Кој те рецка.Според Данте ок е и поразов се додека и Сити изгуби... Бркање на цела екипа и играње со младинци ќе вадите подобри резултати отколку со дрвава.
Да го удреше некој, па да разберам. Ова веќе е загрижувачки тренд кај него.Втора сезона по ред Мартинез се повредува против овие копачите.
Како мислиш? Сака, Нванери, Мајлс Скели?Артета не промовира млади, така да не е мерило.
Сув,на сестра ти.
Смеј се убаво ти доаѓа
Заебана работа се лигаментите. Имам правено муабет со неколкумина спортисти кои скинале преден вкрстен, да не претерам ама во 90% случаи повеќе не е тоа исто колено од пред повредата.Да го удреше некој, па да разберам. Ова веќе е загрижувачки тренд кај него.
Како мислиш? Сака, Нванери, Мајлс Скели?
Многу му збори тоа устата ко за 21 годишно детиште уште зелено у тоа главата. Самиот си се урочи кога го изјави ова:Како се одбива топката од Хојлунд,како прв пат топка да допира,ја да сум како него ќе барам да си одам. На 20 години да се заробиш а да знаеш дека не си добар, не вреди.Не Јунајтед ако сака и Реал нека е, значи овој е нов проблем 1000посто , ако не го решат и продадат за некоја добра пара да прелажат дека е потрнцијал, нов губиток на повидок.
Не натрупа ЕТХ со срање играчи за сите пари. Енивеј, оваа игра со овие играчи нема да се промени и наредната сезона која ќе ја почне Аморим од нула. Ако за некое чудо останеме во Премиер Лига, после првите 5 кола, кога ќе имаме скор од 1 победа и 4 порази очекувајте Аморим да лета од клубот. Незнам што кур прави со 3-4-3 ама за кур не ја бива формацијата со овој ростер. Мене ми делува дека Аморим е еднодимензионален тренер, кој освен што знае 3-4-3 нема појма од ништо друго. Не гледам никаква позитива ни предиодов ни наредната сезона а богами и сезоната после нејзе. НУЛА !!!Ова не е нормално толку стерилен напад да имаме. Од Зиркзе и Хојлунд еден солиден шпиц не можеш да составиш моментално. Ако нема никој, дај нека го фрлат во оган она детето Чидо или како и да се викаше, не е реално ова повеќе.