- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 3.021
- Поени од реакции
- 5.101
Jbg, prejako deluvaa eternal, a Falcons po iminja ic ne se slabiЈа те испратив али 3тата не требаше да ја пуштам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jbg, prejako deluvaa eternal, a Falcons po iminja ic ne se slabiЈа те испратив али 3тата не требаше да ја пуштам
Не се ни игра за таков коефициентДанска - Хрватска 1 1.12
посигурна и од смртта
Тешко... Види им ги претходните натпревари у историја. Мислам дека само еднаш играле така.Галатасарај на ситна пара 1во2 квота 22
Јер помина 00:00 слободно можам да ви ги претставам зицерите денес..
1.Eternal Fire vs 3DMAX 1 (1,40) 90% сигурност
2. За похрабрите 2:0 (2,30) 70% сигурност
Етернал изгубија 2ро коло од Virtus.pro со 2:1 и тоа последната мапа Train ја изгубија во продолжетци. Беа фаворити на тој меч. Денес мора да победат ако сакаат да играат плеј оф, доколку изгубат си одат дома. Фаворити се и на овој меч, меѓутоа мислам дека нема да си дозволат да идат во 3та мапа решавачка, затоа и мислам дека 2:0 ќе победат, но ако испадне да се игра третата мапа, сметам дека ќе си ја исправат направената грешка да не играат на Train, бидејќи не им е ова прв пораз на оваа мапа и ќе ја банираат во вториот круг банирања, најверојатно nuke ќе ја остават последна решавачка. Така да, убеден сум дека добиваат денес против класа послабите 3дмакс.. Дури и мислам во 2 мапи ќе добијат ама ете нека стои за похрабрите...
Морам да се надополнам дека најчесто прв пик на 3дмакс е мапата Anubis, меѓутоа Етернал има 100% win rate на оваа мапа, дури ни Тим Спирит во финалето пред 2 недели не можеа да ги победат на таа мапа и така заврши 3:1 тој меч..
GamerLegion vs MongolZ 2 (1,40) 80% сигурност
Класа појаки се монголците, моментално топ5 тим, мислам дека нема да имаат проблеми со Легион, иако Легион ги победија Моуз во 1во коло 2:0 каде што токму Моуз беа фаворити. Легион играше во квалификациите и лесно помина таму, сепак квалитетот е поголем кај монголите.. Пред 2 месеци играа меѓу себе и без проблеми победија 2:0.. Инаку, ова е 2ро коло за двете екипи..
Од другите двојки:
1. Имаме дерби дуел NaVi (natus vincere) vs Team Spirit, двете се топ5 екипи.. Исто така 2ро коло. Сум за Спирит, ама не би рекол дека ќе победат лесно. Пред месец дена играа полуфинале на Бласт турнамент и таму Спирит победи 2:0 ама во втората мапа беа длабоко навлезени во продужетци (10-8 у продужетци,малтене уште една мапа..), можеше лесно да идат во три мапи. Ако давам тим, типувам 3 мапи. Kлаџите даваат 1,45 за ТС а 2,60 за НаВи..
2. Furia (2,10) vs Astralis (1,60) .. И тука е тешко за предвидување, иако многу слабо играат Астралис последниов период, сепак имаат некое реноме па затоа е таков коефициентот, пре би 50-50 рекол со оглед на нивната форма.. Типувам 1
3. Мouz (2,35) vs Team Liquid (1,55).. Пак би рекол 50-50, со оглед на лошата форма на Мауз, а добрата форма на Ликвид.. Приметувам квотиве ги прават според последната форма. Тука би играл 3 мапи.. Нема лесно да се дадат Мауз
4. G2 (1,80) vs Faze Clan (1,90) ... Второто дерби.. Да се биде или не.. Кој изгуби си оди дома ..Убаво се распоредени квотите според формата на екипите, не е голема разликата на квалитетот, но мислам дека Г2 ќе победат.
Да видев порано ќе ти пишев за Мауз 0-2 како куќа. Навивам за нив од 2018 ги пратам на секој турнир, ама сега го ставија на клупа ин-гејм лидерот(Сјухи)- не знам колку паметна одлука со тоа што е еден од најперспективните,ама јбг. Играја со стенд ин.Главните типови испаднаа, другиве катастрофа.. Нави и ТС 2:1, Фурија - Астралис (1:2 фурија имаше 11-8 во последната мапа и на крај изгубија 13-11), Мауз 2-0 лесно изгуби и Г2 изгубија 2:1 во крајно неизвесна трета мапа...
Znam deka ne se vo forma, ama ete gi pisav taka radi renometo sto go imaat.. ne ocekuvav tolku da se izrezilat cel turnirДа видев порано ќе ти пишев за Мауз 0-2 како куќа. Навивам за нив од 2018 ги пратам на секој турнир, ама сега го ставија на клупа ин-гејм лидерот(Сјухи)- не знам колку паметна одлука со тоа што е еден од најперспективните,ама јбг. Играја со стенд ин.
Моментално трпајте све што имате 2:0 точен во живо Тим Спирит - Тим Ликвид.. Ќе играат на nuke и на dust2..
Автоматски споено мислење:
Фатени на полувреме... Moментално е 1:0 За Гејмер Легион и 0:1 за Тим Спирит.. Сега ќе играат на мапа што они ја одбраа.. Фактички брејк направија и двете.. Лесни 2-0 и за двете..
Vecerva i megju sebe igraa Tim Spirit protiv GamerLegion bidejki bese zaostanata, pobedi Tim Spirit 2:1.. Gamerlegion im zemaa mapa bas radi toa sto prv ban ja stavija dust2, a pikot im bese Anubis i zavodea 1:0, potoa mnogu lesno TS zemaa na ancient kade im bese pik i ostanata 3ta bese nuke kade milion posto znaev TS pobeduva.. Zatoa sabajleto rekov trpajte all in na 2:0 zs idiotite liquid ne ja baniraa dust2 a ja odbraa nuke.. prvata mapa ja igraa nuke, tesno zema TS 13:10, megjutoa na svojot pik dust2 gi zgazija..Е алал да ти е. Очекуваме уште. Јас само Спирит ги пуштив на 250ден.