Lycamobile Македонија

Член од
29 август 2008
Мислења
5.846
Поени од реакции
4.287
Probav i od kaj tatko mi taze prefrlen na Mtel so paket za 12 meseca praka poraki so nula kredit ali edna ide dve ne idat i pak taka.Kako ke se pogodi.Dali gledaat sistemot da go sredat da ima poraki ili i ovie se shugavi nikoj ne moze da kaze.Inace zborev deneska so tie od call centar.Nisto detalno ne moze da se vidi.Ni koga si stail kredit ni kade otisle parite.Samo gleda momentalno sto paket imas ili kolku pari i tolku.Sto e najloso za razlika od lajka ovde besplatni minuti megju sebe vo mtel nema.Znaci ako imas kredit a nemas paket ke ti zeme od parite.Taka se izgori eden rodnina denes.Go prefrlile na mtel i dodeka aktivira paket zborel so drugi lajka broevi i mu otisol skoro cel kredit.
Epa toa e problem, stavis kredit i da se javis na br, sto se napljaka......uzasss.!!!
Автоматски споено мислење:

Активирање пакет на следниот код*100#
Избираш 1 потоа 3 за пакети на подолг рок
Na sostojba i infoo sto ima.??

Член од
22 јули 2015
Мислења
471
Поени од реакции
223
Epa toa e problem, stavis kredit i da se javis na br, sto se napljaka......uzasss.!!!

Na sostojba i infoo sto ima.??
Na sostojba pisuva kolku kredit ima
Na info e slednoto

Attachments

Член од
8 јули 2022
Мислења
4
Поени од реакции
2
Zdravo . Deneska mi stigna poraka od MTEL deka mojot lajka broj se prefrla kade nih .t.e. na mtel . Jas ne ni beh zapoznaen .
Pred malku se macih so konfiguracija na internet ama ne uspeah :( .
Skrien sut , pismo ili kako se snajdete jas ve molam kako konfiguracijata za internet na mtel ?
Dali vazi od lajka konfiguracija da ja stavam ili treba od mtel ?
Koj ja znae konfiguracijata za internet na mtel napisete ja tuka .
odnapred vi blagodaram .

Член од
22 јули 2015
Мислења
471
Поени од реакции
223
Zdravo . Deneska mi stigna poraka od MTEL deka mojot lajka broj se prefrla kade nih .t.e. na mtel . Jas ne ni beh zapoznaen .
Skrien sut , pismo ili kako se snajdete jas ve molam kako konfiguracijata za internet na mtel ?
odnapred vi blagodaram .
APN web.mtel.mk
Username prazno
Password prazno

Член од
29 август 2008
Мислења
5.846
Поени од реакции
4.287
odnapred vi blagodaram .
Kade sto pisuva xxxx (toa znaci prazno pole,ne vnesuvas nisto)

Attachments

Член од
14 мај 2023
Мислења
81
Поени од реакции
81
Сега и кај мене има бесплатни смс кон А1 и Мтел а најверојатно и кон телеком (не сум пробал) но нема кон лајкамобиле. Наместено ми е во поставките за смс со 073800000. Значи нешто се поправиле бидејќи претходно само со 079200111 можеше да се прати смс кон сите оператори.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.846
Поени од реакции
4.287
Сега и кај мене има бесплатни смс кон А1 и Мтел а најверојатно и кон телеком (не сум пробал) но нема кон лајкамобиле. Наместено ми е во поставките за смс со 073800000. Значи нешто се поправиле бидејќи претходно само со 079200111 можеше да се прати смс кон сите оператори.
Denes na eden od broevite od lyca 079(nema long therm paket )go prefrlile na mtel direkt,poraka stasa so dobredojde na golemoto mtel semejstvo ,potoa vednas nova sms deka e aktiviran xTra talk do 02,mart(30 dena)
Probano povici ima kon site i sms probano kon lyca,a1, i mtel, brzinata slabo ....
Ussd *100# nema nisto info samo sostojba kredit ...Na istiot tel ima 12m super200 aktiviran na 31.12 odnosno pred 1mesec(seuste e lycamobile)
me cudi dali mTel cesti 30 dena gratis bidejki na toj br, se bese pominato.....
gledam ima i sms za miss call ...za sega tolku

Attachments

Последно уредено:
Член од
24 март 2011
Мислења
189
Поени од реакции
108
Denes na eden od broevite od lyca 079(nema long therm paket )go prefrlile na mtel direkt,poraka stasa so dobredojde na golemoto mtel semejstvo ,potoa vednas nova sms deka e aktiviran xTra talk do 02,mart(30 dena)
Probano povici ima kon site i sms probano kon lyca,a1, i mtel, brzinata slabo ....
Ussd *100# nema nisto info samo sostojba kredit ...Na istiot tel ima 12m super200 aktiviran na 31.12 odnosno pred 1mesec(seuste e lycamobile)
Dali proba dali mtel brojot prima sms od drugi operatori posto toa bese isto problem?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
I na dva broja sto gi poznavam im se aktiviral paket za mesec dena od mtel..valjda za welcome to the family.Iskreno dobra ideja da se ublazi prefrlanjeto ali daleku se od lyca seuste so ogled deka nema proverka apsolutno na nisto od aspekt internet i slicno.Ke vidime dali ke se podobrat iako nemam mnogu nadez so ogled so koe tempo rabotat.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.846
Поени од реакции
4.287
Dali proba dali mtel brojot prima sms od drugi operatori posto toa bese isto problem?
Kon lyca ne prefrlen i a1 prima/prajka kon dr, ne znam ....

I na dva broja sto gi poznavam im se aktiviral paket za mesec dena od mtel..valjda za welcome to the family.Iskreno dobra ideja da se ublazi prefrlanjeto ali daleku se od lyca seuste so ogled deka nema proverka apsolutno na nisto od aspekt internet i slicno.Ke vidime dali ke se podobrat iako nemam mnogu nadez so ogled so koe tempo rabotat.
Istoto go mislam ....
toa za welcome e Ok,ama drugite raboti ...
ke vidime na istiot tel,drugata sim e so super200/12m ,na 31.12 aktiviran odnosno cela ovaa 25ta god, ke vidime sto ke nepravi mtel i kako ke odi prodolzuvajneto na paketite.....

Btw ako ima nekoj od lyca na mTel so super 200/12m neka spodeli kako odi prodolzuvajneto ,dali mu stiga sms na koj dopolnitelen paket e....

Член од
29 август 2008
Мислења
5.846
Поени од реакции
4.287
Ako moze pusti mi link od aplikacijata bidejki gi ima povekje po drzavi za da probam da aktiviram. Seuste mi stoi lycamobile na telefon.

Ti blagodaram odnapred.
Lycamobile ima univerzalna app,za site drzavi i imaat za sekoja posebno app(tie posebnite ja nema MK,bidejki tie togas veke go prodale biznisot tuka) toa e od avgust

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom