Фудбалски/трансфер дискусии

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.145
Поени од реакции
25.281
Не го разбирам потсмевов и хејтон за Алварез во Атлетико. Топ трансфер ќе биде ова. Одличен играч е, Гвардиола сигурен сум дека не сака да го даде, т.е. го дава за огромна сума ма пари. Штета што е во екипа со Халанд и ваљда сака загарантирано прво место, нешто што може Атлетико да му го понуди.

Не гледам зашто не би легнал во овој тим на Атлетико, под Чоло не успеваат мокрача фудбалерчиња како Феликс, овој ми делува кне аргентинско што гризе за секоја топка. Низ историјата класа напаѓачи прошле низ Атлетико и сите имале успешна кариера.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Друшкане 75 плативте за Хаверц и 120 за Рајс. Намали со смешките плиссссссссс
јас од џеб ли ги дадов парите па да не се смеам на 100м за Алварез, таква сума за шпиц со 20 гола у кариерата шо знам.
Сити на Атлетико под маса му има дадено пари, за овие да им купат играч и да се покријат пред ФФП.
Автоматски споено мислење:

ќор талент не остана од Челзи, се собраа.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.705
Поени од реакции
19.009
јас од џеб ли ги дадов парите па да не се смеам на 100м за Алварез, таква сума за шпиц со 20 гола у кариерата шо знам.
Сити на Атлетико под маса му има дадено пари, за овие да им купат играч и да се покријат пред ФФП.

Како бе таква сума ?
Денешно време кога анонимуси вредат по 100 милиони ко од шала, гледаш еден Омородион 50 милиони ќе се спружи Челзи.
Алварез е играч со реноме, светски шампион, со Сити све освои, колку да кошта ? Изрази незадоволство кај Гвардиола оти не играше на клучни натпревари и сакаше поголем рол, во Атлетико тоа ќе му биди загарантирано, плус Аргентинец.
Штом Хил Марин се вклучи директно во преговорите, 1000 % е желба на Симеоне, се шушка месеци за овој трансфер

Џ

Џонтра Волта

Гостин

2024та сме веќе, коли почнаа да возат на Марс, уште ли со оваа глупост?

Е сеа, таква сума за шпиц со 20 гола у кариера ... океј се слагам.

Што праиме со 120 милиони за задњи везни играч што одзима топки и ги подава на најблискиот соиграч?
Што праиме со 75 милиони за соленка играч со поише позиции сменети него голови дадено?
И пази, овој последниов све на све само 2 гола поише има дадено од првиот. :X3:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
2024та сме веќе, коли почнаа да возат на Марс, уште ли со оваа глупост?

Е сеа, таква сума за шпиц со 20 гола у кариера ... океј се слагам.

Што праиме со 120 милиони за задњи везни играч што одзима топки и ги подава на најблискиот соиграч?
Што праиме со 75 милиони за соленка играч со поише позиции сменети него голови дадено?
И пази, овој последниов све на све само 2 гола поише има дадено од првиот. :X3:
Смири се Елоне
зошто па одма споредби ми правиш, твојот тим за кој навиваш дал ХХХ сума на пари за некое дрво од играч(според твое видување).

Сумата на Хаверц не ја ни коментирам, не ограбија.
За Рајс си е ок cenata според мене, нема многу играчи што сами можат да ја држат средината да играат во соло пивот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Смири се Елоне
зошто па одма споредби ми правиш, твојот тим за кој навиваш дал ХХХ сума на пари за некое дрво од играч(според твое видување).

Сумата на Хаверц не ја ни коментирам, не ограбија.
За Рајс си е ок cenata според мене, нема многу играчи што сами можат да ја држат средината да играат во соло пивот.
Па така е обично наративот на форумов, не смееш да се смееш за нешто што и твојот тим го има направено. :D

Не знам што значи ова соло пивот искрено? Холдинг мидфилдер, мецала, региста, треквартиста, вингер, амф, дмф, дмцмф, инсајд форвард, сс и слично.

А такви као Рајс има еден куп што знаат да ораат у средина, да одзимаат топки и да ги подаваат на најблискиот играч.
Ова да ја држи средината претпоставувам мислиш на Родри тип на играч, а Рајс брате тука не е ни у топ 5.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.705
Поени од реакции
19.009
Па реално веќе Алварез освои се што можеше да освои, ова ќе му биде одлична шанса за Лига Европа.
За Атлетико потпишува не за Барселона :pipi:

Чекајте можи да колабира трансферот, нашите се ѓупци, нудат едно кога ќе дојди да преговараат за финални работи друга понуда на маса вадат, така пропадна трансферот на Довбик.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.087
Поени од реакции
2.251
За Атлетико потпишува не за Барселона
Па како што памтам Атлетико газеше Лига Европа со Форлан и Фалкао, ти па ти па одма се палиш како пес на коска.

Добри трансфери прават ама не заборавај, сте имале предобри играчи годиниве а тоа мулето Чоло сеоски Пабло Ескобар пак играл дефанзива.
Секој нормален би се радувал на Алварез, само факт е дека е необичен трансфер.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.705
Поени од реакции
19.009
Па како што памтам Атлетико газеше Лига Европа со Форлан и Фалкао, ти па ти па одма се палиш како пес на коска.

Добри трансфери прават ама не заборавај, сте имале предобри играчи годиниве а тоа мулето Чоло сеоски Пабло Ескобар пак играл дефанзива.
Секој нормален би се радувал на Алварез, само факт е дека е необичен трансфер.
По офанзивно игра Чоло за разлика од годините, бројките тоа го потврдуваат, сега не се Манчестер Сити ама јбг.
Ако се реализираат трансферите ќе биди топ, дури не ги видам со дрес од Атлетико ништо не ми е верно.
Пропаѓале еден куп трансфери во последен момент, плус тука е и ПСЖ нуди скоро двојно повеќе пари за Алварез, за плата и бонуси зборам.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.087
Поени од реакции
2.251
ПСЖ нуди скоро двојно повеќе пари за Алварез
Важи дека ќе иде ПСЖ.
Дефинитивно Франција е сега топ дестинација за сите Аргентинци после овие сељандурски драми со непостоечки расизам.
Ако сака да си пука у нога и да го исвиркуваат на секоја можна прилика нека иде.

Kajgana Shop

На врв Bottom