Lycamobile Македонија

Член од
24 ноември 2007
Мислења
186
Поени од реакции
126
Jas aktivirav ama na 28.1 sega da ne e taa moznost ukinata i preku app od 1.2 koj ke go znae

Член од
8 октомври 2009
Мислења
786
Поени од реакции
388
Кога број од лајка го префрлаат на МТЕЛ на кој пакет го префрлаат?
На xtra Talk M?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.874
Поени од реакции
4.335
Член од
29 август 2008
Мислења
5.874
Поени од реакции
4.335
Кога број од лајка го префрлаат на МТЕЛ на кој пакет го префрлаат?
На xtra Talk M?
Za korisnicite na lycamobile koi se veke na mTel ima paketot i sms poraki, e sega jas 2 dena imam broj koj go prefrlija na mtel poraki prima od site i prajka kon site samo kon lycamobile broevi Ne+(od istiot br, prima poraki) tie koi sto se uste lycamobile,tie sto se prefrleni na mtel stasuvaat sms.
No ova ke se resi koga site broevi(od lyca) ke gi doprefrlat na mtel ...

Член од
22 јули 2015
Мислења
471
Поени од реакции
224
Za korisnicite na lycamobile koi se veke na mTel ima paketot i sms poraki, e sega jas 2 dena imam broj koj go prefrlija na mtel poraki prima od site i prajka kon site samo kon lycamobile broevi Ne+(od istiot br, prima poraki) tie koi sto se uste lycamobile,tie sto se prefrleni na mtel stasuvaat sms.
No ova ke se resi koga site broevi(od lyca) ke gi doprefrlat na mtel ...
Kolkava e brzinata po prefrluvanjeto.
Dali ima nekakva promena?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.998
Поени од реакции
1.283
Префрлен на МТЕЛ без никаква порака дека сум префрлен. Не бев достапен и немав интернет па од кога сватив дека сум мигрилал, ги внесов подесувањата. За сега се функционира, брзина на интернет 100 мб/с, смс праќам и добивам.

Член од
8 април 2014
Мислења
160
Поени од реакции
20
Префрлен на МТЕЛ без никаква порака дека сум префрлен. Не бев достапен и немав интернет па од кога сватив дека сум мигрилал, ги внесов подесувањата. За сега се функционира, брзина на интернет 100 мб/с, смс праќам и добивам.
на кој пакет си и дали ти се бесплатни пораките?
јас пред некој час активирав месечен пакет за 500ден (30 дена),сѐ помина без проблем...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.998
Поени од реакции
1.283
на кој пакет си и дали ти се бесплатни пораките?
јас пред некој час активирав месечен пакет за 500ден (30 дена),сѐ помина без проблем...
Layka Mega S paketot što beše, 12 meseci za 3250 den so 12 giga internet i besplatni sms.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.874
Поени од реакции
4.335
Kaj mene e vaka
Автоматски споено мислење:

Kolkava e brzinata po prefrluvanjeto.
Dali ima nekakva promena?
Nisto posebno brzinata ....kolku na lyca sto bese promenliva od 10 do 100 i ibratno
Автоматски споено мислење:

I kaj blizok prefrlen poraka otkako te prefrlile,no kaj nego naredniot den super200/12m za obnova bil i sms deka e obnoven za 1m, sms prima/prajka i toj br,od site drugi

Attachments

Член од
17 јануари 2014
Мислења
592
Поени од реакции
842
Се уште не сум префрлен на Мтел, така да го имам целиот пакет засега.

Важи
Ме префрлија пред неколку дена на МТЕЛ, повици, интернет и смс се е исто уште функционално.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.998
Поени од реакции
1.283
Почнаа и првите проблеми, не можат да ме добијат и ми стигаат пораки како пропуштен повик.

Kajgana Shop

На врв Bottom