Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
29 октомври 2023
Мислења
596
Поени од реакции
823
Се надевавме ќе станеме сериозен клуб како реал,станавме клуб за препродавање како Дортмунд,и тоа без профит,е мој Манчестере до кај стигна, имаш Ериксен,Линделоф,Шо,Далот,Касемиро,Рашфорд, ти продаваш Гарначо,Маину на по 20 години кои што можат да станат нешто за разлика од овие гореспоменатите, Инеос се без идеја и мене ме загрижуваат ептен, ако се игра игра да се намали вредноста на клубот,очајни се од лошо на полошо се оди, очај,ужас и очај,кога ќе ми текне дека со овакви бррифирања на нивни новинарчиња ги рушат врските со тие фудбалери ми се гади. Зар не забележувате дека некој од клубот ги пушта инфото зза Гарначо и двајцата Маину дека сака 200 к оти другите никој не ги сака а оони немат пари.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Се надевавме ќе станеме сериозен клуб како реал,станавме клуб за препродавање како Дортмунд,и тоа без профит,е мој Манчестере до кај стигна, имаш Ериксен,Линделоф,Шо,Далот,Касемиро,Рашфорд, ти продаваш Гарначо,Маину на по 20 години кои што можат да станат нешто за разлика од овие гореспоменатите, Инеос се без идеја и мене ме загрижуваат ептен, ако се игра игра да се намали вредноста на клубот,очајни се од лошо на полошо се оди, очај,ужас и очај,кога ќе ми текне дека со овакви бррифирања на нивни новинарчиња ги рушат врските со тие фудбалери ми се гади. Зар не забележувате дека некој од клубот ги пушта инфото зза Гарначо и двајцата Маину дека сака 200 к оти другите никој не ги сака а оони немат пари.
Гарначо ако може да му се земе сумите што се спомнуваат е must sell. Што може да стане од него, мислиш дека ќе се развие во Роналдо? И да почне да се развива ќе тропне некој Реал и малиов преку ноќ ко овие од Непал што ги носат ќе кидне. Не заборавај за каков отров карактер се работи, таков не ти треба во тим, гарантирам ако не го продадеме сега ќе замине во иднина за без пари.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.615
Поени од реакции
11.674
Треба да помине време за да се исчистат оваквите трансфери со јаки плати, никој не е будала да ги купи на таа плата а овие нормално не би прифатиле драстично намалување
Затоа е битно на идните трансфери да не се дава плата до плафон

Член од
14 април 2012
Мислења
32.839
Поени од реакции
67.286
Moментално има состанок во Неапол меѓу претставници на Манчестер и Наполи за Гарначо. Можно е денес да се договорат за сумата.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.850
Поени од реакции
21.664
Moментално има состанок во Неапол меѓу претставници на Манчестер и Наполи за Гарначо. Можно е денес да се договорат за сумата.
Нека дадат 60 милиони за Граначо плус гратис Рашфорд и нека им е со среќа !!!

Член од
29 октомври 2023
Мислења
596
Поени од реакции
823
Треба да помине време за да се исчистат оваквите трансфери со јаки плати, никој не е будала да ги купи на таа плата а овие нормално не би прифатиле драстично намалување
Затоа е битно на идните трансфери да не се дава плата до плафон
Постои можност ама се broke as fuck,Инеос, може да терминира договор само ќе треба да платат милиони,а вака неупотребливи ќе си дремат до крај на договорите.
Барселона како успеа во тоа,намалуваше плати, продаваше,терминираше договори, кроеше и скрои,колку толку.Нашата ситуација би требало да е подобра од нивната.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.615
Поени од реакции
11.674
Постои можност ама се broke as fuck,Инеос, може да терминира договор само ќе треба да платат милиони,а вака неупотребливи ќе си дремат до крај на договорите.
Барселона како успеа во тоа,намалуваше плати, продаваше,терминираше договори, кроеше и скрои,колку толку.Нашата ситуација би требало да е подобра од нивната.
Не ти го сфаќам ова терминира веројатно мислиш на раскинување ама и да е така исто ти е ако плаќаш пенали
За да намалиш плата мора да се согласи и играчот иначе теорија нема, за продавање и ние ке продадеме ама за кило семки зашто никој не ти плаќа пропаднат играч на висока плата

Член од
29 октомври 2023
Мислења
596
Поени од реакции
823
Не ти го сфаќам ова терминира веројатно мислиш на раскинување ама и да е така исто ти е ако плаќаш пенали
За да намалиш плата мора да се согласи и играчот иначе теорија нема, за продавање и ние ке продадеме ама за кило семки зашто никој не ти плаќа пропаднат играч на висока плата
Баш на тоа мислев, и мора да има начин макар и на сила втор тим, притисок и слични работи

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.773
Поени од реакции
10.075
Koj gi izdava ovie raboti?
Mislam milo mi e sto urlal daj boze i da gi tepa tie goveda ama koj gi pushta ovie vesti ne mi e jasno.
Не е само оваа, на секој лош резултат има линкови за нешто.
Клубот одамна требаше да го реши овој проблем али еве уште има кртови.

Ќе има уште.

Kajgana Shop

На врв Bottom