Kajgana Song Contest #318 - Најкурвинска песна

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.515
Поени од реакции
2.200
Насловот нема врска со темата на песната, ал да си пробаме среќата, се надевам Владе ќе ме пушти :D

Ја обожавам Марија

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.163
Поени од реакции
23.656
Насловот нема врска со темата на песната, ал да си пробаме среќата, се надевам Владе ќе ме пушти :D

Ја обожавам Марија

Druze so seto postovanje, vkusovi ova ona ali vervaj glata me fati od predlogot tvoj, mozocnite viugi mi gi ispravi, macki ko ke se davat pomilozvucno zvuci na usi od ova :(

Член од
9 август 2011
Мислења
430
Поени од реакции
1.155

Тука Калина баш оросписки настапува му запиња на овој женетиов да му дојде дома, па дури му нуди да му ја утепа жената и да му ги чува децата ... :cautious:

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.150
Поени од реакции
9.827

Тука Калина баш оросписки настапува му запиња на овој женетиов да му дојде дома, па дури му нуди да му ја утепа жената и да му ги чува децата ... :cautious:
Со Цвета се дружела...

Келемано

Killimanoff
Член од
27 декември 2024
Мислења
1
Поени од реакции
0
Домашно :oeoeoe:

Српско Ех-Ју

Светско

БОНУС трака (блгарско чуждо)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.163
Поени од реакции
23.656
Домашно :oeoeoe:

Српско Ех-Ју

Светско

БОНУС трака (блгарско чуждо)

Odberi edna so koja oficijalno ke se natprevaruvas.
Автоматски споено мислење:

Химната на секоја дроља не ја гледам постирано

Rekovme, ama retko koj se zamaral da go procita uvodot na temata, samo naslovot. Arno so ne kladov naslov najkucka pesna, site ke baraa spot so kuce vo nea, livadarkite prvi ke postiraja :pos:

Vo konsultacija so ovlasteni lica na forumot donesena e odluka prijavuvanjeto da zavrsi vecerva vo 12 casot za da ima vreme pobednikot da otvori prednovogodisen natprevar so novogodisni pesnicki kade ke pobedi Mareto Kirovska ;)

Последно уредено:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.828
Поени од реакции
50.068
Odberi edna so koja oficijalno ke se natprevaruvas.

Rekovme, ama retko koj se zamaral da go procita uvodot na temata, samo naslovot. Arno so ne kladov naslov najkucka pesna, site ke baraa spot so kuce vo nea, livadarkite prvi ke postiraja :pos:

Vo konsultacija so ovlasteni lica na forumot donesena e odluka prijavuvanjeto da zavrsi vecerva vo 12 casot za da ima vreme pobednikot da otvori prednovogodisen natprevar so novogodisni pesnicki kade ke pobedi Mareto Kirovska ;)
Во тек се предновогодишни забави од фирми. Која колешка ја знае од збор до збор Жена од султана или пак јако се внесува во рефренот е легитимна цел за колчење.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.163
Поени од реакции
23.656
Во тек се предновогодишни забави од фирми. Која колешка ја знае од збор до збор Жена од султана или пак јако се внесува во рефренот е легитимна цел за колчење.
Odma vie muabeti da mu izvajte na zenata. So da pej, crkovna muzika ili gotski metal ili pojma nemam ovie postenite so slusat.

Kajgana Shop

На врв Bottom