Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Имам моментално Ајфон 11ка. Телефонов нема смрт, ама имам 64Гб и веќе кочи бидејќи е фул. Сакам да земам 16ка, но не знам дали обичен, про или плус. Ве молам за совет?
Битно ми е добра камера, добра батерија. Сакам 16 само бидејќи имам попуст во Телеком и ќе ми се исплати било кој со 128. Сеа да не е 100,000 телефоног. Не ни сакам толку пари да дадам.
Ете 16, 16+ и 16про ми се во буџет. Кој да го земам?

Имам моментално Ајфон 11ка. Телефонов нема смрт, ама имам 64Гб и веќе кочи бидејќи е фул. Сакам да земам 16ка, но не знам дали обичен, про или плус. Ве молам за совет?
Битно ми е добра камера, добра батерија. Сакам 16 само бидејќи имам попуст во Телеком и ќе ми се исплати било кој со 128. Сеа да не е 100,000 телефоног. Не ни сакам толку пари да дадам.

jas plakam evro ipol mesecno za cloud 200gb

Зависи како ти лежи на рака, имам 15ка од на работа, 15 про макс персонален. И двата се супер, про макс го одбрав заради големината и сум многу задоволен.

Ама ми треба и нов телефон комплет. Се решив 16 ама немаат у Телеком ни за лек…
Исклучиво про, апсолутно вреди што е малце поскап.

Сакам да земам галакси с24 ултра, вреди да се почека уште малце да испадне прво 25ката ? Ќе им падне ценава за некој % брзо ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom