Lycamobile Македонија

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
Isto mozam da potvrdam za porakite.Prakam od moj lycamobile broj na tatko mi taze mtel od vcera i porakite ne stigaat.Sto e najzalosno i OTP kod od stopanska ne stiga (ne znam zosto).Si ebale majkata ovie ako znaat sto pravat.Treba da se javam da prasam da zboram so niv minimum edno pola saat da gi prasuvam sto moze sto ne.Primer jas polnam kredit cesto za drugite domasni i familija so ogled deka rabotev porano vo lyca.Kako da nadopolnam kredit online i sto e najbitno dali mozam i kako da aktiviram paketi za niv ili po avtomatizam ke se aktivira.Katastrofa e ova sto nema kodovi ili online opcija.
имаш пријавено дека пораките од Стопанска не стигаат? Може треба и на Стопанска банка да им пишеш маил пријава дека има проблем со ОТП пораките

Член од
14 мај 2023
Мислења
81
Поени од реакции
81
Da me ubies ne mozam da najdam na aplikacijata kade e ova da se pise ovoj broj gore sto e pisan.Zboram za android motorola vo mojot slucaj.
Автоматски споено мислење:
Кај мене е на македонски вака; одиш во пораки па поставувања, повеќе поставувања, текст пораки, и во центар на пораки треба да се пише +38979200111.

Член од
8 април 2014
Мислења
160
Поени од реакции
20
на полноќ добив порака дека сум префрлен на мтел...а и дека е активиран пакет

имам неколку прашања:

1.дали ми треба нов сим?
2.на кој начин се активираат пакети
3.дали имаат апликација на store?
4.што е со пораките,дали можам да плаќам паркинг сега на пример?
и за цената,гледам дека не влегуваат во ниеден пакет...

Член од
29 август 2008
Мислења
5.846
Поени од реакции
4.289
на полноќ добив порака дека сум префрлен на мтел...а и дека е активиран пакет

имам неколку прашања:

1.дали ми треба нов сим?
2.на кој начин се активираат пакети
3.дали имаат апликација на store?
4.што е со пораките,дали можам да плаќам паркинг сега на пример?
и за цената,гледам дека не влегуваат во ниеден пакет...
Malce podatoci malce odgovori 1212

Ako na display stoi mtel i mozes da zvonis i imas internet(ako nemas net treba apn od mtel da namestis)
ako seto ova finkcionira ne ti treba dr, sim

Член од
8 април 2014
Мислења
160
Поени од реакции
20
Malce podatoci malce odgovori 1212

Ako na display stoi mtel i mozes da zvonis i imas internet(ako nemas net treba apn od mtel da namestis)
ako seto ova finkcionira ne ti treba dr, sim
испробав од утрово,повици и интернет работат,можам и да барам и да ме бараат,нет подесив,неможам да праќам смс пораки,а можам да примам...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
испробав од утрово,повици и интернет работат,можам и да барам и да ме бараат,нет подесив,неможам да праќам смс пораки,а можам да примам...
Nema sms vkluceno vo paketite na MTEL za zal.Diskutirano e toa ako gi imas procitano minatite stranici.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.846
Поени од реакции
4.289
Ok, sms ke go proglasime za umreno,osvem ako site ne praijavime vo Aek i vo Mtel bidejki ne si stojat do dogovorenito so operatorot koj go prevzedoja...

Член од
8 април 2014
Мислења
160
Поени од реакции
20
Nema sms vkluceno vo paketite na MTEL za zal.Diskutirano e toa ako gi imas procitano minatite stranici.
ќе прочитам,јас не ни знаев дека е до ова дојдено,се разбудив со пораката дека од денес сум на mtel ,
не ми е јасно уште само како се активира пакет/ннадополнува кредит...

Член од
14 август 2010
Мислења
818
Поени од реакции
547
Kaj mene ima sms neznam.zasto kaj vas nema vcera me prefrlija na mtel paket super 200 1600 den za cela god mi zvarsuva vo juni

Член од
29 август 2008
Мислења
5.846
Поени од реакции
4.289
Kaj mene ima sms neznam.zasto kaj vas nema vcera me prefrlija na mtel paket super 200 1600 den za cela god mi zvarsuva vo juni
Ne si na super200, te prefrlile na nivniot od mtel so povici i 5gb bez sms i bez balkan roaming 1gb .
Автоматски споено мислење:

ќе прочитам,јас не ни знаев дека е до ова дојдено,се разбудив со пораката дека од денес сум на mtel ,
не ми е јасно уште само како се активира пакет/ннадополнува кредит...
Paket na telefon 1212 ili 15010 mtel

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
Probav i od kaj tatko mi taze prefrlen na Mtel so paket za 12 meseca praka poraki so nula kredit ali edna ide dve ne idat i pak taka.Kako ke se pogodi.Dali gledaat sistemot da go sredat da ima poraki ili i ovie se shugavi nikoj ne moze da kaze.Inace zborev deneska so tie od call centar.Nisto detalno ne moze da se vidi.Ni koga si stail kredit ni kade otisle parite.Samo gleda momentalno sto paket imas ili kolku pari i tolku.Sto e najloso za razlika od lajka ovde besplatni minuti megju sebe vo mtel nema.Znaci ako imas kredit a nemas paket ke ti zeme od parite.Taka se izgori eden rodnina denes.Go prefrlile na mtel i dodeka aktivira paket zborel so drugi lajka broevi i mu otisol skoro cel kredit.

Kajgana Shop

На врв Bottom