Хоуп
ümid edirəm
Трет ден со грлото, главоболката и омалаксаноста. Температура веќе немам.
Него јас можам книга за моите комшии да пишам.
Ѕвони некој и отворам и ко за тепање оваа над мене застаната, очите и горат и гледам бело влакно значи ептен нешто ја изнервирало и си викам тоа е, еднаш ќе се деси, 24/7 викања, урлања, тантруми од кај нас. Јас ко прво се дерам ко ненормална. И вика добро бе дали има некој осет во оваа зграда?!
И си ќутам што да правам, кога си крив...
Викам абе Марина...
Ама добро не ти е срам гости да ти дојдат? Мене ми е.
До толку ненормални си велам не сме да не може гости да викне, ама па може и сме којзнае, џабе не обелела, а 30 години е.
Па почесто излегувам, гости послабо...
И добро кога ќе излезеш не се срамиш?
Е Марина сега ја претера со ова, не се се срамам не!
Како бе со такво ѓубре не ти е срам?
Кој е ма ѓубре?
За што ми збориш Марина?
За ѓубрето во влезот, срам ми е гости да викнам, само мајка ми чисти, да го решиме проблемот бла бла..
Пола сат дремевме пред врата, пола саат чекав да ме нокаутира. А тоа ѓубрето во влез. Ах мори Марино.
Него јас можам книга за моите комшии да пишам.
Ѕвони некој и отворам и ко за тепање оваа над мене застаната, очите и горат и гледам бело влакно значи ептен нешто ја изнервирало и си викам тоа е, еднаш ќе се деси, 24/7 викања, урлања, тантруми од кај нас. Јас ко прво се дерам ко ненормална. И вика добро бе дали има некој осет во оваа зграда?!
И си ќутам што да правам, кога си крив...
Викам абе Марина...
Ама добро не ти е срам гости да ти дојдат? Мене ми е.
До толку ненормални си велам не сме да не може гости да викне, ама па може и сме којзнае, џабе не обелела, а 30 години е.
Па почесто излегувам, гости послабо...
И добро кога ќе излезеш не се срамиш?
Е Марина сега ја претера со ова, не се се срамам не!
Како бе со такво ѓубре не ти е срам?
Кој е ма ѓубре?
За што ми збориш Марина?
За ѓубрето во влезот, срам ми е гости да викнам, само мајка ми чисти, да го решиме проблемот бла бла..
Пола сат дремевме пред врата, пола саат чекав да ме нокаутира. А тоа ѓубрето во влез. Ах мори Марино.