- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.613
- Поени од реакции
- 6.415
Аирлија па да даде Господ да им донесе ЛШ на Вила, на лето да се тепат за негов потпис!
И мене тоа ме зачуди што Баер лесно се откажува од него, од видеата што ги имам видено е добар ,брз, како што кажа и ти шутира и со лева и десна нога, а и детето барал поголема минутажа но со Кејн во тимот тешко тоа. Кај нас барем ќе биде прв избор за во нападот.Изгледа до вечерва ќе го средат и Тел, позајмница плус 45м фунти опција за купување. Личи интересно по видеата, игра со две нозе, релативно брз, дрибла, шутира добро со двете нозе.
Со оглед дека сме мањак напред, добро ќе дојде. Ред флег е што баерн се откажуваат лесно од него, ама да видиме.
Автоматски споено мислење:
1.5м фунти од Арсенал, ќе биде пуштен одма во прв тим и го сметаат за спремен да дебитира. Директна конкуренција за Лисандро.
Тоа што бевте во право за Рашфорд, не ве прави помалку расисти. Не пробувај да се вадиш.Братот @Hellz Guardian на апарати .
Пробавме со @vidooq да му објасниме, ама не сакаше да сфати. Не правеше расисти дека сме.
Хахах, клубов има и други црни играчи, па ниту еден не сум го ругал ради тоа како го дала природатаТоа што бевте во право за Рашфорд, не ве прави помалку расисти. Не пробувај да се вадиш.
Имаат пари Вила, не се за жалење!
Братот @Hellz Guardian на апарати .
Пробавме со @vidooq да му објасниме, ама не сакаше да сфати. Не правеше расисти дека сме.
Штета што нашите не го собраа наместо Маунт.
Eве не, во Бирмингам. Во 8-мо пласираната Вила, со фантастични 9 бода пред најлошиот Јунајтед во историја. Каков само напредок во кариерата за младиот и ултра талентиран Рашфорд. Сега конечно ке може да се бори за трофеи што вредат, како што се ПЛ и ЛШ.