La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.402
Ја па сум земал да ти реплицирам на тебе и после зашто те ставам на исто рамниште со просечен шпон.

Еднаш те немам видено да си објективен а прв си да реплицираш кога ќе ставам нешто поврзано со Реал. Ја сум смотаниот што воопшто мислев дека си способен за било каков разговор, битно ја закопа Барса со твоите днопертизи годиниве и ништо точно не ти излезе. Јас него ќе сум го почитувал пошо бил постар член... оф оф каква бараба сум.
Дете дај бе иди легни си, вриеш од нервоза на раб на лудило си.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.115
Секогаш имало вакви натпревари. Тоа е еден од начините екипи како Гетафе да извадат резултат против посилни екипи. Според тебе сега треба играчите на Гетафе да си пукаат во глава и да ви ги обезбедат условите за вашата игра како Реал што направи?
Нормално дека ќе ќе играат бункер, ќе провоцираат и ќе задржуваат време. Едноставно не може другите екипи да не го прават ова само за да му се удоволи на Барса да си игра Jogo Bonito и да дава 5+ гола по натпревар. Нема потреба од толку плачење.
ти сакаш фудбал или нефудбал да гледаш ?

као целта ги оправдува средствата,не е ова дете серие а во 90тите,одамна е растурен концептот на антифудбал,гледај повеќе натпревари од премиер,калчото и бундеслигата

тоа што го набројав не даде 5 минути фудбал на терен,нема никакво оправдување ова вечерва,ова само ќе допринесе да ја намали гледаноста на ла лига освен кога ќе играат 2-3 водечки екипи ........

поселски фудбал од натпреварите на барса против гетафе и лас палмас не сум гледал сезонава, со опасна игра безпотребно,провоцирање физички и вербално,прпелкање по терен иако немало никаков удар, невраќање топка навремено во терен, сите можни антифудбалски елементи се повторуваа вечерва од минута во минута

Член од
5 март 2018
Мислења
17.049
Поени од реакции
19.416
ти сакаш фудбал или нефудбал да гледаш ?

као целта ги оправдува средствата,не е ова дете серие а во 90тите,одамна е растурен концептот на антифудбал,гледај повеќе натпревари од премиер,калчото и бундеслигата

тоа што го набројав не даде 5 минути фудбал на терен,нема никакво оправдување ова вечерва,ова само ќе допринесе да ја намали гледаноста на ла лига освен кога ќе играат 2-3 водечки екипи ........

поселски фудбал од натпреварите на барса против гетафе и лас палмас не сум гледал сезонава, со опасна игра безпотребно,провоцирање физички и вербално,прпелкање по терен иако немало никаков удар, невраќање топка навремено во терен, сите можни антифудбалски елементи се повторуваа вечерва од минута во минута
А шо требаше Гетафе кој е закован долу на табела и пред некој ден играа куп натпревар да се надигруваат со Барселона?
Фудбалот не е само напаѓај како мува без глава, и ова на Гетафе е за респект, да ги анулираш играчи како Рафиња и Јамал кој важат за едни од најдобрите офанзивни играчи моментално не е мала работа.

Наместо да се фокусирате на "антифудбалски" екипи обратете повеќе пажња на тоа што Барселона има само една победа на последните 8 натпревари во лигата, да да драги гледачи, и мене не ми се веруваше па отворив резулати да проверувам
Гетафе и Лас Палмас биле криви шо овие имаат резулатите како екипа која се бори за опстанок а не која цели кон титула.

M

Mayavin

Гостин
1000110404.jpg

Утакмици уназад не се гледа вар, али тоа е. Некој ќе му свират непостоечки офсајд против Сосиедад а на некој ќе му свират пенал надвор од шестнаесетник.

Играта на Гетафе беше очекувана, ова што не ни гледаше вар е срамота. И веќе утакмици уназад е истото сценарио. Реков еднаш ќе повторам пак. Реал несмее без титула после таков анален секс од транџа ебачот годиниве пошо белите гомца ќе прават хавуз.

M

Mayavin

Гостин
Пак ли бе Реал е крив, хронична болест е ова веќе :pos:
Да не грешам случајно?:pos:

Пенал за Реал е веќе популарна фраза сезонава. За чист пенал немам што да зборам ама за она на Ендрик, Рудигер и се разбира глодарот Вини...

Сега Ел Класико што беше и биди реален, дали Камавинга со жолт картон прекинува контра и држи со две раце не заслужи црвен?
Ова со Селта личеше на топ судење?
Не барам да ми го пушиш, барам само објективност а не Оби да ми изиграва финансиски директор, адвокат, судија и школски комедијант. Пре очигледно е а знам дека си ги гледал текмите. Како да ја пратиш лигава кога еден тим е смешно туркан? Пак ќе дојде двомеч паќ ќе ги исплескаат за наредната со Маљорка пак вакви глупости да има и што сеа? Дај нека им ја дадат уште сега незнам што кур се игра. За едни вар постои за други не.

Честито титула Среал, џабе камери џабе вар пак си дупите кој ви стигне.

Последно уредено од модератор:

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.541
Поени од реакции
2.907
А шо требаше Гетафе кој е закован долу на табела и пред некој ден играа куп натпревар да се надигруваат со Барселона?
Фудбалот не е само напаѓај како мува без глава, и ова на Гетафе е за респект, да ги анулираш играчи како Рафиња и Јамал кој важат за едни од најдобрите офанзивни играчи моментално не е мала работа.

Наместо да се фокусирате на "антифудбалски" екипи обратете повеќе пажња на тоа што Барселона има само една победа на последните 8 натпревари во лигата, да да драги гледачи, и мене не ми се веруваше па отворив резулати да проверувам
Гетафе и Лас Палмас биле криви шо овие имаат резулатите како екипа која се бори за опстанок а не која цели кон титула.
Па фановите нивни тоа сакаа, да играат отворен фудбал да ги напунат 6-7 гола и да се меле со денови тука каква е оваа барса што праи со децава и така. Ја читаат тактикта на Флик веќе и тоа е тоа сакале Барса или не. Реал што е глуп и петарда у тоа тиквата со Анчелоти и одбранат цела тоа друг муабет. Од 8 текми 6 бода имаш земено. Јунајтед го гледаме или?

Уште Валенсија умрена да им го земе мерилото следна текма па Чави нека го бараат.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.695
Поени од реакции
14.456
Ќе кажев ме смешал со Ригил и McLovin е сомнителен ама ти одма се пронајде :pos:
Ја не знам од кај ми излезе такво име (n)
Не удржа Ригил на заебанциите па и мене ме припои кон неговиот тим :LOL:

M

Mayavin

Гостин
Луѓе престанете да го дупите, помогнете му на човеков стварно ментално е слаб.

Не се заебавам веќе.
Сеа психолог стана?
Бре, како заврши на форумов а вака талентиран на повеќе полиња...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.902
Поени од реакции
30.828
Нека не се секира Мајавин Реал утре ќе кикса

M

Mayavin

Гостин
Вриеш друже, не си свесен како изгледаш од страна на форумов. :D

Се би дал за утре да тепаме 1:0 со не постоечки пенал врз Мбапе. :D
А демек не ми го знаат ставот тие што читале досега. :pos:
Кога се работи за Реал секад ќе делувам од страна недобар. Нормално пошо секад сте се потпирале на прљав фудбал. Не е ништо ново пошо и самите признавале. Само јас очекував да си сериозен уствари те заболе стапот тебе.

Ете ми докажа конечно дека си свесен и не си толку будала навидум. Не те прозивам повеќе пошо знам дека ќе тролаш како и секогаш. Рикен го прави со стил и му ја гледаш намерата од километар, така да честито Рикен. Сигурна дојава е, не ја губите утре.

2 пати ве демолираа Барса, +7 во лигата ќе делува како се да работи како подмачкано и се разбира психички буст за лш. Сите проблеми на Реал се сега минато.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom