Форумско ебачиштеПичко татарска, да ви ебам мајката и вас и на вашите шиптаpски браќа, мрш во азија назад.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Форумско ебачиштеПичко татарска, да ви ебам мајката и вас и на вашите шиптаpски браќа, мрш во азија назад.
Татарофашист не ми ги дуј јајцата, семката скапана одродена да ти ја ебам.Форумско ебачиште
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трагедија, у пичку матер. Мора да организираат нешто во име на пркосот. Не може на прва да се предадат.Skopje Pride Weekend
Викендот на гордоста Скопје 2025 кој ќе се одржува по тринаесети пат оваа година НЕ ДОБИ НИКАКВА ПОДДРШКА ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА (НЕ)КУЛТУРА НА РСМ. ‼️ Фактот што нашиот фестивал ужива голема...www.facebook.com
ВМРО штотуку отиде над 500 илјади гласа![]()
најмногу ќе изгубат ради ова:Skopje Pride Weekend
Викендот на гордоста Скопје 2025 кој ќе се одржува по тринаесети пат оваа година НЕ ДОБИ НИКАКВА ПОДДРШКА ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА (НЕ)КУЛТУРА НА РСМ. ‼️ Фактот што нашиот фестивал ужива голема...www.facebook.com
ВМРО штотуку отиде над 500 илјади гласа![]()
Skopje Pride Weekend
фала, мада не ми е денесСреќен роденден Војводо!
Артистички перформанс „Висење од дрво“ или „Неуспешно нуркање“. Или „Скок во длабочина“, во категорија бетон. Се е прифатливо, битна е забавата и дружењето.Трагедија, у пичку матер. Мора да организираат нешто во име на пркосот. Не може на прва да се предадат.