Итар Пејо
Слободен Радикал
Се извинувам најмногуНе им збори така сега и ти. Се знае што е приоритет. За комар и нокти мора да се има.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се извинувам најмногуНе им збори така сега и ти. Се знае што е приоритет. За комар и нокти мора да се има.
Дали знаеме, пример, колку се трошоци за производство на литар зејтин? Значи колку се троши на струја, нафта, плати, придонеси, даноци, амбалажа, дистрибуција, кало...?Еве земете масло за јадење сончегледово коа се вадат на цената на берзата. Истото е моментална цена 50 ден а се продава 88 денари најефтино.
Млекото го откупуваат по смешни 25 ден за литар , а го продаваат по 67 денари. .. Само бојкот.
Можиш дирекно да одиш кај сточари/земјоделци и поевтино од дисконт да земиш многу од продуктите. Јас мислам проблемот е што немаме доволно сточари/земјоделци, новите генерации само во канцеларија сакаат.Јас велам да се собереме и сами да си отвориме продавница. Сите заинетересирани нека ми пишат во приватна порака.
Ќе купуваме директно од дисконт без маржата од 3-5% што ја имаат маркетите.
Не ти треба да собираш луѓеЈас велам да се собереме и сами да си отвориме продавница. Сите заинетересирани нека ми пишат во приватна порака.
Ќе купуваме директно од дисконт без маржата од 3-5% што ја имаат маркетите.