UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
16.944
Поени од реакции
19.296
Алварез избран за најдобар играч изминатово коло, двата гола за пресврт и најверојатно пласман во топ 8 за Атлетико

каде бе 100м за Алварез :pos:
Сега ваљда ти е појасно зошто се платија толку пари за него

Не би ме изненадило Алварез да има вкупно 5-6 гола цела сезона. Глејте им ја средината, нема кој топка да му пушти, се копачи одбрал Чоло.
Стварно нема кој топка да му пушти, 6 гола само во групната фаза друшкане ;)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.878
Поени од реакции
30.793
Алварез избран за најдобар играч изминатово коло, двата гола за пресврт и најверојатно пласман во топ 8 за Атлетико

Сега ваљда ти е појасно зошто се платија толку пари за него

Стварно нема кој топка да му пушти, 6 гола само во групната фаза друшкане ;)
Нашиот плачко колку има?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.703
Поени од реакции
22.842
Фан на Барселона, читајќи ги преписките за тоа кој играч има повеќе голови во ЛШ сезонава:

istockphoto-1199696916-612x612.jpg

Член од
5 март 2018
Мислења
16.944
Поени од реакции
19.296
Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.789
Поени од реакции
9.726
Според твојата дефиниција и Сити не е, а е.
Не знам како се има направено дефиницијата за пластичен клуб или не, али мислам дека титулите и успесите на клубот немаат врска. Улога има фан базата и начинот на тоа како клубот "преку ноќ" има стекнато слава.
Челси и Сити отсекогаш имале публика, тоа што титулите им донеле повеќе навивачи од целиот свет, од кои 95+ посто нема да стапнат на нивните стадиони не ги прави пластични.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.383
Поени од реакции
14.791
Има некаква историја, но Хофенхајм е "пластичен" клуб.

ПСЖ, иако е релативно нов клуб, успева да фати корени во локална средина, за Сити, а камоли па Челзи, не може ни да се зборува како за пластични клубови.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
Челси и Сити отсекогаш имале публика, тоа што титулите им донеле повеќе навивачи од целиот свет, од кои 95+ посто нема да стапнат на нивните стадиони не ги прави пластични.
Појма немам колкава посетеност има Сити и дали или не порано имале публика, ниту па мо се троши време за Сити да гуглам колкава им е посетеност и колкав е процентот од Манчестер што навива за Сити. Само кажав кои се некои од работите, што ги имам прочитано на интернет, го прават еден клуб да е пластичен. Башка ваљда има зашто цела премиер лига ги дупи дека немале фанови.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.789
Поени од реакции
9.726
Појма немам колкава посетеност има Сити и дали или не порано имале публика, ниту па мо се троши време за Сити да гуглам колкава им е посетеност и колкав е процентот од Манчестер што навива за Сити. Само кажав кои се некои од работите, што ги имам прочитано на интернет, го прават еден клуб да е пластичен. Башка ваљда има зашто цела премиер лига ги дупи дека немале фанови.
Што знам, мене ми е глупо кога ќе наречат некој клуб дека е пластичен, демек сите останати навиваме за клубови кои никогаш не освоиле титула, сме ги одбрале Реал, Барса, Милан, Јуве итн итн баш дека освојувале титули... Сити како што знам испаѓале често и во втора лига, меѓутоа сепак имале добра посетеност. Ако ме прашуваш мене клуб не може да биде пластичен, меѓутоа навивач да, некој како Чолисимо на пример што порано навивал за еден, а сега за друг клуб.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
Што знам, мене ми е глупо кога ќе наречат некој клуб дека е пластичен, демек сите останати навиваме за клубови кои никогаш не освоиле титула, сме ги одбрале Реал, Барса, Милан, Јуве итн итн баш дека освојувале титули... Сити како што знам испаѓале често и во втора лига, меѓутоа сепак имале добра посетеност. Ако ме прашуваш мене клуб не може да биде пластичен, меѓутоа навивач да, некој како Чолисимо на пример што порано навивал за еден, а сега за друг клуб.
Се сложувам и за мене не постои пластичен клуб, не осудувам секој може да си биде за кој сака. Башка одреден клуб мора да почне да гради историја од некаде.

Па колку што можам да приметам по нејзините мислења, мислам дека @cholismo првенствено била навивач на Торес, затоа има сменето од Челзи во Атлетико. Зашто имаше профилна од Торес на претходниот профил, а смени клуб кога овој направи трансфер во Атлетико. Можно е да сум грешка.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.789
Поени од реакции
9.726
Се сложувам и за мене не постои пластичен клуб, не осудувам секој може да си биде за кој сака. Башка одреден клуб мора да почне да гради историја од некаде.

Па колку што можам да приметам по нејзините мислења, мислам дека @cholismo првенствено била навивач на Торес, затоа има сменето од Челзи во Атлетико. Зашто имаше профилна од Торес на претходниот профил, а смени клуб кога овој направи трансфер во Атлетико. Можно е да сум грешка.
Од тоа што другите пишуваат ја дадов како пример, дека навивала првенство за Челси а потоа за Атлетико Мадрид. Како и да е, има и многу други вакви примери.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.944
Поени од реакции
19.296

Од тоа што другите пишуваат ја дадов како пример, дека навивала првенство за Челси а потоа за Атлетико Мадрид. Како и да е, има и многу други вакви примери.
И двата сте грешка, Челзи ми беше симпатична екипа, фан на Челзи бев пред да дојди Торес во Атлетико, ги следев средношколка кога бев.
Фан на Атлетико сум десетина години.
Не дека Торес немаше улога за моето следење на Атлетико, скоро сите сме почнале да навиваме за некој клуб поради играч, ама ако гледате поопширно Торес и не се задржа многу во Атлетико а јас уште сум тука.
Активен член сум на клубот и секогаш кога имам прилика одам Шпанија на натпревари.
Никогаш не ми биле Челзи при срце како шо ми е Атлетико.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.135
Поени од реакции
4.693
И двата сте грешка, Челзи ми беше симпатична екипа, фан на Челзи бев пред да дојди Торес во Атлетико, ги следев средношколка кога бев.
Фан на Атлетико сум десетина години.
Не дека Торес немаше улога за моето следење на Атлетико, скоро сите сме почнале да навиваме за некој клуб поради играч, ама ако гледате поопширно Торес и не се задржа многу во Атлетико а јас уште сум тука.
Активен член сум на клубот и секогаш кога имам прилика одам Шпанија на натпревари.
Никогаш не ми биле Челзи при срце како шо ми е Атлетико.
2014 кога освоија шпанско шо праеше? :X3:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.878
Поени од реакции
30.793

Kajgana Shop

На врв Bottom