- Член од
- 1 април 2018
- Мислења
- 2.118
- Поени од реакции
- 4.119
Колку добива клубот од повик за репрезентација знаеш? Како е тарифата?Игра за репка. Брзо ќе ги вратат парите. Во секој случај, големо засилување.
Колку добива клубот од повик за репрезентација знаеш? Како е тарифата?Игра за репка. Брзо ќе ги вратат парите. Во секој случај, големо засилување.
Брера пред распад, а да им платиле рекордна оштета за наши услови. Некако слабо логика ми има ова...120.000€ отштета сте платиле, мрсничко ама за наша лига многу добар играч иако имаше понуди Мато од многу посилни лиги и клубови.
Пари за повик у репрезентација се зема само од УЕФА. Од афричка конфедерација тешко да наплатиш.Колку добива клубот од повик за репрезентација знаеш? Како е тарифата?
Па нека се самоукинат ако не се способни да обезбедат опстанок у друштво на Брера, Воска, Беса, Шкупи, Тиквеш...Ќе избориме ли опстанок со тимов што го имаме?
Пиксели можеш да изброиш на сликава. Не знам што те чуди, гледај го сајтон на што личи, обичен html и слики, не е ни CMS, рачно едитираат слики и ставаат содржини, со измени во тие неколку html фајлови. Изгледа како да е правен од на Стојне внучето што чепка компјутери.Прегледај го приврзокот 441703
Со што сликаат бе, до толку да немаше никој барем еден пристоен телефон со пристојна камера? Како со Сони Ериксон 310 сликано, све од некои чудни агли, не целосни слики, замаглено, катастрофа.
Стетката, долгот, трансферите, опстанокот и спасувањето на клубот секако дека се најважни, но ова другово за кое критикуваме е банална работа, default нешто, затоа иритира што не се спроведува како што треба. Нема потреба од скапи маркетинг агенции, сè што треба е малку осет и педантност во работа, ред и протокол на работа да има некој.Добро според некои овде не е битен маркетингот, битно е да се среди сметката и останати работи. Ко јебе маркетинг!
Треба да се почитува договорот, а не да се тера инает е во тоа е проблемот. Сите знаеме зошто сака да доведе маркетинг агенција козоебачот.Стетката, долгот, трансферите, опстанокот и спасувањето на клубот секако дека се најважни, но ова другово за кое критикуваме е банална работа, default нешто, затоа иритира што не се спроведува како што треба. Нема потреба од скапи маркетинг агенции, сè што треба е малку осет и педантност во работа, ред и протокол на работа да има некој.
Игра за репка. Брзо ќе ги вратат парите. Во секој случај, големо засилување.
0. Само за репрезентации од УЕФА важело тоа правило за плаќање за повик на репрезентација, и јас пред некое време се изненадив за ова оти мислев универзално е тоа правило, но испадна за репрезентативци од Африка/Азија не добивале ништо нашиве клубови.Колку добива клубот од повик за репрезентација знаеш? Како е тарифата?
Или поточно кажано,,како што беше до пред неколку дена, додека МН не забрани влезСтетката, долгот, трансферите, опстанокот и спасувањето на клубот секако дека се најважни, но ова другово за кое критикуваме е банална работа, default нешто, затоа иритира што не се спроведува како што треба. Нема потреба од скапи маркетинг агенции, сè што треба е малку осет и педантност во работа, ред и протокол на работа да има некој.
Јас колку што сум запознаен само уште една екипа од Тетово беше во комбинација за негов потпис . Кои се другите екипи од странство, ако не е тајна?120.000€ отштета сте платиле, мрсничко ама за наша лига многу добар играч иако имаше понуди Мато од многу посилни лиги и клубови.
Стандард шема на кељавиот, за да се покаже колку е успешен во работата си додава налудничави работи. Ниту прв, ниту последен пат да излезе "поуспешен" во наводната борба со Шкендија.Јас колку што сум запознаен само уште една екипа од Тетово беше во комбинација за негов потпис . Кои се другите екипи од странство, ако не е тајна?
Класична подвала на менаџерот дека преговара и со други за да извлече повеќе од едните. Пишуваше тука @Калараш дека менџерот правел проблеми и одолговлекувал...Стандард шема на кељавиот, за да се покаже колку е успешен во работата си додава налудничави работи. Ниту прв, ниту последен пат да излезе "поуспешен" во наводната борба со Шкендија.
Тоа да, но во овој случај мислам дека повеќе е за да се истакне неговата/нивната "успешност", отколку ова што го пиша. Милион пати ја има користено истава финта порано, во зависност од тоа дали му прифатиле или не некој играч во одреден клуб. Ако не успее да ували играч, одма следуваат статии за газдата на клубот, па клубот дека пропаѓа и сл.Класична подвала на менаџерот дека преговара и со други за да извлече повеќе од едните. Пишуваше тука @Калараш дека менџерот правел проблеми и одолговлекувал...