- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.205
- Поени од реакции
- 42.949
Уште на темава има наивци што мислат дека соросоидиве спонтано се собрале да протестираат секој ден
Не постои ништо толку спонтано и неорганизирано, како ни без интереси. Доколку зборуваме за тоа, муабетот е колку има вистина во пропагандата на Вучиќ (за него и за другите, а и какви се интереси и него го држале, да не заборавиме и на другарувањето со малиот Сорос).Уште на темава има наивци што мислат дека соросоидиве спонтано се собрале да протестираат секој ден
Он да би другарувал со него, немало да му праат протести.Не постои ништо толку спонтано и неорганизирано, како ни без интереси. Доколку зборуваме за тоа, муабетот е колку има вистина во пропагандата на Вучиќ (за него и за другите, а и какви се интереси и него го држале, да не заборавиме и на другарувањето со малиот Сорос).
Само Сорос прави протести на целата планета?Он да би другарувал со него, немало да му праат протести.
Па кој друг? Машинерии за редовни протести нема никој друг. Сендвичиве треба да ги рани некој секој ден што идат да протестираат.Само Сорос прави протести на целата планета?
Он да би другарувал со него, немало да му праат протести.
уау, вест од 2017та ми даде. 8 години зад Вучиќ е. Иначе протестите го имаат тоа соросовото у сржта, само без еу и геј знамиња. Ваљда тоа експлицитно им е наредено на студентите да не го праат за да народот не мисли дека е така. Се што гледам таму, добивам флешови од овде што беше.Прегледај го приврзокот 441221
Прегледај го приврзокот 441222Прегледај го приврзокот 441223Прегледај го приврзокот 441224
Вучић се састао са Александером Сорошем
Председник Србије Александар Вучић састао се са замеником председника Управног одбора Фондације за отворено друштво Александером Сорошем, са којим је разговарао о ситуацији у региону, подршци Фондације за отворено друштво европским интеграцијама Србије и реформама у области медија и владавине права.
Председник Вучић упознао је Сороша и чланове делегације са ситуацијом на Косову и Метохији и напретку дијалога између Београда и Приштине, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије.
Тема разговора била је и подршка Фондације регионалној економској зони.
Александер Сорош изразио је захвалност председнику Вучићу на подршци коју Фонд за отворено друштво има у Србији, и нагласио да ће фондација наставити да подржава Србију на европском путу, као и реформске и демократске процесе.
Он је поздравио наставак дијалога Београда и Приштине и конструктивну улогу Србије у одржању стабилности у региону Западног Балкана, наведено је у саопштењу. (Танјуг)
Па добро, ако е така, ќе почекаат и овие новиве после 8 години да раскрстат. Ако Вучиќ имал таква шанса, можат и другите.уау, вест од 2017та ми даде. 8 години зад Вучиќ е. Иначе протестите го имаат тоа соросовото у сржта, само без еу и геј знамиња. Ваљда тоа експлицитно им е наредено на студентите да не го праат за да народот не мисли дека е така.
нема да можат, пошто народот не ги поддржува. Не гледаш се собрале ко идиоти блокираат некои улици. Немаат апсолутно никаква поддршка од народот. Мораат со автобуси од цела Србија да ги собираат да напраат голем протест у Белград.Па добро, ако е така, ќе почекаат и овие новиве после 8 години да раскрстат. Ако Вучиќ имал таква шанса, можат и другите.
Во Јагодина одат тие со автобуси.нема да можат, пошто народот не ги поддржува. Не гледаш се собрале ко идиоти блокираат некои улици. Немаат апсолутно никаква поддршка од народот. Мораат со автобуси од цела Србија да ги собираат да напраат голем протест у Белград.
Хахаха ги измеша настаните. Вучиќ ги собира со автобуси и ги носи по митинзи, протести, и остали манифестации. Еве пошто го пиша ова, ги имаш Курир, Информер, Пинк и ред други владини медиуми. Покажи една нивна објава од протестон каде се собраа преку 100000 луѓе на Славија, каде се сликани тие автобуиси со кои се носени луѓе од цела Србија. Ако најдеш и ми ги покажеш со слики и видеа, ќе си признаам тука дека сум згрешил, пред сите. А јас можам за секој настан, дали контра протест, дали митинг, избори, дали отварање на нешто, на Вучиќ, да ти најдам видеа и слики од автобуси, дури и зимани од Косово, со косовски таблици, со шипци шофери, на косовски албански компании.нема да можат, пошто народот не ги поддржува. Не гледаш се собрале ко идиоти блокираат некои улици. Немаат апсолутно никаква поддршка од народот. Мораат со автобуси од цела Србија да ги собираат да напраат голем протест у Белград.
што да гледам друже, во Јагодина 300 души ако имаше, Белград снимале на мостот, 2000 души макс, овие студентиве. Како димчејците овде на форумов, се дрма цел форум освајаме преку милион гласови, доаѓаат избори, 4 пратеници. Така и овие, спамаат инстаграм, фб, собираат лајкови, а народот игнорира све тоа.Хахаха ги измеша настаните. Вучиќ ги собира со автобуси и ги носи по митинзи, протести, и остали манифестации. Еве пошто го пиша ова, ги имаш Курир, Информер, Пинк и ред други владини медиуми. Покажи една нивна објава од протестон каде се собраа преку 100000 луѓе на Славија, каде се сликани тие автобуиси со кои се носени луѓе од цела Србија. Ако најдеш и ми ги покажеш со слики и видеа, ќе си признаам тука дека сум згрешил, пред сите. А јас можам за секој настан, дали контра протест, дали митинг, избори, дали отварање на нешто, на Вучиќ, да ти најдам видеа и слики од автобуси, дури и зимани од Косово, со косовски таблици, со шипци шофери, на косовски албански компании.