PlayStation 5

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.938
Поени од реакции
37.162
Ја би ти препорачал да си купуваш цело време од Амазон, до сега сум немал никаков проблем.

Да можеби на G2A се поефтини, али не се значително поефтини туку 70-80 денари што реално мислам дека не прават разлика.

Нормално, внимавај на регионот секогаш кога купуваш.
Не е за поевтино, покомплицирано е, ти викам, 300 податоци ми бара за да додадам картичка за да можам да платам. Сега ако пишам македонска адреса, ќе ми даде да платам со таа картичка?

Член од
5 мај 2024
Мислења
87
Поени од реакции
124
Има начин да се спушти пс апликацијата пошто не ми дава на апп стор од ајфонот

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.163
Поени од реакции
25.311
Не е за поевтино, покомплицирано е, ти викам, 300 податоци ми бара за да додадам картичка за да можам да платам. Сега ако пишам македонска адреса, ќе ми даде да платам со таа картичка?
Јас со македонска картичка ги купувам.

Имам посебен акаунт на Амазон само за купување на гифт картички, адресата на регионот ми е истата од онаа од Playstation акаунтот, а кртичките ги купувам со македонска картичка од Комерцијална Банка.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Имам проблем. Купив 2 гифт картички од по 50 долари, преку G2A, направив redeem на кодовите, се си е супер, се си е ОК, 100 долари во паричник... Ама за PS+ Extra требаат уште 35 долари, а не ми дава да купам друга картичка никако. Пробав и со Google Pay, не директно со картичка, и така не сака. Што може да е проблемот?
Da ne imas ogranicen dneven online limit od bankata?
Автоматски споено мислење:

Има начин да се спушти пс апликацијата пошто не ми дава на апп стор од ајфонот
Kolku sto znam nema vo mk, neznam dali ke mozis preku menuvanje na region vo ios, ili mozebi napravi shortcut od stranata na ps na background, se sekjavam deka nekoj bug imase za resident evil 3 ne mozese da se spustit ili claimovat od ps plus extra i znam deka peku web browser ja claimnav i ja spustiv.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.938