Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.459
Sin mi e fan na Shefild i mnogu saka UTD da ispadnat za da gi gleda eden protiv drug. E sega problemot e sto ako ovie drvava ispadnat, Shefild ke odi vo Premier i nisto od biznisot. Jas iskreno bi sakal da ispadnat za da nosat Jako na dresovite i nekoj lokalen pab kako sponzor na stomak. Ako propadnat da propadnat so site nisani.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.831
Поени од реакции
5.643
Sin mi e fan na Shefild i mnogu saka UTD da ispadnat za da gi gleda eden protiv drug. E sega problemot e sto ako ovie drvava ispadnat, Shefild ke odi vo Premier i nisto od biznisot. Jas iskreno bi sakal da ispadnat za da nosat Jako na dresovite i nekoj lokalen pab kako sponzor na stomak. Ako propadnat da propadnat so site nisani.
Too big to fail !!! :pos:

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
13 август 2023
Мислења
980
Поени од реакции
2.392
Ништо чудно за многу брзо да пукни тиквата меѓу навивачите и ИНЕОС и повторно да се прават штрајкови како за Глејзери, дури и бетер.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.807
Поени од реакции
21.537
Ништо чудно за многу брзо да пукни тиквата меѓу навивачите и ИНЕОС и повторно да се прават штрајкови како за Глејзери, дури и бетер.
Мене ми се мистерија навивачите, да плаќаш 60 фунти карта и да гледаш онаква беда. Нема никавка критична маса, а она БУУУ кон Зиркзе не беше фер зашто истиот однос го заслужуваат сите фудбалери а не само поединци.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.857
Поени од реакции
40.477
Овие играчи немаат основни познавања од фубалот. Не знаат обичен пас да сврзат еден со друг, не можат да се погодат на 2 метри, а не пак нешто посериозно. Не можат да блокираат пасови, шутеви, не знаат да се бранат од прекини, не знаат како да исфрлат топка, НЕ ЗНААТ ДА ШУТНАТ ВО ГОЛ, не можат голот да го погодат. Вчера имаа точно две шанси, и двете ги утнаа, ама не голманот да им ја одбрани, ај така да било ќе си речеш одбранил голманот, овие ниту во голот не шутираа. Од 5 метри не знаат 11 метри долг гол да погодат. Не знаат да се позиционираат, спијат, вчера Исак неколку пати му избега на Мартинез, што памтам во 20 и некоја минута искочи сам со Онана, среќа не го лобуваше како што треба, иначе ќе беше 3-0 во 23-24 минута така нешто. Елементари познавања немаат од фудбалот, јас не знам како е можно да се дадени грдни пари за овие играчи, и уште се даваат во вид на плати. Јас би раскинал договор со сите до еден око нема да ми трепне, би ги набркал како кучиња на улица. Еве нека си отидат сите одеднаш да видите во какви тимови ќе заглават. Еден од нив ако потпише за некој топ 15 клуб од Европа дојди и плукни ме. Никаков квалитет немаат, со ништо не придонесуваат во тимот.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.712
Па како да не пукне. Глеј ги што прават, кратат од обичните работници ги отпуштаат, кратат хуманитарни фондации а овие трошоци што би ги заштедиле се ништо во споредба со платите на некои од играчите. Вработените што се отпуштени од работа се луѓе како јас и ти, нечии браќа, сестри, татковци, мајки, роднини, пријатели. Џим се јачаше во гради како е локален господин од Манчестер, го разбирал градот, клубот а фамилиите им ги остави на луѓето на улица за да заштеди некакви трошоци, кои што пак ќе кажам не се којзнае колкави. А до некаде и самите енглези си се криви, не ги сакаа Катарците демек стејт овнед ќе биде клубов, епа сега ќе сркаме сите тоа што ни надробија, најмногу тие локалците.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.830
Поени од реакции
1.299

Овој за тоа ли го земаа?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Член од
13 август 2023
Мислења
980
Поени од реакции
2.392
Па како да не пукне. Глеј ги што прават, кратат од обичните работници ги отпуштаат, кратат хуманитарни фондации а овие трошоци што би ги заштедиле се ништо во споредба со платите на некои од играчите. Вработените што се отпуштени од работа се луѓе како јас и ти, нечии браќа, сестри, татковци, мајки, роднини, пријатели. Џим се јачаше во гради како е локален господин од Манчестер, го разбирал градот, клубот а фамилиите им ги остави на луѓето на улица за да заштеди некакви трошоци, кои што пак ќе кажам не се којзнае колкави. А до некаде и самите енглези си се криви, не ги сакаа Катарците демек стејт овнед ќе биде клубов, епа сега ќе сркаме сите тоа што ни надробија, најмногу тие локалците.
Единствен плус е што поставија некаква фудбалска структура со Берада и Вилкокс. Останатото би го опишал ко крајно ѓупско водење на клуб на ниво на Конференциска лига.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.838
Поени од реакции
22.877
Не е тоа целата изјава. Вели дека ке мора прво да се продава, за да се купи.

Гледам, и од Челси со официјално соопштение тврдат дека требало едно 8 гола да дадат, минимум.
Ама проблемот е што неможеш да продадеш, кој ќе го земе Раши со плата од 350 к неделно или да речеме Каземиро слична плата има плус во години освен Арабија на друго место нема да може. Ајде Атлетико наводно понудиле 60м фунти за Гарначо пак ке пишам ако мислат дека не им треба слободно нека го продадат.

Имаме долг 300 и нешто милиони на другите клубови за исплаќање на играчи плус имаме 800 милиони друг долг, нели тој од 800 ќе беше префрлен на име на Инеос за да бидат чисти сметките на Јунајтед? .

Како знаат и умеат лев бек мора да се земе Дало е катастрофа затоа и Лисандро се мачи на таа страна плус ни лево крило немаме Гарна е пропаднат психички нема ни дриблинг нит сака да се надигрува како Диало на пример и уште еден во средина. Немора напаѓач колку толку креираме шанси но не ги користиме, Вчера Каземиро утна зицер исто и Хојлунд, Мегваер имаше статива мора вакви шанси да реализираме .. Незнам зошто но многу ја мислат се плашат играчите затоа грешат .. Ида испаднеме единствено добро од тоа ќе биде конечно да се продаде Јунајтед на друг .

Незнам што да пишам друго ептен сум разочаран го пратам Јунајтед од 96-97 периодот во кој доминиравне на сите страни сега како да гледам некој од трета лига срам ме фајќа..

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Какво дерби ќе биде Манчестер Јунајтед - Јунајтед оф Манчестер :vozbud:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Прегледај го приврзокот 439531

Види бе што купи она телено холандско.
Тешка беда и мизерија станува фанбазава а и клубов целокупно, благодарејки на лешинари како Голдбриџ. Заради кликови и екстра пари, се нормализираше булинг, хејт спич или како сакаш крсти го. Мегваер, Антони, Рашфорд, сега Зиркзе. Ред други у минатото.

Очекувано и нормално е некој да има лош натпревар/форма тоа е спортот, ама уопште не е во ред она на фановите вчера. Најлошиот играч да е, не е он крив што е таму. Се труди, ама очигледно не му иде и нивото на самодоверба му е курац.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.622
Поени од реакции
7.581
Тешка беда и мизерија станува фанбазава а и клубов целокупно, благодарејки на лешинари како Голдбриџ. Заради кликови и екстра пари, се нормализираше булинг, хејт спич или како сакаш крсти го. Мегваер, Антони, Рашфорд, сега Зиркзе. Ред други у минатото.

Очекувано и нормално е некој да има лош натпревар/форма тоа е спортот, ама уопште не е во ред она на фановите вчера. Најлошиот играч да е, не е он крив што е таму. Се труди, ама очигледно не му иде и нивото на самодоверба му е курац.
Клубот е беда од Мојс па навака. Ама ако ти е полесно да се испразниш на рандом навивач што ја кажува вистината, дека јебени Зиркзе нема да присмрди до клуб со шампионски аспирации, нека ти биде. Булинг бе, поштеди ме од воук срањево жити бога.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.807
Поени од реакции
21.537

Овој за тоа ли го земаа?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Со ваква беда од игра биди сигурен дека и од чемпионшип ќе испаднеме. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Член од
26 јануари 2020
Мислења
917
Поени од реакции
1.206

Фергусон порано со копачки по гла ги тепаше, овие многу сака да ги мазиш и да се приспособуваш на нив бе, ахахаахха. Се змаислувам себе си да му кажувам на тренерот шо ми одговара најмногу и то да играм, а земаат милионски суми ги мислиш интелигентни луѓе... ова поглупи и од куров се. :D

Па и пичкици, ајде мрш таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom