С
Спенсер
Гостин
за мене некој ке одвои 10мин за една анализа????
Размена?Знаеш како иде, око за око, заб за заб, сирење за пари и така натака и така навака.На мене да ми направи некој?
Нема а?
Фала, ок! :pos2:
Во ред, ќе се потрудам но не очекувај многу. Пукај прва.Размена?Знаеш како иде, око за око, заб за заб, сирење за пари и така натака и така навака.
Фала ти мноогу :back::back::back:јас ..нинџа?ноуу..хах .. иам една забелешка ..стилови не менувам,си останувам на хип хоп ..само не сум едностран т.е да слушам само хип хоп ..туку знам и да слушам рок,панк,РЕГЕ и остали работи..Mikiyo San(Мики-ЈОУ Сан) завани Мики(Михаил), дефинитивно тоа Мики му одговара повеќе од Михаил. Мики е љубител на зборување, и тоа некои ’бош’ муабети. Кога зборува сака се да каже од еднаш( без престан збори), па ти мораш да го чекаш да се доискаже.
Негова најважна карактеристика му е позитивноста. Тој секогаш е расположен за шегување и за реметење на други личности. Па така кога зборуваш со него и ти се расположуваш на некој начин). Знае лесно да те насмее, но нема некоја многу добра смисла за хумор. Но е многу флексибилен, во поглед на дружењето и забавата. Сака да се дружи и да запознава нови луѓе и со нив се однесува како да се знаел цел живот, т.е. е многу опуштен. Во поглед на музиката која што ја слуша тој е исто така многу променил. Менува стилови како што менува и чорапи, моментално може да слуша Тех Најн(точно ли напишав?), но после ке слуша и Грин Деј или пак Архангел. Сака да спортува и тоа му оди добро. Никогаш не се задржува на некој конкретен спорт (понекогаш заради виши сили, а понекога дека кем муздосади). Но тој одсекогаш сакал боречки вештини(сите врсти), и сака да стане нинџа! Ја сака Азиската култура (изгледа заради боречки вештини).
Инаку во поглед на училиштето , Мики, не се издвојува многу од другите осмоодделенци. Не го сака премногу, онекогаш ке му текне и ке избега на некој час(најчесто џермански:bilokojfdzbor:, кој му е секогаш прв час..), неговите оцени му се доста солидни со оглед на тоа какви се можат да бидат. Тоа негово понекогаш не сериозно сфаќање на школото е резултат на големата мрза(што понекогаш си е)и на друарите му(ако они бегат, и он ке избега). Женските во школото го сакат(но како другар :baeh, и затоа сеушта не одлучил која ке му биде партнерка за полуматура!!!!! Во љубов план тој се држи резервирано, затоа што не сака да има озбилна врска се додека не наполни 18 години(но мување не би му пречело).
Мики понекогаш запага во емоционални кризи, и тоа резултира со ’незнаењештозбори’, намалено замопочитување и остри навреди кон неговото битие! за среќа тиа кризи кај него ен траат многу(најчесто еден ден), па така другите ден има заборавено се и е пак позитивно детулеее!
Мики ај доста ти е!:helou:
Aнтика стана постовЈас само да кажам дека многу сакам да ги анализирам wot, магде и status quo (по овој редослед) , ама вечерва ме мрзи.
Ама ќе ги...наскоро.
Во следната епизода.