Какви жени сакате во ваша близина?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Koja piperka e vistinska za ajvarot :D

• Tip 1.

Гласови: 0 0,0%
  • Tip 2.

Гласови: 10 38,5%
  • Tip 3.

Гласови: 9 34,6%
  • Tip 4.

Гласови: 7 26,9%

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
За тие што правите комбинации.
Не ви е дозволено. Мора да се пронајдите во една група:) инаку ќе нема дуел.
И јас можи сакам да бидам лудача, ама факт е дека се пронаоѓам во паметнковиќ-групата и не го сфаќајте то седењето во прва клупа буквално.:pos:
Инаку сакам дa се дружам и со лудачи и со паметнаковиќ девојки во зaвисност од расположение.
Фриковите ми се too much.

Pa da bidat intelegentni galmurozni pametni i komunikativni oti od selanki otepani so se praaat pametni a se za nigde ne mi se zborue

Феминистки, ливадарки, жени во климакс итн
разведени, со деца, без деца? Со куче? Славни на социјални мрежи зошто споделуваат слики од пенисот на некој Павле од Крива Паланка кутриот што и пратил на мсн со надеж дека еднаш прв пат ќе ебне? Опасни, начитани, борбени, гласни? Нема и тн, кажувај се.

Го прочитав целиот прв пост.

Од набројаните категории, задоволен сум со "истриена." :D

разведени, со деца, без деца? Со куче? Славни на социјални мрежи зошто споделуваат слики од пенисот на некој Павле од Крива Паланка кутриот што и пратил на мсн со надеж дека еднаш прв пат ќе ебне? Опасни, начитани, борбени, гласни? Нема и тн, кажувај се.
Сеа и ти многу у детали. Ете, може разведени со деца, барем да не се мачам јас да ги правам.

Сеа и ти многу у детали. Ете, може разведени со деца, барем да не се мачам јас да ги правам.
Не посакувај сешто, може да ти се оствари.

Брзи и бесни.

Певаљки

барем ке ми пее цело време неголи да меле како воденица

Певаљки

барем ке ми пее цело време неголи да меле како воденица

Sta ce ti pevacica pitam te pred ljudima
srecu nisam donela ni sebi, ni drugima
sta ce ti pevacica samo ime bez adrese
ja zivim u svome svetu, ja zivim od pesme

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom