Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.900
Поени од реакции
22.992
Му посакувам на Раши да расцепа во Вила и на лето барем 70м да го шитнеме . Со среќа нека му е..

На негово место Матис Тел се дискутира нашите го бараат на позајмица.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.554
Поени од реакции
8.142
Изгледа до вечерва ќе го средат и Тел, позајмница плус 45м фунти опција за купување. Личи интересно по видеата, игра со две нозе, релативно брз, дрибла, шутира добро со двете нозе.

Со оглед дека сме мањак напред, добро ќе дојде. Ред флег е што баерн се откажуваат лесно од него, ама да видиме.
Автоматски споено мислење:

1.5м фунти од Арсенал, ќе биде пуштен одма во прв тим и го сметаат за спремен да дебитира. Директна конкуренција за Лисандро. Ми се виѓа трансферот и идејата позади него, се надевам ќе му тргне.

Последно уредено:
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.900
Поени од реакции
22.992
Изгледа до вечерва ќе го средат и Тел, позајмница плус 45м фунти опција за купување. Личи интересно по видеата, игра со две нозе, релативно брз, дрибла, шутира добро со двете нозе.

Со оглед дека сме мањак напред, добро ќе дојде. Ред флег е што баерн се откажуваат лесно од него, ама да видиме.
Автоматски споено мислење:

1.5м фунти од Арсенал, ќе биде пуштен одма во прв тим и го сметаат за спремен да дебитира. Директна конкуренција за Лисандро.
И мене тоа ме зачуди што Баер лесно се откажува од него, од видеата што ги имам видено е добар ,брз, како што кажа и ти шутира и со лева и десна нога, а и детето барал поголема минутажа но со Кејн во тимот тешко тоа. Кај нас барем ќе биде прв избор за во нападот.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.850
Поени од реакции
21.664
Оваа насмевка плаче за дијамантска протеза како што носат раперите во америка :vozbud: :vozbud: :vozbud: !!! така ќе биде карактерно-комплетен ... делот кој му недостига во самодовербата што ја нема ... Чао Раши поздрави ги во Астон Вила и не гледај назад !!!!

Screenshot 2025-02-01 180041.png
p.s. нешто вака :

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.269
Братот @Hellz Guardian на апарати :icon_lol: .

Пробавме со @vidooq да му објасниме, ама не сакаше да сфати. Не правеше расисти дека сме. :pos:
Тоа што бевте во право за Рашфорд, не ве прави помалку расисти. Не пробувај да се вадиш. :D

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.857
Поени од реакции
2.748
Тоа што бевте во право за Рашфорд, не ве прави помалку расисти. Не пробувај да се вадиш. :D
Хахах, клубов има и други црни играчи, па ниту еден не сум го ругал ради тоа како го дала природата :D

Нека му е со среќа на Раши.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.845
Поени од реакции
67.308
Eве не, во Бирмингам. Во 8-мо пласираната Вила, со фантастични 9 бода пред најлошиот Јунајтед во историја. Каков само напредок во кариерата за младиот и ултра талентиран Рашфорд. Сега конечно ке може да се бори за трофеи што вредат, како што се ПЛ и ЛШ.

Kajgana Shop

На врв Bottom