- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 2.737
- Поени од реакции
- 7.998
Удри чакија една, почасти душа.За мене има попуст дека се знаеме од Полска.
Прегледај го приврзокот 441922
Удри чакија една, почасти душа.За мене има попуст дека се знаеме од Полска.
Прегледај го приврзокот 441922
На страна што има тој некој безвезе стил што го фура, Биливо е пичка и пол, одамна го имам тоа приметено.Прегледај го приврзокот 442020
Дечки, има заинтересирани да ја вратат Били Ајлиш на фабрички подесувања?
Прегледај го приврзокот 442020
Дечки, има заинтересирани да ја вратат Били Ајлиш на фабрички подесувања?
WTF ... Како 37 годишна неебана тетка од Дебар Маало, што животот и поминал по невладини организации. Моментално чува 2 пинчери и една пудлица по име Фифи... до нејзината 33 година одржувала форма, а сега се труе со 4-5 кафиња дневно и кутија и пол цигари Ронхил. Не оди во црква, и е другарка со пола членство на СДС.На страна што има тој некој безвезе стил што го фура, Биливо е пичка и пол, одамна го имам тоа приметено.
Што велат Србије "од бирача, нема јебача". А и нема за жена да ја земам, ако и го свирнам еднашка.WTF ... Како 37 годишна неебана тетка од Дебар Маало, што животот и поминал по невладини организации. Моментално чува 2 пинчери и една пудлица по име Фифи... до нејзината 33 година одржувала форма, а сега се труе со 4-5 кафиња дневно и кутија и пол цигари Ронхил. Не оди во црква, и е другарка со пола членство на СДС.
Nishto i od tebe! Che umrish kako star Drkadzija!
Abe ne te karam tuku te motiviram da odish vo Akcija!добро бе чичо, не ме карај.
Од вакви мудрости пропаѓа држававаAbe ne te karam tuku te motiviram da odish vo Akcija!
Vo prilep vikaat nema pichka shto ne dava tuku ima mazhi shto ne znaat da si pobaraat!!!!!