Фан Клуб: Вардар

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.332
Не реков јас нигде дека е промашен трансфер, туку дека е горе-доле ист по квалитет како и претходните (Пинтер, Јанкулов, Маневски...).
Пинтер и Маневски се на исто квалитативно ниво со Тодоровски? Пинтер веќе долго време делува дека е откажан од фудбал. Кој го гледал мечот на Градски против романтичарите знае за што зборувам. Пинтер беше главен виновник за примениот гол. И не само на тој меч, туку на повеќето делува отсутно. Таман би се вклопиле со Маневски во одбранбеното сивило на Вардар. Овој пак другиот мислам дека со Брера или оваа екипата на Захов не сум сигурен, стоеше во празно ја пропушти топката и го маркираше својот голман додека играчот кој требаше да го чува му стоеше на втората статива сам и нечуван од никого. Јанкулов квалитативно е над овие двајцата споменати, ама мислам дека има комплекс на висока вредност и си има некои бубачки кога е дисциплината во прашање. Енигма е на некој начин. Додека кај Тодоровски и да не си го гледал статистиката говори за себе. Кога ќе се врати Босанчиќ мислам дека ќе бидат одличен тандем во средината.

Неврзано за анализата на споменатите, сметам дека Вардар не треба да трупа толку играчи и дека треба да се носат само квалитетни играчи. По можност играчи кои се покажале во ПМФЛ.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Пинтер и Маневски се на исто квалитативно ниво со Тодоровски? Пинтер веќе долго време делува дека е откажан од фудбал. Кој го гледал мечот на Градски против романтичарите знае за што зборувам. Пинтер беше главен виновник за примениот гол. И не само на тој меч, туку на повеќето делува отсутно. Таман би се вклопиле со Маневски во одбранбеното сивило на Вардар. Овој пак другиот мислам дека со Брера или оваа екипата на Захов не сум сигурен, стоеше во празно ја пропушти топката и го маркираше својот голман додека играчот кој требаше да го чува му стоеше на втората статива сам и нечуван од никого. Јанкулов квалитативно е над овие двајцата споменати, ама мислам дека има комплекс на висока вредност и си има некои бубачки кога е дисциплината во прашање. Енигма е на некој начин. Додека кај Тодоровски и да не си го гледал статистиката говори за себе. Кога ќе се врати Босанчиќ мислам дека ќе бидат одличен тандем во средината.

Неврзано за анализата на споменатите, сметам дека Вардар не треба да трупа толку играчи и дека треба да се носат само квалитетни играчи. По можност играчи кои се покажале во ПМФЛ.
Jankulov imase konflikt so Gorazd uste od Sileks, a bese izostaven od Brera isto od nego koga dojde

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.332
Jankulov imase konflikt so Gorazd uste od Sileks, a bese izostaven od Brera isto od nego koga dojde
Тој податок не сум го знаел. Знаев дека е суспендиран поради недисцилина, ама не знаев дека имало конфликт меѓу Горазд и Јанкулов.

Член од
10 мај 2022
Мислења
882
Поени од реакции
2.602
За центарфор што правиме, или Омерагич пак ќе биде прва опција во нападот,златната 9ка се изнадава голови во прв дел од сезоната.:pov:

Член од
19 август 2010
Мислења
4.041
Поени од реакции
9.934
За центарфор што правиме, или Омерагич пак ќе биде прва опција во нападот,златната 9ка се изнадава голови во прв дел од сезоната.:pov:
Tatko mu dojde na čelo na FFM, Milenko e g'z i gakji so tatko mu. Što misliš ti, dali Omeragić ke bide standarden vo Vardar?

Член од
23 јануари 2016
Мислења
2.181
Поени од реакции
5.876
Да беше доктор немаше да заглави 6 години во тимови од средина на табела. Солиден играч, предност му е можда младоста и тоа што немаме моментално креативец во тимот, али ништо вау.
ne e taka lesno kako sto mislis. kako prvo todorovski so rabotnicki imase profesionalen dogovor, kako vtoro i toj koga mu istece za da zaminese nadvor ke trebase da se plati trening kompenzacija, zaradi toa mesto nadvor potpisa kako amater kaj brera. i sega da sakase da potpise nadvor pak ke trebase da se plati trening kompenzacija (za nadvor e mnogu povisoka odkolku da potpises so domasen klub). dimitar inace e sosema soliden igrac za nasata liga posebno ako se gleda na toa sto e dostapno.

Тој податок не сум го знаел. Знаев дека е суспендиран поради недисцилина, ама не знаев дека имало конфликт меѓу Горазд и Јанкулов.
partal se napravija so mihailov i zaradi toa go trgnaa od sostavot. kako sto kaza @Schürrle uste od vremeto vo sileks si imaa problem, pa za ocekuvanje bese deka tikvata povtorno ke pukne. na prvite natprevari pod gorazd igrase bidejki i od strana na trenerot ke izgledase glupavo odma da go isfrli od timot, ama posle nekoe vreme pak se fatija i tolku od prikaznata.

Член од
23 април 2022
Мислења
469
Поени од реакции
2.350

Член од
12 март 2023
Мислења
99
Поени од реакции
376
Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.663
Поени од реакции
4.331
Поздрав форум-екипа!
Буричкав по стари фиоки дома и еве што најдов. Мора да е ова трета или четврта средно.

Ова е тимот за сезона 2003/2004, што играше и против ЦСКА и Спарта. Штета што го немавме Васоски на тие европски утакмици ради повреда, столб ни беше во одбрана во тоа време, а примивме такви пацерски голови во Скопје од Спарта... Година дена претходно дебитираше за репрезентација против Англија во Саутемптон и беше најдобро оценет на утакмицата мислам, зошто го чуваше Бекам, а овој не се виде на терен.
Еден куп тетратки, пола школски клупи на кои сум седел и еден добар дел завеси беа вака ишкртани и од мене :D. Во младинска школа најголем талент ни е Пандо и две девојчиња од клас се заљубени во него, па ми се придружуваат во шкртањето со амблемот на секој слободен простор што ќе го начекам :D. Времиња...
Брееј, 22 години се скоро пројдени од ЦСКА/Спарта до денес, а 16 од титулата во Југославија до тие две квалификациски кола во Европа, а татко ми кога ми зборел за осумдесетите ми изгледало како да е нешто што се десило во праисторијата. Вчера ќе кренев на клоци копиљаци од маало што ми се обратија со чичко, а јас уствари треба да ги замарам со "Ееее, на времето..." муабети веќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom