m:SAT TV Mакедонија Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.210
Поени од реакции
571
Ова ти е сигурна информација ?
Да не е само за нови корисници ?
Samo za novi korisnici.
www.telcopaketi.mk/msat
Автоматски споено мислење:

Za postoecki so obnova 9 meseci 50% popust.

ili na nekoj blizok od familija pravis nov dogovor dobivas beneficii za nov korisnik a stariot go raskinuvas :D

Член од
12 јуни 2013
Мислења
111
Поени од реакции
54
Samo za novi korisnici.
www.telcopaketi.mk/msat
Автоматски споено мислење:

Za postoecki so obnova 9 meseci 50% popust.

ili na nekoj blizok od familija pravis nov dogovor dobivas beneficii za nov korisnik a stariot go raskinuvas :D
Па како кога ќе раскинам договор нели треба да вратам опрема ? Плус ако е на друго име а иста адреса ?

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Хммм, сега им ги гледав понудиве. Неѓаат неограничен домашен интернет? 100гб максимум?

Член од
22 јули 2015
Мислења
476
Поени од реакции
231
Хммм, сега им ги гледав понудиве. Неѓаат неограничен домашен интернет? 100гб максимум?
Доколку земиш мове тв преку нивниот партнер Телко нудат оптички интернет од Телекабел.Директно преку Мтел имаат само ЛТЕ до 100ГБ

Последно уредено:
Член од
24 април 2008
Мислења
11.170
Поени од реакции
12.807
Movetv e super samo sto fali domasen internet da nudat mtel
Бидете благодарни бидејќи Мтел не нуди сопствен Интернет, тоа е предност бидејќи можете да користите Интернет од било кој оператор за Мове ТВ, нешто што Македонски Телеком, Неотел и другите телевизиски оператори не го нудат.

Но неофицијално Мтел уште од 2021 година планира да нуди свој Интернет, колку е точно не знам, но информацијата тогаш гласеше дека сакаат да спроведуваат свои доводни оптички телекомуникациски кабли паралелно со оптичката телекомуникациска мрежа на Македонски Телеком.

Поминати се повеќе од 3 (ТРИ) години од тогаш, а досега нема ниту о од оптичка телекомуникациска мрежа на Мтел, можеби ја паузирале идејата бидејќи очекуваа(т) да го купат Неотел кој веќе има сопствена оптичка телекомуникациска мрежа.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.980
Поени од реакции
4.491
Бидете благодарни бидејќи Мтел не нуди сопствен Интернет, тоа е предност бидејќи можете да користите Интернет од било кој оператор за Мове ТВ, нешто што Македонски Телеком, Неотел и другите телевизиски оператори не го нудат.

Но неофицијално Мтел уште од 2021 година планира да нуди свој Интернет, колку е точно не знам, но информацијата тогаш гласеше дека сакаат да спроведуваат свои доводни оптички телекомуникациски кабли паралелно со оптичката телекомуникациска мрежа на Македонски Телеком.

Поминати се повеќе од 3 (ТРИ) години од тогаш, а досега нема ниту о од оптичка телекомуникациска мрежа на Мтел, можеби ја паузирале идејата бидејќи очекуваа(т) да го купат Неотел кој веќе има сопствена оптичка телекомуникациска мрежа.
Ok i toa, ama replay od Kds i neotel ne obvrzuva za nivni internet raboti na site

Член од
24 април 2008
Мислења
11.170
Поени од реакции
12.807
Ok i toa, ama replay od Kds i neotel ne obvrzuva za nivni internet raboti na site
Не сум го испробал со рисиверот на друг Интернет провајдер, ќе проверам кога ќе имам можност.

За IPTV веб сајтот на Риплеј ТВ можам да потврдам дека над 90% од времето не функционира никаде, без разлика од кој оператор е Интернет пристапот.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.079
Поени од реакции
1.140
Не сум го испробал со рисиверот на друг Интернет провајдер, ќе проверам кога ќе имам можност.

За IPTV веб сајтот на Риплеј ТВ можам да потврдам дека над 90% од времето не функционира никаде, без разлика од кој оператор е Интернет пристапот.
Replay TV на А1 мобилен и фиксен интернет работи, исто и на Телекабел интернет работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom