Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ај јас да се пробам на темава :)
Кој прв ме цитира анализа добива :)

О год но
Океј дадов збор.

Love computers - Scienfitic .

Имаш околу 15-16 години . Дрогата ти го оштетила мозок. Бараш внимание преку докажување чив мозок е поголем и знаење во кое ултимативно си фејл биг оне.

Scientific напиша:
Па и јас се осекам како да не си го користам целио потенцијал ...
а не се осекам во состојба да го променам тоа...

Не девојко тоа е максимумот на твојот потенцијал. Глупа си .

Scientific напиша:
Драга...
ојдох да спијам,да не зафркнам и утре па „ојде викендо јабана“
А да,мора да учам сеа да надокнадам за сериите шо си ги гледах цела недела.

Кога лисјата паѓаат I presume .
На моменти мислам дека си бот . Озбилно немам видено пристоен пост од тебе кој не со безвезе коментар како на фејсбук или твитер . Уствари се што ми доаѓа на памет е мало девојче кои пишува коментари на форум кајгана во обид да стане кул и забележано.Буквално пишуваш се што е ин . Kill Justin Brieber save the planet?!Ком он кидоо се обидуваш да ги имитираш Анонимус бидејќи тоа е ин. Пред тоа сакаше екстази што и да беше сега математика?! Девојче не си го мачи мозокот со математика имаш Наш свет , другарче како и да се викаат детскине списанија. Обиди се да се најдеш себе не она што е кул да го повторуваш како бот . Патетично е , а нема ни да ти помогне во популарноста.

( тоа го ископав )

--- надополнето ---

Ај мене да те видам, мухухухахаахаааа !

Шармантен со дамите и се дружи со пивото. Секад весел и се труди да ги смее луѓето уствари тоа му е одбрана од светот , некој вид начин така никој не може да те види така ги криеш емоциите и длабоко како се осеќаш. Имаш тешкотии да ги искажеш емоциите макар написмено за разлика од мислите . Обожаваш полемики филозофски затоа си на историја или некоја таква насока каде треба да го користиш мозокот и да извлекуваш заклучоци за нечиј живот врз основа на неколку прашинки. Сакаш загатки . Политички коректен спрема сите никогаш не напаѓаш некој злобно само се шегуваш по малце. Ја користиш мантрата со секој човек на арно да останете .Не се докажуваш како некои други по форумот кој што како освен одвреме навреме со бугарите.

Сакаш да научиш да анализираш затоа редовно го посетуваш овој потфорум. Но како може да видиш во нечија душа кој каков е кога се плашиш да видиш во своја сопствената каква е . Да ѕирнеш во мрачните кошиња кои цело време те плашат? Како да ги спознаеш другите подобро кога самиот не дозволуваш другите да те спознаат и се криеш и од нив и од себе си :)

Ме бива ли бе?

Како да ги спознаеш другите подобро кога самиот не дозволуваш другите да те спознаат и се криеш и од нив и од себе си :)

Ме бива ли бе?

Најмногу за оваа реченица те бива, на добар пат си.
Сакам загатки, затоа и самиот сум загатка (wtf?) :pos:

Најмногу за оваа реченица те бива, на добар пат си.
Сакам загатки, затоа и самиот сум загатка (wtf?) :pos:

Емоционална да :) Сакаш загатки од причина како и сите нас останати, предизвикот да видиш дали си во право :)
It's part of being human :)

Главен проблем ти се вошите луѓе кои те нервираат одвреме навреме и лупувањето без осет, и лошите романси. Типичен боем . :)
Уште една работа не можеш да се заштитиш од заебувања , свати дека колку и да анализираш ју сак ат психологи под 1 и под два никој не успеал да се заштити целосно зошто си агаин човек :)

Демек прво ја треба некој да анализирам?

Аха.

--- надополнето ---

Ај да те направам поштен побарувач, имаш доволно материјал, пробај со мене.
Или втор избор ти е да се избаци некоја цура со јаки цицки аватар, и да и дудлаш колку е супер.
Обично е така, around here.

Аха.

--- надополнето ---

Ај да те направам поштен побарувач, имаш доволно материјал, пробај со мене.
Или втор избор ти е да се избаци некоја цура со јаки цицки аватар, и да и дудлаш колку е супер.
Обично е така, around here.

Или, да уценува со црвенко!

За theTinule а.к.а. Тинуле

Првпат ја забележав благодарение на Сајтлер со зборовите `Друже, оваа ти е плукната некоја таму од Heroes`.
Почнавме муабети, излезе дека цурата е многу сестрана, и не знам како не сум ја забележал додека не ми ја спомна Сајтлер.
Девојчето живее со некои си свои принципи кои може и забегуваат од границите на нормалното општество, некој авантгарден лајфстајл би си дал за слобода да го наречам.:D
Ти го манијачев профилот на фејзбук, и ако би требало со клише јутјуб коментар да резимирал би било `Thumbs up for Tinule`.:D Ама ај, нека биде поопширно. Свириш пијано, и поради тоа имаш осет за уметност, книга, слика, музика, филм. Не најдов ниту еден утнат бенд кој го слушаш, ниту еден лош филм кај тебе. Не дека сум некој фактор за филмови и музика, ама ваљда со неа имаме сличен вкус за тоа, па затоа и кажувам дека нема ништо утнато.:D
Мислам дека не се работи за некоја апла комуникативна особа. Не е во стил на `од дома ја тераат да излегува`, ама се дружи со одбрано друштво кое нејзе и одговара. Не е многу емотивна, затоа и е отсечна многу често на форум и знае да се испокара со фаците со кои дискутира кога е сигурна дека е во право. Шо бе, као демек немаш време на лузери да им објаснуваш? :P Ова е критика, иако е кажано на несериозен начин.:)
Верник е според тоа што го имам заклучено за неа, ама на религите повеќе гледа од друг аспект. Да објаснам на што мислам: духот на религиите не е за верувањето во богови, митолошки суштества, туку кодексот на однесувањето е тоа битното, бидејќи сите тежнеат кон мир и просперитет на глобално ниво. Настрана перењето пари од страна на црквите.:P

Ај доста зборам, твој ред сега на кирилица да ме анализираш.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom