Според сликиве, женава молела да ја измамат, внук ми подобро ќе ги направел.
Овие, пак, со семејства, што им подјадуваат од лебот на децата да ранат таму некои да не употребам некој епитет оти многу дречави ми доаѓаат на памет, ми се посебно гадни и мислам дека во вакви случаи кога некој свесно троши баснословни суми на некој си таму додека децата им трпат, не треба да имаат право да се жалат како жртви, туку да одговараат. И мажи има вакви, за една алиментација за деца буни и востанија креваат, штом им се родат деца препишуваат имоти на тетки и стринки демек да не наследи утре друг ден и мајката преку него, а на други жени продаваат ниви да им купуваат станови.
Имаше една стјуардеса овде со две деца во години кога допрва треба да троши на нив, она 45 децата околу 20 тука некаде и 2те.
Момата љубов води, сега не изневерувала никого разведена била, но мажов ја лажел дека е самец, врска на далечина. Ветувал ќе ја земе и почнал заеми да ѝ бара за ова за она, околу 100 илјади евра ѝ изел. Знаете што излезе на крај? Овој си бил женет, си имал нормален (барем за нив двајца, мене не ми е) брак жената е договорена со него, овој измамувал жени да ѝ плаќа естетски операции и си купиле вила во туристичко место. На здравје нека им е.