Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Најверојатно најлош ден за психоанализирање.

*клучното.

15339 или GoD.HateUSaLL, губење во преводот I'd say, но сепак избран како јузернејм, фасцинирајќи го Стефан со неговата kewlness произлезена од недоволно познавање на терминот кој генерира контрадикторност во корелација со денешните негови ставови. Но и не е битно, ни нагласува дека слушал thrash metal, или повторно што јас би рекол, trash metal во време кога уште се немал музички дефинирано. Најверојатно кога се регистрирал за аватар го имал албум-cover-от од истоимениот албум, God Hates Us All на Slayer. (?)

Пак ќе излезам од шаблонот :devil1: заклучувајќи дека со аватар, потпис, тајтл, па најново фонт тој индиректно (без капс лок) се дере: МРАЗЕТЕ МЕ. Просечно Скопјан4е од просечна фамилија, просечно училиште - просечен живот, со желба да се одвојува од останатите? Обојте ме, сакам да сум црнец all over his face. Најмногу го дирнало кога на форум се појави UniqueGirl. Зошто о зошто не си се регистрирал како UniqueBoy????!?!!? Но затоа сега ни докажува дека научил креативност, нели, Др.Хаус4е? :icon_lol:

Respect ma autoritah is what killed the cat, во твојот случај. Но хеј, секој авторитет не е за почитување. Авторитетот треба да се заслужи, не се добива преку некој виртуелен статус или тајтл. Пример знам дека мене ме почитуваш и се огледуваш, пошо сум, like, super-awesome. But lets not go there, несакам да мислат дека сум self-centered. Но да признаеме дека ме копираш со атеистичките ставови, како што јас го копирам Хаус, тој копира некој режисер, а тој некој режисер е верник кој во слобдно време е супер саркастичен и ја забавува телевизиската ограничена маса. Универзуму, биди подготвен да те откриеме тебе и твоето постоење!!!

Има јебозовна другарка. Не релевантно, но видете ја и ќе ме сфатите. :)

Во низата негативности да навезиме дека GoD.DoesNOTexist e човек екстремист. Најверојатно резултат на неговата просечност. Форсира атеизам (аh well, знам спомнав, си билдам реченици), расизам, негативност & остало. Што е кул. Но за импресионираш вистинска форум-пичка треба да пишуваш во теми како: "Во врска со љубовта: сакам да ти кажам дека..." ; "Мака ми е" ; "Славам Валентин" ; "Имам зеленки" ; " Ми се ебе" и НАЈважниот дел каде треба да си ја голтнеш гордоста е, без проследно со сарказам и кинески смајлиња, ok?

>.>
<.<
-_-
xD

турурууу

И, don you hint: ctrl & + us, купи си 22'ка LCD oд SAMSUNG, ги имаш од по 10.000 денари.
Фрли го 14'та кај што изгледаш кул. :icon_cool

Toлку од мене, повеќе од пријателот ти, погоре од клипот.
Убавите реченици кога нема да е втори фебрурари. :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Но да признаеме дека ме копираш со атеистичките ставови, како што јас го копирам Хаус, тој копира некој режисер, а тој некој режисер е верник кој во слобдно време е супер саркастичен и ја забавува телевизиската ограничена маса.
Абе копиљ! Ја ко бев атеист ти кајбеше?! :cry:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Од мала сакам да ме анализираат :wub:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Психолошка анализа на Столе како форумски лик - алијас "wot"

wot
wot?!
WOT!!
*wink*

Вовед:

Пишувам прв психоанализа со надеж дека нема да ме изгориш ко Ада (со оглед на тоа дека сте слични форумски ликови, незнам зашо преземав ваков чекор).
Епа вака (мора да се попуни простор, нали, сакам психоанализава да има епски размери).
Be prepaired to be psychologicalyanalised! Oh yeah :icon_cool

Значи вака...

Главен дел:

Прв впечаток
-кога те забележав на форумов, мислев дека си некој 20+/- годишен модератор од со некој twisted sense of humor...Второто испадна точно, додека првото испадна неточно...далеку неточно (мислев дека си модератор пошо успеваше да лепиш офтопици по форума да не те бришат + само модераторите и админите тогаш не мењаа аватари често + Форчн имаше едно смајли на аватар и така) <-не релевантни информации (такозвани “филери“ (знаеш шо се нели?! :) за тоа после)

Втор впечаток
-ова е некој рандом 20годишен+/- (го исклучив делот дека си модератор) кој му е многу досадно па постира глупости.

Трет впечаток
-па и немаше, туку отидов до федералното биро и расчепкав низ документите, дознав дека си струмичанец со емо светло кафеава накај плава косица, мајка ти ја викаш “мамо“, регнат си на бадијала под ник Ајверсон, за струмичкиот карневал беше маскиран ко чоек у скинати фаркмерки, бела кошула и каубојска капа...

Роден си на 4врти Јуни 1991ва (ваљда), глеаш др.Хаус, следиш др.Хаус, се клањаш на др.Хаус, принесуваш жртви на др.Хаус, имаш др.Хаус fan room во која имаш слики и предмети кои се од серијата др.Хаус.....
Животна желба ти е да бидеш уникатен но сепак да се споиш со позадината...шо е фактички немогуче, ама битно е дека се трудиш...океј да се корегирам, се трудиш да бидеш уникатен додека сакаш да бидеш како сите останати и сето тоа го правиш да (диши) изгледа како воопшто да не се трудиш на да го изведеш туку нормално ти иде (овде негде треба запирка или точка да има) и така. <- oh, there it is!

Покрај др.Хаус, глеаш и рандом 283479252385259*n епизоди (каде n = се стреми кон бесконечност) и од таму влечеш фрази и шеги...твојата креативност не е во тоа дека ти сам ги смислуеш заебанциите на форум, туку дека знаеш како да ги пробразиш (ДИГИМООН!!!) и да ги направиш уште посмешни.
Некогаш знаеш да дејсвуваш like an immature erect penis (haha, I said erect) али добро...се дешаева. Добро знам шо значи да одлепиш дур пишуваш на форум.
И да, се слагам со дарки, незнам зашо али и ја сметам дека вака у друштво не си оној најзборливиот.
Тајтл и потпис не анализирам, пошо се ептен не релевантни.

за крај, малце придавки:
-фин, смешен, wannabe, ситком, провокатор4е, хејтер4е, центар_на_вниманиен4е, неарен, иронија, сарказам, уше еднаш смешен, дигнат само пред тие шо не ги знаеш, ииииии доста се....(не сум сигурен дали сите тие се придавки)

на крај (уше еден крај - стапот има два краја) џабе се изнапишував (па и глупости) кога уствари ти уствари го мењаш односот ко ја аватарите...се приспособуваш на ситуацијата - но не со желба на нив да им пријаш, туку они да ти бидат полесна мета за ремет/заебаање...многу си и контрадикторен, така да после 2-3 страни контрање со тебе, чоек не знае дали навивал или викал “ууу“...најчесто кон темите пристапуваш со стилот “O I knew dat, is tha thing with the thing....and it goes right through dat hole" -"it doesn't have a hole" -"WELL IF THERE WAS A HOLE IT WOULD BE LIKE DAT, so shuddup, im talking here, don't be haitin, aigh't?"...

дел од речникот на wot
дел 1
дел 2
дел 3
дел 4
...

окееј...сакав поише ама толку за тие пари и тоа време...и сеа не ми кенкај склопи ми и ти една, ама не треси зелени (не се моите толку зелени) нека биде фенси -треп :)

Едит: дур ја пишувам ме шитна Ада со анализата...knew it!

M

marsovka

Гостин
за крај, малце придавки:
-фин, смешен, wannabe, ситком, провокатор4е, хејтер4е, центар_на_вниманиен4е, неарен, иронија, сарказам, уше еднаш смешен, дигнат само пред тие шо не ги знаеш, ииииии доста се....(не сум сигурен дали сите тие се придавки)

на крај (уше еден крај - стапот има два краја) џабе се изнапишував (па и глупости) кога уствари ти уствари го мењаш односот ко ја аватарите...се приспособуваш на ситуацијата - но не со желба на нив да им пријаш, туку они да ти бидат полесна мета за ремет/заебаање...многу си и контрадикторен, така да после 2-3 страни контрање со тебе, чоек не знае дали навивал или викал “ууу“...најчесто кон темите пристапуваш со стилот “O I knew dat, is tha thing with the thing....and it goes right through dat hole" -"it doesn't have a hole" -"WELL IF THERE WAS A HOLE IT WOULD BE LIKE DAT, so shuddup, im talking here, don't be haitin, aigh't?"...
!
Само начнато ништа више

Wot - што се случува кога ќе фрлиш интелегентен човек во општество кое има сваќања и норми го добиваш вот . Вот е дете со потенцијал кој не успеал да го реализира во овој свет па затоа почнува да ги мрази потпросечните тие кои го креираат овој никаков просечен свет кој го задушува и фрла во калта секој кој покажува знаци на интелгенција.
Вот е еден од многуте кои се презираат себе поради нерееализирање на својот потенцијал кои поради тоа што се демотивирани да бидат повеќе од статистика .
Вот е свесен за својата мрза и потенцијал, свесен за лицемерието на овој свет и е свесен за дека неговиот животво споредба што може да биде е тешко срање.Се индетификува со сарказмот на Хаус поради тоа што го под 1 го исмева лицемерието и неспособноста на луѓето да бидат за момент искрени макар и нивниот живот да зависел од тоа.
Под 2 го прикажува модерниот интелегентен успешен човек гол без лажната насмевка и привлечност која ја пропагираат медиумите а во тоа гледа извесна утеха дека и да не успее нема да му биде подобро а од друга страна пак Хаус го прикажува неговиот живот со кој се индетификува мизерен и празен, разликата е што наместо викодин зема неколку часовна доза на нет и хаус епизоди
Вот не се труди да посегне надвор од овој зачаран круг да погледне подалеку од хоризонтот кој изгледа мрачно.
Вот друже погледни подалеку, почни да размислуваш за иднината замисли се себе си после 10 години . Верувај дека дел од себереализирањето е работа која ќе ја сакаш и во која ќе бидеш успешен. И за почеток биди искрен со себе и со другите барем за момент .
Не биди како тие што ги исмеваш.

Look up and only the sky is a limit, dude. Trust in yourself.

Извини вака што упаѓам у сред муабет статус :smir:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Марсовке, абе нели ми бараше дозвола партали да ме направиш? :wub:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ada, абе нели ми рече пред 6 месеци дека ќе добијам повратна анализа?веѓа

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ada, абе нели ми рече пред 6 месеци дека ќе добијам повратна анализа?веѓа
Како беше српскана...Обечање, лудом радовање :P

Му кажав и на ШтатуШ КУо...не ми се праат ич срце анализи, особено не периодов. Не е као не можам или нешо, него едноставно нејќам. Ако добијам наплив на желба, ќе биде. Али нишо не ветувам :nesum:

M

marsovka

Гостин
Марсовке, абе нели ми бараше дозвола партали да ме направиш? :nesum:
Океј набрзинка една ако испуштам нешто немој да се лутиш ок?!

ada - Прв и последен впечаток - егоист
Без навреда али ова те вадело, ова те фрла во кал.
Ада сфатила дека вредноста на пазарот ќе и биде поголема ако не пуши, пие и се секса наоколу затоа решила да се откаже од тоа. Дека за да успее и да стигне до правиот треба да си ги дигне акциите на пазарот. Од твоето его црпиш мотивација за било што од средување на изгледот па се до шармот кој има . Знае на физички план да зивади максимум со оглед на тоа што природата и дала. Од друга страна редовно се закопува себе си поради своето его во дискусии каде испаѓа ко идиот.

Искрено те имам читано и порано не знам loosing your edge или мене така ми се причинува. Ада во основа е просечно девојче со просечни барања кое по игра на судбината и ради своето его успеала да извади максимум од себе на одредени полиња.
Втора работа идеш во екстреми од калуѓерка до курва и назад. Твојот главен проблем не е зауздување на егото кое спорадичен ефект туку наоѓање баланс во себе и во својот живот а богами и недостаток на аналитички способности кои на моменти очајно ти фалат, затоа и одиш од еден крај во друг.
Излези од тој магичен круг на либерализам или конзерватизам и превземање на некаков стреотипен лик и став спрема светот кој е дестилиран во визбата на некој дедо. Гледај да се најдеш себе си и тоа што те прави среќна Ок?!
Не мора да бидеш убер интелектуалец за да бидеш среќна ниту убер конзервативн и патриот .
Чекам оценка ок?

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
као не ве мрзи? треба да се опседнеш со таа личност за да се доловат моментите

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ај некој нека направи за мене ВЕ МОЛАМ! Ветувам повратна со тек на време :D Ретки се тие кои сум им направил ама затоа откако им имам направено ме имаат частено дури Пепси и еспресо :D:bananafuck:

M

marsovka

Гостин
Ај некој нека направи за мене ВЕ МОЛАМ! Ветувам повратна со тек на време :D Ретки се тие кои сум им направил ама затоа откако им имам направено ме имаат частено дури Пепси и еспресо :D:bananafuck:
Плиток, позер, пичкољубител, иден јебач на годината
Доволно?
Не треба превише просечен згоден тип со просечни проблеми со просечен живот едино натпросечно шарм , став и изглед

Нема што превише да се рече за тебе

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Плиток, позер, пичкољубител, иден јебач на годината
Доволно?
Не треба превише просечен згоден тип со просечни проблеми со просечен живот едино натпросечно шарм , став и изглед

Нема што превише да се рече за тебе
Не е само ова :) Ептен површни особини се овие. Поентата ми беше некој детално да ме распарчи и пак да ме склопи. See what i'm made of ти текнуе. Вака само на две лего коцки ме расклопи а јас сум цел сет од 200 евра :pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
M

marsovka

Гостин
Не е само ова :) Ептен површни особини се овие. Поентата ми беше некој детално да ме распарчи и пак да ме склопи. See what i'm made of ти текнуе. Вака само на две лего коцки ме расклопи а јас сум цел сет од 200 евра :pipi:
Друже you don't smell diferent
Сериозно не ти требаат психоанализи освен ако не си сјебан до даска коа јас те анализирирам и ти викам се е у реду уживкај ок?
Имаш шарм, секси си и уживај во тоа . На крај краева женска ти те засакала баш поради тоа што си и со мани и со доблести . И ред други срањА ОВДЕ САМО ЌЕ ТИ ВСАДАТ ПОГРЕШНА СЛИКА ЗА ТЕБЕ .
Ако ти не знаеш кој си тогаш ни фројд не те спасуе :)

Ок ?! љубим те и поштеди се себе си од kewl анализатори кои ќе серат врз твоето его и личност.
:back:
ајде сеа легни си и барај анализа од другари твои пошто овде си на чек тис аут онли :)))))
Пријателски совет

Kajgana Shop

На врв Bottom