Ливадарки

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.260
Поени од реакции
28.098

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.260
Поени од реакции
28.098
Член од
22 август 2022
Мислења
743
Поени од реакции
2.132
Прашање до оние што добро ја владеат терминологијава. Веќе 5ти ден намерно шетам низ маалово во одредено време. Дали живеам во ливадарско маало ако ветеринарни аптеки и пет шопови се затвараат многу покасно од аптеки за луѓе што би рекол Цаци човеци? Никако не можам да стигнам да обновам залиха од ханзапласт бетадин ибупрофен и тој гелот што е за модрици. Да не ме мислите за залиха ми е од први дека ќе покачувале цени.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.626
Поени од реакции
4.501
Прашање до оние што добро ја владеат терминологијава. Веќе 5ти ден намерно шетам низ маалово во одредено време. Дали живеам во ливадарско маало ако ветеринарни аптеки и пет шопови се затвараат многу покасно од аптеки за луѓе што би рекол Цаци човеци? Никако не можам да стигнам да обновам залиха од ханзапласт бетадин ибупрофен и тој гелот што е за модрици. Да не ме мислите за залиха ми е од први дека ќе покачувале цени.
Ja pa mislev te tepaat pa zatoa modrici imas..

Член од
14 август 2018
Мислења
4.973
Поени од реакции
11.272
Да ти одговорам посликовито..
На мое маало кучиња лаат од секоја куќа!
Циган не може да помине! Провала не сме имале па ај ќе речам никад.
На есен се слушаат пили и циркулари, чад од ќумбиња на кои се прави ајвар...
Летно време се слуша српско со отворени прозори..
Комшиите ми се болни алфисти, да ги жали човек, секоја вечер ги поправаат или перат тоа крнтиите.
Пола маало ловџии!

Аптека немаме на три километра од нас. Ма што аптека, дуќан маалски едвај, колку за пиво да купиш :oops:

Последен пат кога дојде партиски пацов да убедува за избори, на клоци буквално го избркавме. Улично осветлување пред 20 години ни ставија, а контејнер пред две-три првпат видовме...

И сега, да те прашам јас?
Зошто си убедена дека не живееш во прогресивно-педерско маало?!

Член од
22 август 2022
Мислења
743
Поени од реакции
2.132
И сега, да те прашам јас?
Зошто си убедена дека не живееш во прогресивно-педерско маало?!
При вакви свештолози нема ја што да бидам убедена. Све си знаете затоа и на право место прашав. Фала на одговорот. Не знам од каде лгбт влезе во темата ама да си кажам. Кај мене во зграда има еден геј, а за викенди не можеш да поминеш од колички со бебиња па затоа така не мислам. Ама лак вие подобро си знаете. Ама дека повише perks има за миленичиња него ли за луѓе тоа си стои.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.915
Поени од реакции
40.863
Вистинската приказна позади сликава е дека девојкава го има изневерено дечково и му го земала кучето.

Иначе, ливадарките не се добри во мозокот, и буквално се спремни на секакви гадотии само за да си го оправдаат нивниот начин на живот т.е неуспешен живот.

Подоле е еден пример за тоа:
IMG_0113.jpeg

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.754
Поени од реакции
6.173
Вистинската приказна позади сликава е дека девојкава го има изневерено дечково и му го земала кучето...
Упм, мене ми личеше дека вештерката го претворила во елка...

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.260
Поени од реакции
28.098
Ајде официјално добредојде и на тебе на темава :icon_mrgr:
Не сум грешка, една е Кореја.
Инаку ултразголемениот тренд за шетање кучиња е 100% поврзан со воук култизмот со кој е заразен западот. Не сите ама на голем дел од кучкарите, кучињата им се замена за деца, нешто да се пополни таа огромна дупка. И повторно не сите, ама најголемиот дел тоа го прават по избор а не затоа што не можат да имаат деца... Ме мрзи да го барам сега тој графикот со кривата која покажува како што паѓа наталитет така расте бројот на кучиња што се чуваат (и бројот на гoмната по улиците, парковите и насекаде).

Во Кореја (онаа суверенета) тоа го нема по улици. Случајно, или неслучајно? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom