Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Делчев со неговата чета ги мавал со дум дум куршуми, неопходност.
Амин,за дупењето те подржавам само ако се почнит со дупење од овие 2, едната од Карпош шо им го дудлат на дпмне секој ден и другата шо работеше во крат.телевизија,првата чат пат читат овде шо се пишуватИ после ќе ми искочат оние новинарчиња и ќе ми протестираат тука за некои слободи на говори, слободи на медиуми, како биле опресирани и што ти ја знам. Лапаат пари од сите страни само за да јадат гомна за една или друга страна, да гураат нечија агенда, да "оформуваат" мислења според тоа на кој како му одговара, да лажат, да оцрнуваат луѓе по нарачка и да уништуваат нечии животи. Абе најгнасната професија во цел свет е новинарството, почесна работа вршат курвите кај МТВ него ли овие гомна безкичмењачки од луѓе. Абе освен ќотек и да ги ркаш по улица кај и да ги сретнеш ништо не заслужуваат. Тепани треба да бидат секаде каде што ќе ги начекаш. Новинар = ѓубре/гомно/канцер
Ако има некои новинарчиња овде да го читаат форумов, све да ви изнаебам до десетто колено пичка ли ви мајчина ваша.
Јас не ги делам во зависност од тоа кој за која страна одработува. Да, може да се каже дека едно 70-80% од случаите одработуваат за левата страна, ама не значи дека нема такви што работат и за другите. Зашто повеќето работеле за левава страна, може да се види по цифрите што кружат погоре и од каде се лапани парите. Сега таа чешма секна па да видиме стаорците од каде ќе најдат нова цицка за цицање.Амин,за дупењето те подржавам само ако се почнит со дупење од овие 2, едната од Карпош шо им го дудлат на дпмне секој ден и другата шо работеше во крат.телевизија,првата чат пат читат овде шо се пишуват