Што се случува со животниве во државава?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.547
У твојата глава џукелите се невини жртви. Не мора да вртиш во кругови и да користиш афоризми. Мислам дека укапирав од тебе и од Дарлинг
Автоматски споено мислење:

Постариот тип од струшкото село
Жртви се на неспособни корумпирани дебили на високи позиции и на психопати како тебе.
Освен ако не си првото па затоа цело време форсираш секири за да некој друг ти ја заврши прљавата работа додека крадеш ти на власт.

Член од
14 ноември 2014
Мислења
337
Поени од реакции
255
Wow какви гнасни ствари сте изнапишуеле тука секоја чест

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.334
А ако го фатиме овој аршин, ваков вид на екстремна правда, дали треба така да ги решиме сите убијци, ловокрадци, демек секој што ќе посегне по невин живот неиспровоцирано, бил тоа човечки или животински?
Проблемот е поблиску до зомби апокалипса него твојава филофоија ала Injustice Gods Among Us. Да бевме во западните земји, каде што прилично сум сигурен еутназија на џукели вршеа во комори со гас то 60тите, би била друга приказна и не би се накотиле до волку голема концентрација на мал простор да мора да се прљаат руки. Ама не сме на запад, администрацијата на Тито за жал гоела вакви дебили, и сега имаме проблем кој со либерални западњачи методите не може да се реши брзо и ефикасно.,

Жртви се на неспособни корумпирани дебили на високи позиции и на психопати како тебе.
Освен ако не си првото па затоа цело време форсираш секири за да некој друг ти ја заврши прљавата работа додека крадеш ти на власт.
Ако се спосбни сами да прават одлуки а џукелите имаат самосвест како тн. сентиенти битија(фраза која веганиве ја дркаат на ангро) тогаш се подложни на закон. Не се работи за компрехензија на последици туку спосбност да се прави одлуки. Ама ја сум психопатот пошто уживам да гледам луѓе да бидат гризани.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.305
Поени од реакции
30.641
Во опасна територија си зацепан, после оваква изјава официјално си либерал на форумов. Честито.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.770
Поени од реакции
2.329
На кои животни се мисли? Ако е за животните во нашето Собрание, јас сум за нивна масовна стерилизација.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.116
Поени од реакции
11.635
Проблемот многу едноставно се решава.

1. Чипирање на секој домашен миленик со информација за сопственикот и домашна адреса. При случај на каснување или било каква друга незгода каде чипиран миленик е инволвиран - правно да одговара сопственикот.

2. Заловување и покољ на се останато што ќе се фати на улица без чип

Кој е против вакво решение нека вдоми 2-3 љангачи и нека ги чипира како сопственик

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.521
Поени од реакции
2.204
Стев, и јас давам предност на луѓето пред животните фала богу. Многу ми е жал што се мучат така на улица ама не се возам со кола и морам да се трудам да ги заобиколувам како знам и умеам.

Е сеа, ти не сфаќаш или нејќеш да сфатиш дека власта намерно го праи све ова. Може да го среди ова ама нејќе, сака да се мачи обичниот народ.

Иначе спомна што ги тера да се понашаат така. Недостаток на љубов, студ, глад, и чист инстинкт. Они не те напаѓаат пошо се лоши.

За разлика од луѓето кои имаат свест и од сите опции одбираат да ти напакостат.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.547
Ако се спосбни сами да прават одлуки а џукелите имаат самосвест како тн. сентиенти битија(фраза која веганиве ја дркаат на ангро) тогаш се подложни на закон. Не се работи за компрехензија на последици туку спосбност да се прави одлуки. Ама ја сум психопатот пошто уживам да гледам луѓе да бидат гризани.
Тоа што 99% од веганите се ретарди не е кривица на животните. Животните не посакале сами некои ретади да им измислуваат вакви флоскули. Кривицата барај ја кај ретардите.

Ти си психопатот затоа што гневот наместо да го насочиш кон виновникот го посочуваш кон последицата на виновникот.
Или народски кажано од дрвата не ја гледаш шумата.

Во опасна територија си зацепан, после оваква изјава официјално си либерал на форумов. Честито.
Не се сложувам за ова. Многу националисти знам што се залагаат за права на животни пред права на мигранти.
И што реално животното никогаш нема да ти наштети како човек а особено мигрант субчовек.

Стев, и јас давам предност на луѓето пред животните фала богу.
Јас не.
70-90% од човештвово џабе трошат воздух. :icon_mrgr:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.334
Тоа што 99% од веганите се ретарди не е кривица на животните. Животните не посакале сами некои ретади да им измислуваат вакви флоскули. Кривицата барај ја кај ретардите.

Ти си психопатот затоа што гневот наместо да го насочиш кон виновникот го посочуваш кон последицата на виновникот.
Или народски кажано од дрвата не ја гледаш шумата.

Не се сложувам за ова. Многу националисти знам што се залагаат за права на животни пред права на мигранти.
И што реално животното никогаш нема да ти наштети како човек а особено мигрант подчовек.
Како да ти кажам ама нее проблемот што кучињата сакат да ебат тука сакаат да гризаат, кастрирањето не е гаранција дека нема да го прават тоа. Само дека некои од нив нема да се котат.
Иначе спомна што ги тера да се понашаат така. Недостаток на љубов, студ, глад, и чист инстинкт. Они не те напаѓаат пошо се лоши.
Тоа е убаво и се но него мења фактот дека напаѓаат луѓе. И се надоврзувам на претходното- кастрирањето не е гаранција.
И што реално животното никогаш нема да ти наштети како човек а особено мигрант подчовек.
Малце наивно. Стаорци и ќосеви на пример.

А ова важи и за двајцата и за дарлинг- кого и да фатите да го замените од функција- трет ќе ви ја искористи каузата да го завземе неговото место. Ад инфинутм ад наузеам.
Врти сучи пак џукели.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.521
Поени од реакции
2.204
Да, се сложувам дека кастрирањето нема целосно да го реши проблемот.

Се разбираме Ска, ванаби мизантроп сум :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.547
Како да ти кажам ама нее проблемот што кучињата сакат да ебат тука сакаат да гризаат, кастрирањето не е гаранција дека нема да го прават тоа. Само дека некои од нив нема да се котат.
Ти ги пишав трите точки во првиот пост што е решението.

Малце наивно. Стаорци и ќосеви на пример.
Не е со умисла туку е инстинктивно за разлика од луѓето.

кого и да фатите да го замените од функција- трет ќе ви ја искористи каузата да го завземе неговото место. Ад инфинутм ад наузеам.
Врти сучи пак џукели.
По четврти пат значи луѓето се проблемот и луѓето се џукелите.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.263
Поени од реакции
84.361
Wow какви гнасни ствари сте изнапишуеле тука секоја чест
какви бе?

само што те прочитав и одма на предходните страни да видам што толку гадно се пишало и коа глеам - апсолутно ништо

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.334
По четврти пат значи луѓето се проблемот и луѓето се џукелите.
Homo homini lupus est :facepalm:
Како да ти кажам ама ти навиваш за кучињата. Да се заебаваш со власта е да прдиш у ветер.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.547
Homo homini lupus est :facepalm:
Како да ти кажам ама ти навиваш за кучињата. Да се заебаваш со власта е да прдиш у ветер.
Со поговорката си у право. Џабе не била речена.
Ја не навивам за кучињата ја навивам против дебилите на власт.

ИСто вака и у темата за Израел ме напаѓаа дека подржувам муџи. Не поддржувам муџи туку мрзам Евреи.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.305
Поени од реакции
30.641
И што реално животното никогаш нема да ти наштети како човек а особено мигрант субчовек.
Prashaj patalec hahaha, na forumov tie se pravilata
Za nekoi veke i spagas vo livadarkite

Kajgana Shop

На врв Bottom