогаш нема да ги постигне кај нас...

433

Член од
17 август 2021
Мислења
122
Поени од реакции
351
Не разбирам како мислат да фатат топ4 со зелкава на клупа. Аматер без идеја и концепт. Вчера со Комо се спасија резултатски, друго се беше во корист на Комо. Мота ќе го кошта клубот сигурни 70/80 милиони ако не го пројде ПСВ и не фатат 4 место, а мислам дека ќе се случат и дветте. Џабе уште 300 милиони за трансфери да дадат дур не најдат вистински тренер. Се на се да се собере како Јунајтед се мачат, со скапи трансфери и тиња тренери

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.687
Поени од реакции
4.585
Barzalji... Koga ke mi teknese nekoi babusi vikaa bil spor.. Najdobra trojka u odbrana u cel svet bea BBC.. Koga nekoj bi me prasal najdobar stoper poedinec - Maldini, najdobro duo stoperi Vidic i Ferdinand, najdobro trio stoperi - BBC..

Kajgana Shop

На врв Bottom