Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.207
Поени од реакции
10.250
Ете, Сучич е замената за Фратези, енигма е овој, којзнае како ќе се покаже. Се надевам дека нема да се куропецаат и ќе отидат all in на Џонатан Давид. Не гледам подобар и поевтин напаѓач за нас у моментов.

Прееска баш читав дека ја научиле лекцијата, немало веќе скапи возрасни играчи како Тареми и Зиелински, но немало ни да носат ептен недокажани како Паласиос и нему сличните. Овој од Болоња Кастро ми е Лаутаро 2.0, ама ќе видиме што ќе биде со него. Штета што го испуштивме Ретеги.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.533
Поени од реакции
7.038
Удинезе ни заврши голема работа. Утре нашиве да си ја завршат нивната и ќе биде добра неделата, таман ќе ги глеаме кловновите у ЛШ со холанѓани, лабавко.

1000016985.jpg

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.674
Поени од реакции
796
Што убав распоред има Наполи последни 8 кола...

Болоња, Емполи, Монца, Торино, Лече, Џенова, Парма, Каљари...

Да ги бираат нема вака да ги наредат. Ќе жнее Конте овде...

Ние сами себе сме си главен проблем. А и 3те фронта кои се играат...

Заебано ќе биде...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.533
Поени од реакции
7.038

Заебано ќе биде...
5 од овие се борат за опстанок. Последните кола има да апат на терен и боксови да маваат, не ги потценувај, на крај на сезона се најопасни овие. Болоња и Торино ќе се помират со 8 и 10 место таму златната средина, ама овие доле мислам ќе им земат бодови.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.644

Заебано ќе биде...
Kakvi bea u derbi sredbite, tuka pogolemi se sansite da kiksnat, i ke kiksnat, ima nekolku potencijalni mini tuka, ja ko sto napisav tuka i posle nasiot poraz od Fiorentina, mora da dojde nekad nivniot nekvalitet do izraz, kako sto bese i denes, otkako dadoa gol prekinaa da postojat do 95ta, sansa nemaa.

Od druga strana da, nie samite na sebe sme si problem, a imame 3 derbi sredbi kade gostuvame, a sezonava bas tamu ne sme bas sjajni. 3 fronta od koj edniot mora da se zrtvuva, stojam na toa deka najmalce ni e potreben dvomec so Milan koj pod difolt ke gi iscrpi igracite i fizicki i psihicki, vo mozda najsjebaniot del od godinata, i golema cena ke se plati radi toa. Da ne navlagam vo toa deka mozno e i vo sledna faza od LS da igrame pak so Milan 2 meca, ili juventus, too much ke e ova za tim so samo 2ca napagaci i 0 adekvatni zameni za istite.

Член од
12 март 2024
Мислења
327
Поени од реакции
620
Kakvi bea u derbi sredbite, tuka pogolemi se sansite da kiksnat, i ke kiksnat, ima nekolku potencijalni mini tuka, ja ko sto napisav tuka i posle nasiot poraz od Fiorentina, mora da dojde nekad nivniot nekvalitet do izraz, kako sto bese i denes, otkako dadoa gol prekinaa da postojat do 95ta, sansa nemaa.

Od druga strana da, nie samite na sebe sme si problem, a imame 3 derbi sredbi kade gostuvame, a sezonava bas tamu ne sme bas sjajni. 3 fronta od koj edniot mora da se zrtvuva, stojam na toa deka najmalce ni e potreben dvomec so Milan koj pod difolt ke gi iscrpi igracite i fizicki i psihicki, vo mozda najsjebaniot del od godinata, i golema cena ke se plati radi toa. Da ne navlagam vo toa deka mozno e i vo sledna faza od LS da igrame pak so Milan 2 meca, ili juventus, too much ke e ova za tim so samo 2ca napagaci i 0 adekvatni zameni za istite.
Џабе е, Инзаги го велича тоа купот како божество. Очекувам стартни 11 против Лацио дома.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
ДиМарко и Дензел надвор од комбинација за вечер .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.170
Не ми е јасно како ваквите мувли како дармиан никад не се повредуваат,а ќе се повреди некој добар играч ко турам,чалханохлу и сл....

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.644
Vo najneidealen moment ni se povredi Turam, bas pred gostuvanje so juventus, ne deluvase seriozno ama malce vreme ima za celosno oporavuvanje. Nervozni sme nepotrebno, im pagame u stapica, golot sto go primivme preglup, i nemavme sreka ic tuka, onoj Gosens nakaj korner zname sutna od 10 santima u raka na Darmijan koj se 'rvase so Kin. Cist penal e inace ama glup i totalno bezvezen i nesreken.

Zasluzivme da vodime so 1 gol, podobri sme denes mnogu ama se oseka nervozata kaj nas toa me iritira, a u vakva situacija lesno se potfrla, neka gi sredi psihicki Inzagi, neka go izvadi Mikhitarijan odma zaso ke jade crven, a i Hakan mi e sumjiv, valjda nema da se izglupira pred juve i on.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
И судијата влијаеше врз нервозата. Имаше 2-3 ситуации со прекршоци каде компензираше за нашиот гол, односно корната која ја даде а на крај па и не остави да се доигра таа минута иако имаше прекин и делеше непотребни жолти.
Се погуби судијата после првиот гол и тоа на наша штета иако скроз заслужено поведовме а имавме шанса преку Арнаутовиќ и 2-0 само се гледа дека овој нема веќе фудбал у него. Апсолутно непотребен играч.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.207
Поени од реакции
10.250
Vo najneidealen moment ni se povredi Turam, bas pred gostuvanje so juventus, ne deluvase seriozno ama malce vreme ima za celosno oporavuvanje. Nervozni sme nepotrebno, im pagame u stapica, golot sto go primivme preglup, i nemavme sreka ic tuka, onoj Gosens nakaj korner zname sutna od 10 santima u raka na Darmijan koj se 'rvase so Kin. Cist penal e inace ama glup i totalno bezvezen i nesreken.

Zasluzivme da vodime so 1 gol, podobri sme denes mnogu ama se oseka nervozata kaj nas toa me iritira, a u vakva situacija lesno se potfrla, neka gi sredi psihicki Inzagi, neka go izvadi Mikhitarijan odma zaso ke jade crven, a i Hakan mi e sumjiv, valjda nema da se izglupira pred juve i on.
Уживај бе, битно Удинезе издржа вчера, штокур. Турам имаше најави дека нема да е прва постава, очигледно го исфорсира и го прегоре кога е најбитно. Фала Интер за идиотиве од резервни напаѓачи.

Kajgana Shop

На врв Bottom