Турцификација на Македонија

Член од
28 јануари 2025
Мислења
10
Поени од реакции
22
Сега овие турци што ни доаѓаат во Скопје и инвестираат се некој помодерни или ѓуленисти ? Шо сој се?
Гледам и студираат појќето и таму во Штип гледав некоја репортажа по 1000 евра месечно трошат шо не е лошо за економијата.
Сеа да пробат пак да не турчат не бива така лесно ама ако придонесуваат за државата нели е добро?
Сум исто слушнал дека и во грчка купуваат инвестираат преку посредници за тој Моно Алекс имам слушнато дека пере турски пари и со нив гради и овде и грчка.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.621
Поени од реакции
5.259
Сега овие турци што ни доаѓаат во Скопје и инвестираат се некој помодерни или ѓуленисти ? Шо сој се?
Гледам и студираат појќето и таму во Штип гледав некоја репортажа по 1000 евра месечно трошат шо не е лошо за економијата.
Сеа да пробат пак да не турчат не бива така лесно ама ако придонесуваат за државата нели е добро?
Сум исто слушнал дека и во грчка купуваат инвестираат преку посредници за тој Моно Алекс имам слушнато дека пере турски пари и со нив гради и овде и грчка.
Добро е за економијата.
1738102068950.png 1738102068950.png

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.931
Поени од реакции
17.947
Па да, за вас кои сте нивни џукели добро е. Добро би било и Арапите кога би дошле. Мада за вас сите се добри, само полните гаќи кога ке дојдат Србите, пошто нели српските тајни служби и Србите ви се ноќна мора од 1999 година.

Член од
28 јануари 2025
Мислења
10
Поени од реакции
22

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.192
Поени од реакции
8.930
Тие се пичкетини угурсуси шо сакаат да избегнат одење аскер.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.054
Поени од реакции
4.078
Која црна економија болиду, турците се таков јад и чемер што и бугарите се Сингапур за нив

Член од
11 октомври 2024
Мислења
352
Поени од реакции
639
Прегледај го приврзокот 442914

Еве ги нашите "најдобри пријатели", што ни мислат и што ни шират овде. Најгнасната и болна религија ја промовираат на секој чекор.
Најголемата џамија на Балканот е во Тирана со четири минариња. Исто така финансирана од Република Турција и Ердоган. Изградбата траеше скоро 10 години.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.391
Поени од реакции
24.113
Прегледај го приврзокот 442914

Еве ги нашите "најдобри пријатели", што ни мислат и што ни шират овде. Најгнасната и болна религија ја промовираат на секој чекор.
Da ne sakate vie crkvi da vi gradat slucajno?
Obratete se do nasite pravoslavni brakja za toa, mozi ke frlat nekoj denar. Ete bugarite na primer.

Член од
31 мај 2019
Мислења
348
Поени од реакции
1.112
Најголемата џамија на Балканот е во Тирана со четири минариња. Исто така финансирана од Република Турција и Ердоган. Изградбата траеше скоро 10 години.

Momentalno se gradi pogolema vo Prishtina, isto od turcite

Najgolemite dzamii vo Skopje, Tirana i Prishtina se gradat od Turcija, nekako previse simbolicki, kako da sakaat da kazat Golema Albanija pod pokrovitelstvo na Turcija.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.621
Поени од реакции
5.259
Momentalno se gradi pogolema vo Prishtina, isto od turcite

Najgolemite dzamii vo Skopje, Tirana i Prishtina se gradat od Turcija, nekako previse simbolicki, kako da sakaat da kazat Golema Albanija pod pokrovitelstvo na Turcija.

Да да, они многу се грижат за албанците.

Kajgana Shop

На врв Bottom