Тес Геритсен

• Креатор на темата Креатор на темата dimj
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јуни 2013
Мислења
22
Поени од реакции
9
Според мене,една од најдобрите писателки на трилери.Мрачни,морбидни со психолошки елементи.Нема досадна книга од Тес Геритсен.Мене омилена ми е Хирург.Што мислите за авторкава,дали сте читале нешто?

Ја читав „Во името на предците“ воопшто не ми се допадна. Ич не е мој стил на трилери...

„Хирург“ ми е на купот на книги за читање, така да сега ништо неможам да коментирам. А порачана ми е и „Нестала“. Кај да е, летово би требало да се прочитаат.

Дали може некој да ми кажи кој книги од Тес Геритсен, поточно, од Мора Ајлс и Џејн Рицоли едицијата не се преведени на Македонски јазик?

Дали може некој да ми кажи кој книги од Тес Геритсен, поточно, од Мора Ајлс и Џејн Рицоли едицијата не се преведени на Македонски јазик?
Само тринаесеттата, засега последна, Listen to Me.

Само тринаесеттата, засега последна, Listen to Me.
Освен во Матица, може да се купат некаде на друго место? Ми фалат 2-3, имам 10...Двојничка и Во името на предците ми недостигаат...

Освен во Матица, може да се купат некаде на друго место? Ми фалат 2-3, имам 10...Двојничка и Во името на предците ми недостигаат...
Тие чинам се први што ги објавија. Се појавуваат во групине на ФБ за продажба на книги.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom