Хелоу Кајги,
Ќе допишев вчера многу ми се спиеше, изморена сум до бесвест.
Новава канцеларија многу ми се погоди, сега жени сме, хормони некогаш знаат да удрат, но се држиме заедно.
Не е тоа проблем, горе долу сите се многу фини жени , јас со месеци си бегав кај нив на паузи. Сега има еден смешен детал . Повеќето сме девици во хороскоп па ќе се фатиме за ситница. Веќе 3 дена канцеларијата лошо мириса. Ама тоа освен нас никој не осети. Доаѓаат од друг спрат викаат не бе ви се чини. Ние обично сите сме чистуници пак фиоките , резерва наметки елеци што имаме сѐ издушкавме, де бе не кај од нас... и плус не беше таков мирис, нешто како скапано како застоено.
Дојдовме се договоривме рано, ќе средуваме огромна канцеларија со 13 бироа. Дојдовме први чекавме да отклучат фирма. Сме се опремиле со оние бришачи на површини што се како влажни марамчиња само поголеми и повеќеслојни. Шкафови преместуваме, ќе се укочевме, веќе детергентот од брисачите повеќе заудира . Кога го најдовме, една си го заборавила букетчето за Нова Година, хигиеничарката да не ѝ пречи, го преместила некаде и се заборавило. Малецко вазиче едвај се забележа меѓу папкиштана.
И така на официјалниот старт на работното време веќе изморени бевме. И раскивани, испаничените од новиов вирус од памет ги извадивме.
ДК... толку ми е драго што се деси ова во Лос Анџелес. Беше прашање на време кога ќе се десеше ова врз такво дувло на дебили, педераана и наркомани. Покрај години и години жалби и поплаки, мрзливите хипстери во левичарските администрации не мрднаа со прст да ги управуваат шумите и водата во калифорнија(а се пунат како брод од даноци) и сега дојде време да им гораат гипс картоните и посраните кастом кабриолет спортски “коли„ од милиони долари. Се надевам дека мочаното веганско житно „лате„ им вредеше.
Овај мојов младомажјак будучи со месеци се молиме дај да почнеме да вежбаме или да одиме теретана малку заедно пред денот Д, не ме слуша. Све да ти било у мотивација со маживе ко деца од градинка.
Гледаме Squid Game и збориме ликовиве му викам види што убаво делува на маж да има широко торзо, не мора да си многу висок одма дава харизма види го фронтмен, кога седи на каучот со вискито, види уствари и ти си таков, види рамења како статуа ова она. Горд дечко, одма му се направи кеиф, се петели ... уопште не ми беше теретана на памет онака спонтано си кажав.
Еве го сега вика, абе злато заборавивме ова со вежбањево како да правиме заедно, дома да си купиме малку опрема или... ти и љубоморна си малку (малку рече оти според талент на еуфемизам сме се нашле).
Не бе викам глупо е да гледаат како се потиме плус тоа сгаклени излози ко реклама, ти си човек со углед со имиџ на сериозен строг човек, не може секој секаков муабет да ти направи.
Дома ќе вежбаме.
Само така значи од сега. Стратегија.
Vie notarive od shpanskava 15ta liga posle rabota so aktovki stegaat po 2-3 piva u nekoj kafic i ispagaat na teren i igrat poubav fudbal od italijanskiot.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.