Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.590
Поени од реакции
2.648
Треба некоја утакмица кога ќе судат тука да им се избројат ребрата онака балкански
за ребрата е ок ама на друго место....за нас казните се екстра поголеми....знајш шо ни напраја за онај психопатон од Хипо

Член од
17 август 2014
Мислења
3.740
Поени од реакции
6.121
За се се слагам 100%, ама Бутин на го откри Лазаревски. Мечка се покажа во Тримо, под Зорман.
Во Вардар дојде како покажан играч. Во сличен период и Ончев беше таму, добро изигри сезоната ама не го искористи моментумот.
Е тоа е влијанитео на тренер од кој може да се учи и техника и тактика. Тоа го немаат ни Бутин, ни Бранче.
Како Самоил и Павле добиваше шанса, се покажуваше ама реално нема некој напредок во играта. Тоа што беше пред една година уште е и денес.
Затоа младите сакаат во Алкалоид, а не дека се условени за репрезентација.
Се надевам ситуацијата ќе се смени со Милано и Алонсо. Докажани се и двајцата.
Го пратев и во Тримо, полусезона беше таму после распадот на Металург.
Сепак според мене најмногу напредна или се "откри" во Вардар.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.937
Поени од реакции
892
Не знам дали ми се чини ама треба да ги мачкаме овие денес само одбранава да се пристегне и преку к*р од овие зицери од крило утињање...

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.178
Поени од реакции
4.018
Не го признаа голот на Пешевски? Нели треба да е 22-17? Јас без глас ја гледам утакмицата дека на работа, па не слушнав дали е гол тоа или не. Мислам можеше подобро последните неколку минути да се одиграат и да се одеше со некои +6. Малку фушерајски голови прими Кизиќ, ама се труди и фати добри топки плус. Малку постегнато во одбраната, нападот инаку е топ засега!

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.321
Само нека не се опуштаат, нека зголемат разлика за да одморат некои клучни играчи кои ќе ни требаат свежи против Франција

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.903
Поени од реакции
2.937
Одличен нападот, погодуваме од секаде.
Одличен на голот и Кизиќ. (y)
Би требало да ги треснеме Катар, експерти сме за неевропски репрезентации. :)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.321
Не го признаа голот на Пешевски? Нели треба да е 22-17? Јас без глас ја гледам утакмицата дека на работа, па не слушнав дали е гол тоа или не. Мислам можеше подобро последните неколку минути да се одиграат и да се одеше со некои +6. Малку фушерајски голови прими Кизиќ, ама се труди и фати добри топки плус. Малку постегнато во одбраната, нападот инаку е топ засега!
Измислија не постоечки престап
Поради овие срамни одлуки цело првенство треба инает да ги фати и до крај да играат машки

Член од
19 март 2013
Мислења
3.170
Поени од реакции
4.734
Не памтам кога имаме дадено 21 гол во прво полувреме на некое првенство.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.082
Поени од реакции
10.081
Kolku e čudno prvenstvovo. Katar kako izgledaše protiv Holandija a kako denes so nas vo prvo. Dobri sme u napad, ne može da se kaže loš zbor, osven onie detski bolesti koi ni se povtoruvaat stalno. Vo vtoro ne smee me da im dozvolime da ni se približat, odnosno ne smeeme so naši gluposti da gi vratime vo igra. Se nadevam na dobra igra i vo vtoro poluvreme.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.903
Поени од реакции
2.937
Kolku e čudno prvenstvovo. Katar kako izgledaše protiv Holandija a kako denes so nas vo prvo. Dobri sme u napad, ne može da se kaže loš zbor, osven onie detski bolesti koi ni se povtoruvaat stalno. Vo vtoro ne smee me da im dozvolime da ni se približat, odnosno ne smeeme so naši gluposti da gi vratime vo igra. Se nadevam na dobra igra i vo vtoro poluvreme.
Се испукаа јако против Холандија, изморени се против нас, сепак главните играчи им се над 35 години.

Член од
23 август 2024
Мислења
116
Поени од реакции
196
Немаме нешто како Вараждин и Пореч? Со 46 000 и 12 000 жители?
Немаме развиени градови дури ни ск нема што да понуди освен пола саат вртење околу плоштад.

Убаво играат до сега без притисок,само дали можат да задржат водство до крај.
Судииве пак пробуваат срања да прават.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Измислија не постоечки престап
Поради овие срамни одлуки цело првенство треба инает да ги фати и до крај да играат машки
Пробивање мислам покажа другиот судија.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.402
Поени од реакции
14.813
Среќичкиве не видоа интервенција на овој голман во прво, па се исчудуваат 2 минути.

Kajgana Shop

На врв Bottom