Фан Клуб: Вардар

Член од
23 април 2022
Мислења
494
Поени од реакции
2.461
За два часа играме со Верес, 9-то пласирана екипа во Украинско првенство. Пренос на линкот

Screenshot_20250129_110013.jpg

Член од
1 април 2018
Мислења
2.118
Поени од реакции
4.119
Јас колку што сум запознаен само уште една екипа од Тетово беше во комбинација за негов потпис . Кои се другите екипи од странство, ако не е тајна?
Од Дебрецен имаше интерес првичен и разговори, но најконкретен беше Чукарички со официјална понуда од пред неколку дена. Но сепак вие најмногу дававте пари. Шкендија не ни беше некогаш блиску до потпис негов.

Член од
23 април 2022
Мислења
494
Поени од реакции
2.461
Од Дебрецен имаше интерес првичен и разговори, но најконкретен беше Чукарички со официјална понуда од пред неколку дена. Но сепак вие најмногу дававте пари. Шкендија не ни беше некогаш блиску до потпис негов.
Невозможно Чукарички да го сакал, со оглед на тоа дека пред некој ден на таа позиција донесоа млад репрезентативец на позајмица од Торино (Кабиќ) веќе на тоа место имаат млад репрезентативец (Ергелаш) и потенцијал, млад репрезентативец на Ганa (Авуни)
На страна што имаат буџет од 10 милиони и се спремаат за продажба на еден од најголемите европски таленти во својата генерација (Цветковиќ)

Член од
1 април 2018
Мислења
2.118
Поени од реакции
4.119
Невозможно Чукарички да го сакал, со оглед на тоа дека пред некој ден на таа позиција донесоа млад репрезентативец на позајмица од Торино (Кабиќ) веќе на тоа место имаат млад репрезентативец (Ергелаш) и потенцијал, млад репрезентативец на Ганa (Авуни)
На страна што имаат буџет од 10 милиони и се спремаат за продажба на еден од најголемите европски таленти во својата генерација (Цветковиќ)
Кабиќ им е тука цела полусезона и неколку пати од клупа само влегуваше. Ергелаш воопшто не ни играше сезонава.
Во секој случај како и да е 100% ти гарантирам за Чукарички дека го сакаше, е сега до колку пари му се давало за играч од македонска лига тоа не знам, можеби и за резерва го планирале, сепак и Мато е доста млад се уште.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.351
За два часа играме со Верес, 9-то пласирана екипа во Украинско првенство. Пренос на линкот

Прегледај го приврзокот 441760
Извини што те цитирам. Мене ми испадна дека се плаќа 2.99 евра за да се следи преносот. Само мене ми излегува тоа или кај сите е така кога ќе притиснете на линкот. Ти благодарам многу и извини уште еднаш.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.810
Поени од реакции
9.746
Извини што те цитирам. Мене ми испадна дека се плаќа 2.99 евра за да се следи преносот. Само мене ми излегува тоа или кај сите е така кога ќе притиснете на линкот. Ти благодарам многу и извини уште еднаш.
Да, members only е.

Член од
20 септември 2023
Мислења
332
Поени од реакции
1.852
Пораз 1:2, некаде пишува стрелец Мато, некаде Дианеси.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.351
Стандард шема на кељавиот, за да се покаже колку е успешен во работата си додава налудничави работи. Ниту прв, ниту последен пат да излезе "поуспешен" во наводната борба со Шкендија.
Од сигурен извор знам дека биле заинтересирани, ама на крајот Тамба од тимот од Чаир им беше поисплатлива опција. За овие странските екипи кои ги спомена Рики не знаев дека биле во игра за негов потпис. Реално воопшто не е висока сумата со оглед дека договорот ми истекуваше за 5 месеци. Поголема штета имаше што ги довлечкаа странците кои ништо не покажаа во првата полусезона. Вака барем добиваш играч кој е кондициски спремен и има квалитет и не трча како мува без глава како некои други.

Член од
5 мај 2024
Мислења
88
Поени од реакции
124
Од сигурен извор знам дека биле заинтересирани, ама на крајот Тамба од тимот од Чаир им беше поисплатлива опција. За овие странските екипи кои ги спомена Рики не знаев дека биле во игра за негов потпис. Реално воопшто не е висока сумата со оглед дека договорот ми истекуваше за 5 месеци. Поголема штета имаше што ги довлечкаа странците кои ништо не покажаа во првата полусезона. Вака барем добиваш играч кој е кондициски спремен и има квалитет и не трча како мува без глава како некои други.
Кој ти е тој сигурен извор?
Во ниту еден момент не бил дел од плановите на Шкендија

Член од
11 мај 2020
Мислења
149
Поени од реакции
372

Kajgana Shop

На врв Bottom