Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.386
- Поени од реакции
- 28.549
5 од овие се борат за опстанок. Последните кола има да апат на терен и боксови да маваат, не ги потценувај, на крај на сезона се најопасни овие. Болоња и Торино ќе се помират со 8 и 10 место таму златната средина, ама овие доле мислам ќе им земат бодови.Што убав распоред има Наполи последни 8 кола...
Болоња, Емполи, Монца, Торино, Лече, Џенова, Парма, Каљари...
Да ги бираат нема вака да ги наредат. Ќе жнее Конте овде...
Ние сами себе сме си главен проблем. А и 3те фронта кои се играат...
Заебано ќе биде...
Kakvi bea u derbi sredbite, tuka pogolemi se sansite da kiksnat, i ke kiksnat, ima nekolku potencijalni mini tuka, ja ko sto napisav tuka i posle nasiot poraz od Fiorentina, mora da dojde nekad nivniot nekvalitet do izraz, kako sto bese i denes, otkako dadoa gol prekinaa da postojat do 95ta, sansa nemaa.Што убав распоред има Наполи последни 8 кола...
Болоња, Емполи, Монца, Торино, Лече, Џенова, Парма, Каљари...
Да ги бираат нема вака да ги наредат. Ќе жнее Конте овде...
Ние сами себе сме си главен проблем. А и 3те фронта кои се играат...
Заебано ќе биде...
Џабе е, Инзаги го велича тоа купот како божество. Очекувам стартни 11 против Лацио дома.Kakvi bea u derbi sredbite, tuka pogolemi se sansite da kiksnat, i ke kiksnat, ima nekolku potencijalni mini tuka, ja ko sto napisav tuka i posle nasiot poraz od Fiorentina, mora da dojde nekad nivniot nekvalitet do izraz, kako sto bese i denes, otkako dadoa gol prekinaa da postojat do 95ta, sansa nemaa.
Od druga strana da, nie samite na sebe sme si problem, a imame 3 derbi sredbi kade gostuvame, a sezonava bas tamu ne sme bas sjajni. 3 fronta od koj edniot mora da se zrtvuva, stojam na toa deka najmalce ni e potreben dvomec so Milan koj pod difolt ke gi iscrpi igracite i fizicki i psihicki, vo mozda najsjebaniot del od godinata, i golema cena ke se plati radi toa. Da ne navlagam vo toa deka mozno e i vo sledna faza od LS da igrame pak so Milan 2 meca, ili juventus, too much ke e ova za tim so samo 2ca napagaci i 0 adekvatni zameni za istite.
Уживај бе, битно Удинезе издржа вчера, штокур. Турам имаше најави дека нема да е прва постава, очигледно го исфорсира и го прегоре кога е најбитно. Фала Интер за идиотиве од резервни напаѓачи.Vo najneidealen moment ni se povredi Turam, bas pred gostuvanje so juventus, ne deluvase seriozno ama malce vreme ima za celosno oporavuvanje. Nervozni sme nepotrebno, im pagame u stapica, golot sto go primivme preglup, i nemavme sreka ic tuka, onoj Gosens nakaj korner zname sutna od 10 santima u raka na Darmijan koj se 'rvase so Kin. Cist penal e inace ama glup i totalno bezvezen i nesreken.
Zasluzivme da vodime so 1 gol, podobri sme denes mnogu ama se oseka nervozata kaj nas toa me iritira, a u vakva situacija lesno se potfrla, neka gi sredi psihicki Inzagi, neka go izvadi Mikhitarijan odma zaso ke jade crven, a i Hakan mi e sumjiv, valjda nema da se izglupira pred juve i on.