Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.516
Поени од реакции
9.538
Тука се десило некакво просветлување.
Интересно.
Абе јас знам дека тоа е така, за жал и голем процент, само ме нервира што тука сите ги ставате во ист кош. Демек ти мислиш дека не си, ама и ти си од тие. Или ти нешто посебна да не си, ете просветлена, ваква, онаква, исти сте сите жени и не можеме да се разбереме, јас едно, вие друго и така...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.293
Поени од реакции
84.419
Tvoj zhivot tvoi lichni raboti i ne sakam da se mesham. Samo za ta MRR Vakcinata imam da kazham deka imam eden kup deca vo moeto opkruzhuvanje i SITE ja imaat primnato. Cuval gospod nitu edno ne dobilo Autisam a i iskreno recheno prv pat od tebe slusham za taa rabota, mozhebi ne sum i dobro informiran.
што праите бре вие таму у тоа шеријатот германски?
за кој курац им давате на децата такви MRR вакцини?

Мора таму така?
ако е така, тогаш ебати глупото општество ебати

среќа ускоро Немачка ќе стане шеријат и нема да има ништо више

Член од
30 октомври 2022
Мислења
642
Поени од реакции
1.701
Токму така, не треба со сила да се тераат луѓето на бракови и деца.
Не треба непристојни прашања од типот: Колку години имаш? Што чекаш?

Чекаме некој да не праша зошто не се ........ па тогаш ќе почнеме да правиме и деца, ете тоа не запалува, да не прашаат треба.
Се извинувам ако сум вулгарен.
Искрено заморни се многумина со такви прашања.
Ако некои индивидуи во општеството не сакаат или не се чувствуваат подготвени за брак / семејства/ деца не треба да им се уште и прави притисок.
Ама тоа не го сфаќаат многумина, па како дивјаци се нафрлуваат со погорепосочените прашања.
Светот е отиден по ѓаволите, во денешно време е луксуз да се гледа својот живот.
Ова понашање особено е изразено во помалите места.Ќе го потечат чоекот да се жениш,да си го средиш животот и после ќе влези во брак со некоја без врска само колку да го рачунаат ево се жена.После истите ќе тераат сеир и ќе јадат гомна дека одвај се женал,не знаел по патон да ојт,кај ја нашол оваа калаштура.Затоа чоек не треба да паѓа под туѓи влијанија.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.711
Поени од реакции
4.142
што праите бре вие таму у тоа шеријатот германски?
за кој курац им давате на децата такви MRR вакцини?

Мора таму така?
ако е така, тогаш ебати глупото општество ебати

среќа ускоро Немачка ќе стане шеријат и нема да има ништо више
Па и кај нас е задолжително мрп вакцина, ни во градинка детето нема да ти го примат ако ги нема тие вакцини примено

Член од
14 август 2006
Мислења
45.293
Поени од реакции
84.419
Па и кај нас е задолжително мрп вакцина, ни во градинка детето нема да ти го примат ако ги нема тие вакцини примено
ја ги сконтав дека им ставале фајзер-лајк вакцини за ковид

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.171
Поени од реакции
27.815
Навистина, подобро да не си се оженел.
Подобро ова како што си го напишал да ѝ го кажеш на жена ти, утре детето ќе биде во зијан. Не знам колку е правилно да му се приредува детство со свесност дека татко му има најдолно можно мислење за мајка му и со таа свест да живее секој ден.

Жена ти погрешила што не те консултирала, ама ти престрого и прегрубо ја судиш овде. На крајот на краиштата пар е заеднички да донесе одлука, не само мажот да има право на збор а жената да им клима со глава.

Убав совет даваш, сѐ почесто слушам и читам наши мажи вака полни со гнев и омраза кон своите жени коишто бегаат од брак и одговорности. Поарно нека не се нафаќаат, ама утре друг ден жените нема да им се криви кога некој друг ќе почне да сее на нивните ниви ѝ ќе почнат да никнуваат Јоргоси, Хансовци Светислави, Бојчовци , па и по некој Ахмет, Мехмет, нема љутиш.
Што имаш ти против Светислав ?
А ?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.516
Поени од реакции
9.538
Оваа ја претерала па. Тешки јас да имав толку пари, ако сака паралелно нека работи со седум клуба. Ко да нема друго што да се прави освен да се чека мажот да обрнел внимание. Пффф.
Овде сум од страна на Гвардиола 100 %, ај нека седат 24/7 гушнати на кауч.
Што велеше баба ми ја фатил бесот.

А и тој не дека нешто работи, се мачи џабе, може подобро и дома да си седеа гушнати :icon_lol:

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.689
Поени од реакции
7.785
Се спасила. Ко ќе испадне од ЛШ сега, со рамбо нож у око ќе си дојде дома.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.174
Поени од реакции
9.668
Ќе си купи некој млад сега што ќе ја работи 24/7 додека и он не се офајди со пари па после него и друг и така тркалото си врви. Еве прогнозирам дека уште најмалку два брака ја чекаат оваа.
Може тука и да додадам нешто, арно што го трпела до сега...такво арогантно копиле ретко мајка раѓа, али јбг секоја работа си има своја тежина.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.132
Тешки јас да имав толку пари, ако сака паралелно нека работи со седум клуба. Ко да нема друго што да се прави освен да се чека мажот да обрнел внимание.
Колку се тие толку пари, 60милс ли колку што вреди Пеп? Значи толку пари ако имате со маж ти нема да имаш потреба од неговото внимание? 60 ли е кеп? А за 30 ќе се откажеш ли од него? 14? 1мил? На колку стигаме до Непристоен Предлог? Што толку многу замисли дека ќе правиш Хоуп без вниманието на маж ти? Коктел на јахта ли? Ќе бараш втор, трет, сиромав седми маж кој ќе моли за твое внимание ли? Кое хоби што кошта милиони може да го замени времето поминато со љубовта на твојот живот? Зарем не беше ти што напиша пред само некој ден:
Парите и славата не се пресудни за среќа. Не мора со живот да се плаќа една идилична слика за на инстаграм. Сите сме бедни, сите сме малтретирани. Од системот, од животот, од работа, од неправди...
Не е срамота да си беден. Ич.
А и подобро е и да си беден а жив.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.171
Поени од реакции
27.815
Косата? Он тоа богатство го изгуби во меѓувреме, ако на тоа мислиш.
Ваљда од нејзе го има изгубено ова богатство. И сега развод од ведро небо.

Kajgana Shop

На врв Bottom