Фан клуб: Пелистер!

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.378
Поени од реакции
1.933
Да нема грешка ете Боби Митев ќе ни ја испрај сезоната, 15 пати е полош со понашање од Петрович. Пука тиквата во првите 2 месеци со него.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.362
Поени од реакции
5.448
Проверен тренер со огромно искуство низ Европа и една сезона во НБА.
Нека му е со среќа и конечно чекаме титула, а за останатите жалби и поплаки кај прилепот во дм.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.406
Поени од реакции
8.534
Проверен тренер со огромно искуство низ Европа и една сезона во НБА.
Нека му е со среќа и конечно чекаме титула, а за останатите жалби и поплаки кај прилепот во дм.
Stvarno mislis deka samo prilepot e problemot ? Ubo so si dava ostavka sam a ne ko drugite so sila da gi brkas ne begaat duri ne zemat plati se da zemat od dogovorot
Za toa ovaj cesno gubi si dava ostavka ,duri ima vreme da se spasi sezonata no ovaj noviot trener ke mora da donesi igraci ako ne pak ista prikazna kako sekoja godina

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.488
Поени од реакции
5.581
Многу пичкарска екипа сме, играчите ни се пренежни, досега немам видено инает во никој. Не мислам дека проблемот беше толку во тренерот колку шо се играчите. Оставката ја гледам ко Ацо да крена раце од екипата и покрај цело дерење не успеа да напрај тим од нив.

Ќе го видиме новиот, со искуството и контактите шо ги има треба да гинат за него, титула сезонава ќе ги продај убо на лето. Ама ако не донесиме екстра засилување не очекувам ни финале сезонава.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.362
Поени од реакции
5.448
@Goran Bt
Проблем е да верваш, сум седел зад неговата клупа и ко бил во ФМП уште, ако пикира играчи "слаби" на карактер и му ќутат, цел бес врз нив ќе биди цела утакмица, така беше тогаш таму Лука играше кај нив од гомно подолу го праеше исто и Крстајиќ (кој реално тогаш беше најдобар играч таму и играше сам против 5)
После во МЗТ иста приказна, на тв барем на утакмиците на тајм аут се слуша се, не знам кој играч еднаш му се врати таму (некој од странците беше тогаш шо го имаше мзт) и овај целиот прашалници беше не очекуваше :D од другата утакмица не го гибна повеќе :pos:
Згора на се, сега и тука беше и всала барем се слушаат разговорите, имаше пикирано 3-4 играчи на кои му продаваше мадиња место бубрези, а плус шо нека речник да сврзи заедно 2 реченици :D
Нека не ве лажат титулите негови освоени со МЗТ, тогаш МЗТ имаше буџет 5 пати поголем од сите останати и играчи 3 скалила над останатите, кој и да беше тренер ќе беше трофеен, во тоа време се погоди тој таму, иначе ви кажав дека слободно има 6-7 тренери моментално подобри од него.

п.с. Инаку се сложвам и јас, доколку нема 1-2 играчи засилувања квалитетни, нема финале да стигниме.

Kajgana Shop

На врв Bottom