Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
@Syn

Постот ми беше воглавно за целата сезона досега, тешка џукела е. Во финалето ме изнеривра кога имаше една полушанса при 2-1 и си ја пикаше в газ топката за на крај ни шут мислам да не извлечеме од тоа, или го влепија почетнички, голот да не го види. Се отепа од чекање и ја посра. Исто при крајот на 2-2 една полуконтра ја клоцна во аут, како прв пат да игра во клубов. Самиве 1-2 потези не се проблем како изолирани ситуации, ама кога ќе ги додадеш на претходни изданија, од такт те вади.
Тотално аут делува целата полусезона. Му ја подаваат напред и знаеш дека ќе ја заглави реално, изгубен случај е. Преку кур ми е од чекање да се врати во форма и да му ги ланчаме мадината. Освен голот ништо посебно не направи и во финалето, просек жив воглавно цела утакмица.

Член од
12 март 2024
Мислења
297
Поени од реакции
522
@Syn
Во финалето ме изнеривра кога имаше една полушанса при 2-1 и си ја пикаше в газ топката за на крај ни шут мислам да не извлечеме од тоа, или го влепија почетнички, голот да не го види. Се отепа од чекање и ја посра.
Ми текнува на ова мислам. Дамфриз десно беше сам, Лаутаро иде право во противнички дефанзивец и губи топка.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
10.093
Пола тим влече повреди, влагаме у за нас клучен дел со густ распоред и нека е Господ на помош. За Јануарски прелазен веќе години уназад немам очекувања да донесат било што, па ќе видиме на крај што ќе испадне од сезонава.

Член од
12 март 2024
Мислења
297
Поени од реакции
522
Барем е црно-плаво. Голем напредок од шарено, фанта шоката и жолто-црно, ко да ги глеам Борусија Дортмунд.

Кога сме кај шарено, ова е врвот, со плавиот круг како мој омилен детаљ:

5CF6ADA0-345A-464A-A5B0-97F1BFE8C8A8.jpeg

Фанта-шоката варијантата која ја носи легендарниот Јуто Нагатомо:

6EA00B2D-AB83-498C-8C54-808BD8096086.jpeg
9FF94223-CDEF-445C-937E-372687AA117A.jpeg

Воглавно земено, со дресов што си го постирал одиме во добар правец кон враќање на традицијата.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
10.093
Лаутаро у црна дупка пропаѓа кога треба да шутне на гол. Аматерски му се обидиве више, со исклучок на голот со Милан, све некои шугави полушутеви по земја, промашена пола топка. Нека бара бајачки или нека пакува куфери летово.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Никаква игра за да ја затворат утакмицата, овака на 0-1 ризикуваат за да ја посерат на крај.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
I pred utakmica so stekov i mario praevme muabet deka ova smrdi korne na kiks, taka da totalno seedno kako dojdovme do pobedava, koja patem kazano ja zasluzivme iako ne bevme na nivo. Mislam deka 90% od nas tuka osekavme deka sledi kiks narocito posle promasuvanjata na Fratesi, ke ni dadese nekoj zemen od shtand za magneti u centarot na Venecia, ko toj shejk kude mude kako i da se vikase sto vleze. Na konj sme vaka ae u pm.

Venezia imaa 2 sansi za gol asalni ama taa stativata prilicno sum ubeden deka ke gledaa za faul nad fratesi, i mislam deka i bese i ke ponistea, i ova na kraj. 3 boda, toa e najvazno, i rehabilitacija posle porazot od Milan. Ovoj period standard mora da imame utakmica koja ja igrame so mozocen udar i ja gubime, da se nadevame deka toa ke bide duelot so Milan u super kupot.

Forza Verona.

Член од
12 март 2024
Мислења
297
Поени од реакции
522
Важен триумф.

Фратези ебиветрот си намалува цена со промашување зицери. Ти ибам каменот шатиран.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.519
Поени од реакции
6.985
Уште наполи да киксне вечер и колово ќе биде најдоброто за Интер сезонава.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
Inace ovoj Taremi sea za sea e eden totalen nadrealen promasaj. Totalen blam, 2025 doe, uste nema gol vo liga i seriozen sum koga ke kazam deka vcera mislam prv pat vleze u kakvi takvi sansi za gol u prvenstvovo kade opipa sram i reagirase kako amater. Malce se zbori za ova realno gledano, a covekot pliva vo dnoto, Korea e pokorisen od nego sezonava, zasto mu se padna pak Verona za da igra.

Marota kazal inace deka Fratesi nikad ne pobaral transfer nadvor od Inter, odbieni bile roma za Kristante i Fratesi zamena so doplata, isto i Zalewski mesto Kristante, tie izgleda na nekoi teski drogi se drugo objasnuvanje nema cim ova mislele deka e ponuda sto Marota bi ja prifatil. I Inzagi potvrdi deka Fratesi e del od proektot, ne deka ova nesto znaci, ima sansa da si odi, ama ako dojde dobra ponuda, a ne smesni, i toa najverojatno letovo, zasto sega glupavo bi bile da oslabnuvame bidejki ne veruvam deka podobra zamena bi nasle, osven ako ne padne prvicnata ideja za trampa Pelegrini za Fratesi sto e isto taka tesko izvodlivo.

Ricci od Torino e inace strasen igrac, koj i da go zeme ke zavrsi mnogu dobra rabota vo idnina, ovoj ni e edna od metite od italijanskite igraci.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
10.093
Ричи и Нико Паз исто така, иако вториов се сјебал викендов, не знам колку сериозно. Ричи би бил идеална замена за Хакан, треба да се влезе all in и нема дискусии, да не се деси Бремер и Бонџорно сценарио.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
@Syn A 100 milionskiot ti napagac sto opipa? Ti se fati za rezervata.
najdobro ke bide da se prodade ja mislam, dur drzi cena. :)))

a i retko se fakam za najdobrite igraci koi u zadnji 5 godini se dokazale kako lideri i nositeli na igrata i bile klucen faktor za site nasi uspesi, oni ne mi se problem zasto kat-tad ke prorabotat i ke pokazat sto znaat, kako bese ona, formata e promenliva ama klasata e vecna. Barela, Hakan, Bastoni, Lautaro, sega i Turam, retko ke frlam so drva i kamenja po niv i ke spamiram za nivnite losi izdanija, a site gi imale vo odredeni fazi od karierata, ili ke gi imaat.

Tie koi treba da se dokazuvaat i ova im e prilika koja retko im se ukazuva u kariera, za niv poveke ke se fakam, zasto se doneseni da bidat od korist a ne da se beskorisni i nisto da ne pokazale cela sezona.

Kajgana Shop

На врв Bottom